Lituji obřízky syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
30.1.15 10:38
@open mind píše:
@Mango_Lassi Byl to jen takovy priklad odchyleny od hlavniho tematu. Jukni co mu predchazelo a na co jsem tim reagovala. Ja si treba ochuzena pripadala a pak TO prislo a zjistila jsem, ze jsem si pripadala ochuzena pravem… Ale to uz jsme fakt jinde, omlouvam se za vsuvku mimo tema, uz se to nestane.

myslim si, ze srovnavate uplne nesrovnatelne veci, jako treba a muzska a zenska obrizka.
Kor, kdyz se to uz stalo a opravdu s velkou pravdepodobnosti syn zakladatelky nejspis s tim zadne problemy mit nebude. Neni to tady v nasi zemi ani povinne a nikoho nenuti to podstupovat. Zakladatlka byla k tomu premluvena a to ji vadi. To je cely.
Z tohodle jednoho pripadu jste udelali napinavou kovbojku.

• Citovat
  • Upravit
1128
30.1.15 10:44
@Mango_Lassi píše:
myslim si, ze srovnavate uplne nesrovnatelne veci, jako treba a muzska a zenska obrizka.
Kor, kdyz se to uz stalo a opravdu s velkou pravdepodobnosti syn zakladatelky nejspis s tim zadne problemy mit nebude. Neni to tady v nasi zemi ani povinne a nikoho nenuti to podstupovat. Zakladatlka byla k tomu premluvena a to ji vadi. To je cely.
Z tohodle jednoho pripadu jste udelali napinavou kovbojku.

Taky si myslím, že tohle by měla být diskuze spíše o zisku asertivních dovedností, učení se říkat ne, než o obřízce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.1.15 10:49
@Aneta.Berg píše:
Taky si myslím, že tohle by měla být diskuze spíše o zisku asertivních dovedností, učení se říkat ne, než o obřízce.
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
merde
30.1.15 10:51
@open mind píše:
Co na to @admin, prosim? Jsou uzivatele Falesny profil a Gin 123 tataz osoba? Dekuji.

nemyslim si to. Dokonce si myslim, ze vim, kdo je falesny profil, ale treba se mylim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.15 10:54

@gin 124 Děkuju za příspěvek o psychické podpoře, kterou bych synovi měla dát :kytka: Zakladatelka

A neperte se :) Vím, že se mě někteří snažíte podpořit s tím, že je to lepší nebo že na tom svět nestojí. Vážim si všech názorů. Ke srovnání se slepotou nebo orgasmem tolik - ano, člověk neví o co přichází, mrzet ho to může, ale já mám hlavní problém s tím, že jsem o to připravila já. Nechtěla jsem, aby diskuse vyzněla tak, že chci jenom poplácat po ramenou. Doufala jsem, že se najde někdo v podobné situaci, s kým bych si třeba soukromě mohla psát, protože mě to prostě hrozně mrzí a chtěla jsem spíš rozebrat ty pocity a věci z nich vyplývající. Gin nejsem :)

Falešný profil mi už zrušili, prý se nesmí mít 2. Založila jsem ho právě kvůli případným sz.

• Citovat
  • Upravit
1765
30.1.15 10:54
@Aneta.Berg píše:

Neco v tomto smyslu jsem napsala uz na zacatku zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
30.1.15 10:56
@open mind píše:
Co na to @admin, prosim? Jsou uzivatele Falesny profil a Gin 123 tataz osoba? Dekuji.

Take si nemyslim. Koneckoncu @gin 124 jsem zminila ja (utkvely mi v pameti ty jeho stranky a opravdu s nim nemam nic spolecneho), kdo vi, zda by sem jinak vubec zabloudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.1.15 10:57
@merde píše:
nemyslim si to. Dokonce si myslim, ze vim, kdo je falesny profil, ale treba se mylim

Tez si to nemyslim, ale jedine pres admina se to da s jistotou vyvratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.1.15 10:58
@majdula1 píše:
Take si nemyslim. Koneckoncu @gin 124 jsem zminila ja (utkvely mi v pameti ty jeho stranky a opravdu s nim nemam nic spolecneho), kdo vi, zda by sem jinak vubec zabloudil.

Heh a jsi komplic, nebo treti nick jednoho uzivatele… ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
30.1.15 11:00

Zakladatelko, tezko rict, jestli tady najdes spriznenou dusi. Je tu jiste spousta maminek synu po obrizce, ale z valne vetsiny prave kvuli tem dlouhotrvajicim zdravotnim problemum (co si budeme povidat, vrozena fimoza k nim nepatri, vetsinou je to po poctivem pretahovani a naslednem zajizveni a ujisteni dr., ze jine vychodisko proste neni). Tyhle maminky si svoje rozhodnuti hrave obhaji nevyhnutelnosti ze zdravotnich duvodu.

Spis bych zapatrala na zahranicnich forech (nevim odkud presne je tvuj muz, ale proste tam, kde je obrizka bezna, ale ne povinna). Tam urcite takovych nesouhlasicich a premluvenych maminek bude dost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
30.1.15 11:01
@open mind píše:
Heh a jsi komplic, nebo treti nick jednoho uzivatele… ;) :mrgreen:

Oops :oops: a je to venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
30.1.15 11:06
@Anonymní píše:
@gin 124 Děkuju za příspěvek o psychické podpoře, kterou bych synovi měla dát :kytka: Zakladatelka

A neperte se :) Vím, že se mě někteří snažíte podpořit s tím, že je to lepší nebo že na tom svět nestojí. Vážim si všech názorů. Ke srovnání se slepotou nebo orgasmem tolik - ano, člověk neví o co přichází, mrzet ho to může, ale já mám hlavní problém s tím, že jsem o to připravila já. Nechtěla jsem, aby diskuse vyzněla tak, že chci jenom poplácat po ramenou. Doufala jsem, že se najde někdo v podobné situaci, s kým bych si třeba soukromě mohla psát, protože mě to prostě hrozně mrzí a chtěla jsem spíš rozebrat ty pocity a věci z nich vyplývající. Gin nejsem :)

Falešný profil mi už zrušili, prý se nesmí mít 2. Založila jsem ho právě kvůli případným sz.

Je dobrý způsob jak se s tím vyrovnat. Musíš si připustit/uvědomit, že člověk dělá věci vždy nejlíp jak dovede ve vztahu k jeho současnému stavu vědomí a znalostem. Takhle se například děti stávají dospělými, když si tohle uvědomí v souvislosti se svými rodiči - jistě udělali spoustu chyb, protože spoustu věcí nevěděli a zkrátka LÉPE neuměli. Tak se odpouští a zbavuje se starých křivd, které překáží ve spokojeném životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
30.1.15 11:13
@open mind píše:

To bych prosil také, takové nehorázné napadení je třeba vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.1.15 11:21

@Hanney Tys fakt nechala obrezat 11ti leteho kluka a duvodem/jednim z duvodu bylo znemozneni onanie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.1.15 11:28
@majdula1 píše:
Zakladatelko, tezko rict, jestli tady najdes spriznenou dusi. Je tu jiste spousta maminek synu po obrizce, ale z valne vetsiny prave kvuli tem dlouhotrvajicim zdravotnim problemum (co si budeme povidat, vrozena fimoza k nim nepatri, vetsinou je to po poctivem pretahovani a naslednem zajizveni a ujisteni dr., ze jine vychodisko proste neni). Tyhle maminky si svoje rozhodnuti hrave obhaji nevyhnutelnosti ze zdravotnich duvodu.Spis bych zapatrala na zahranicnich forech (nevim odkud presne je tvuj muz, ale proste tam, kde je obrizka bezna, ale ne povinna). Tam urcite takovych nesouhlasicich a premluvenych maminek bude dost :(
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová