Lituji obřízky syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
30.1.15 09:25
@open mind píše:
A kdyz jsi od narozeni slepa, tak z toho nestastna byt nemuzes? Svet je plny nadsenych slepcu, co nikdy nezalitovali, ze nevidi. :)

A těch, co jsou slepí na jedno oko. Vrážejí do věcí, v noci je budí děsivé sny o úraze a slepotě, v noci se jim blbě řídí, nemůžou kolikrát normálně rodit, takže by neměli mít víc, jak 2 děti a nedej bože, když se jim časem zvedne nitrooční tlak v zatím zdravém oku…
Samá pozitiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
30.1.15 09:27
@MarketinkaKopretinka píše:
Tak třeba já ani nevím, ze by muž mohl MIT nějaké zdravotní potíže, nějak jsem se do teto chvíle mužskou obrizkou nezajímala, jen jsem vyjádřila svůj názor z estetického hlediska, ale velice děkuji za objasnění situace. Přijde mi, ze obřízka je zcela běžná v některých zemích Ameriky, u Židů atd, ale když je to tak běžná záležitost, tak me opravdu nenapadlo, ze je to takovy problém.Jinak mám kamaráda, který musel jít na obřízku po sexuálním úraze a ted si to nemůže vynachvalit po všech stránkách, ale asi záleží od jedince.

Nedivím se, já sám jsem ještě před rokem vůbec neměl tušení, že obřízka může způsobovat takové potíže. Teprve během loňského roku jsem na obřízku zcela změnil svůj názor o 180 stupňů. Takže tu nemám právo nikoho odsuzovat, až na vyjímky se totiž jedná o nevědomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
30.1.15 09:28
@open mind píše:
A kdyz jsi od narozeni slepa, tak z toho nestastna byt nemuzes? Svet je plny nadsenych slepcu, co nikdy nezalitovali, ze nevidi. :)

To ti nedochází, že když je někdo od narození slepý neví o co přichází?

• Citovat
  • Upravit
1765
30.1.15 09:32

@Hanney Mno, spis tobe nejak nedochazi, ze fakt, ze ti nejaky (byt nepoznany) snysl chybi, ti proste muze v zivote vadit.

BTW u obrizky jsou i lide, co moho porovnavat poznane, jelikoz si ji nechali provest az v dospelosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.15 09:33

@gin 124 a ty mas s tím nejakou osobní zkušenost nebo někdo v okolí? Ze jsi se tím začal zaobírat. Jen me to zajímá, když tak nemusí s nutné odpovidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.1.15 09:43
@Hanney píše:
To ti nedochází, že když je někdo od narození slepý neví o co přichází?

Zkus si to predstavit tak, zes nikdy nepoznala orgasmus. Proste jsi frigidni. Vsichni okolo ho povazuji za vyvrcholeni sexu, basni o nem a tys ho nikdy nemela a mit nebudes - neni ti to lito, necitis se ochuzena? I pres to, zes ho nikdy nepoznala a jak krasny je vis jen z doslechu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
30.1.15 09:45
@gin 124 a ty mas s tím nejakou osobní zkušenost nebo někdo v okolí? Ze jsi se tím začal zaobírat. Jen me to zajímá, když tak nemusí s nutné odpovidat

Můžu to napsat až večer, teď jsem totiž v práci. Napíšu k tomu pár slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
30.1.15 09:49

Naopak, já byl za mlada spíše cirkumfetišistou. Také mi to připadalo hygieničtější a estetičtější. Sám jsem za mlada s myšlenkou na svou obřízku koketoval. Dnes jsem rád, že jsem takovou pitomost neudělal. Více večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
30.1.15 10:09
@open mind píše:
Zkus si to predstavit tak, zes nikdy nepoznala orgasmus. Proste jsi frigidni. Vsichni okolo ho povazuji za vyvrcholeni sexu, basni o nem a tys ho nikdy nemela a mit nebudes - neni ti to lito, necitis se ochuzena? I pres to, zes ho nikdy nepoznala a jak krasny je vis jen z doslechu?

Tohle s tím vůbec nesouvisí. Zakl. si to vyčítá, jasně napsala, že chce jen poplácat po ramenou a ne aby jí za to někdo odsuzoval. Cožˇse přesně děje a dokonce tu máme bojovníka proti obřízce s linkem.
Je to zcela účelově založená diskuse. @gin 124 a Falešný profil/zakl./ je multinick.

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
1765
30.1.15 10:21
@Hanney píše:
Tohle s tím vůbec nesouvisí. Zakl. si to vyčítá, jasně napsala, že chce jen poplácat po ramenou a ne aby jí za to někdo odsuzoval. Cožˇse přesně děje a dokonce tu máme bojovníka proti obřízce s linkem.
Je to zcela účelově založená diskuse. @gin 124 a Falešný profil/zakl./ je multinick.:mavam:

To souvisi se tvym tvrzenim o slepcich.

Zbytku prilis nerozumim - rikas ze gin 123 a Falesny profil je tataz osoba? Ty jsi admin ci jak to muzes s jistotou tvrdit? A proc tedy do diskuse prispivas, kdyz je to tedy fake? A poroc mluvis o tom, pro co si sem zakladatelka prisla, kdyz je to podle tebe cele jen ucelova diskuse? Navic ona vyslovne psala ze sem neprisla strcit hlavu do pisku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
30.1.15 10:26
@Hanney píše:
Je to zcela účelově založená diskuse. @gin 124 a Falešný profil/zakl./ je multinick.:mavam:

Že by se sem zase nacpala Hana, která z náboženské bigotnosti nechala loni obřízkou zmrzačit svého jedenáctiletého syna, aby nemohl onanovat. Nejedná se o mnou založený multilink, na rozdíl od Hany takové pokrytecké věci nedělám. Navíc jsem napsal, že nemám právo nikoho odsuzovat. Hano, jsi příliš průhledná. Mám tu okopírovat z doktorky, že jsi tam o místních účastnicích napsala, že jsou „mdlé mysli“? Jsem zaměstnám na mnoha fórech, tak nemám vůbec čas vyrábět nějaké multilinky, ž čehož mne ve své chorobné mysli obviňuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.1.15 10:30
@open mind píše:

Jezismarja, co tu resite za nesmysly? Ja nikdy nepoznala orgazmus a je mi uz hodne let a nejak ochuzene si nepripadam. No boze. Opravdu jsem stastna i bez toho.
Nebo mam zacit chodit za psychoterapeutem a zakladat kvuli tomu diskuze na emiminu?
Je to krasny i tak.

Příspěvek upraven 30.01.15 v 10:33

• Citovat
  • Upravit
1765
30.1.15 10:31

Co na to @admin, prosim? Jsou uzivatele Falesny profil a Gin 123 tataz osoba? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
30.1.15 10:34
@open mind píše:
Co na to @admin, prosim? Jsou uzivatele Falesny profil a Gin 123 tataz osoba? Dekuji.
:think: :think: :think: hm, taky me to napadlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.1.15 10:35

@Mango_Lassi Byl to jen takovy priklad odchyleny od hlavniho tematu. Jukni co mu predchazelo a na co jsem tim reagovala. Ja si treba ochuzena pripadala a pak TO prislo a zjistila jsem, ze jsem si pripadala ochuzena pravem… Ale to uz jsme fakt jinde, omlouvam se za vsuvku mimo tema, uz se to nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová