Louis Vuitton slevy

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
3.3.14 19:39
@Burj Chalifa píše:
U Speedy mi vadí to boční propadnutí, i když to tak asi má být. A k tomu ohrnování nosu - znalec pozná, znalec ocení.

přesně… já bych to dělala podle sebe a na okolí nekoukala, vím, co mám a fake to není a kdo ví, ten to pozná a naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 19:40
@Cayse píše:
@Burj Chalifa dá se do ni ušít pevné dno, aby se to nepropadalo a drželo to tvar 8) a máš pravdu - znalec ocení a slepice pomluví

Mimochodem, šátky(některé vzory) a šály mají pořád krásné. I klasické mokasíny, balerínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
3.3.14 19:41
@janine24 píše:
přesně… já bych to dělala podle sebe a na okolí nekoukala, vím, co mám a fake to není a kdo ví, ten to pozná a naopak

přesně, důležitý je můj pocit, já vím že mám originál, a to mi stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
3.3.14 19:42
@Burj Chalifa píše:
Mimochodem, šátky(některé vzory) a šály mají pořád krásné. I klasické mokasíny, balerínky.

všechno mají krásné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
3.3.14 19:43

@Burj Chalifa šátky určitě a některé peněženky také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 19:43
@siamka7 píše:
přesně, důležitý je můj pocit, já vím že mám originál, a to mi stačí

Ruční práce, doživotní záruka. Když si vezmeš, jak dlouho Ti bude kabelka sloužit, je to investice do opravdové kvality.Chce to ovšem i pěkný zbytek, jistou eleganci zevnějšku i vystupování. Prostě klasika chce své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 19:44
@janine24 píše:
všechno mají krásné :pankac:

Všechno úplně ne, ale vybrat se dá. Nějak mě neoslovuje strakamakatá řada šátků.

http://www.louisvuitton.fr/front/#…

Příspěvek upraven 03.03.14 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
3.3.14 19:47

@CokeLady no tak tohle je vostrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
3.3.14 19:47
@CokeLady píše:
Přesně… stejně si každý řekne „no jo, další fiflena s fejkovou kabelkou“. Navíc ten klasický LV vzor už je tak kopírovaný značka, až se to snad okoukalo a není to ani hezké…

některý lidi jsou schopný to nacpat všude, tohle je fakt uplně na hlavu :mrgreen:

http://badcopnodonuts.com/…-house-1.jpg

ježiš, no, to je fakt hrozné 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
3.3.14 19:52

Tuhle jsem nad tím tak přemýšlela, proč se za tou LV holky tak honí a přišla jsem na to, že v tom našem malém rybníčku jsme schopné rozpoznat jen logo a podle toho jedeme (Adidas, Nike, Puma,…) a máme nutkání to logo všude vystavovat. Ale třeba takovou kabelku od Hermes…nemá logo-nebudem to tolik kupovat. Teď ale nemluvím o cenách, které jsou závratné.

btw -je tu někdo z horních deseti tisíc který by mi řekl, zda jeho přátelé poznají „nelogovou“ kabelku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
3.3.14 19:54
@Cayse píše:
Tuhle jsem nad tím tak přemýšlela, proč se za tou LV holky tak honí a přišla jsem na to, že v tom našem malém rybníčku jsme schopné rozpoznat jen logo a podle toho jedeme (Adidas, Nike, Puma,…) a máme nutkání to logo všude vystavovat. Ale třeba takovou kabelku od Hermes…nemá logo-nebudem to tolik kupovat. Teď ale nemluvím o cenách, které jsou závratné.btw -je tu někdo z horních deseti tisíc který by mi řekl, zda jeho přátelé poznají „nelogovou“ kabelku? :)

Nejsem, ale věř tomu, že mezi modelkama a rádoby rychlokvaškama se to sakra řeší a hodně umí poznat, co je co… Tam je rozdíl i na omak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 19:56
@CokeLady píše:
tak aspoň, že to není vůbec kýč :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 19:57
@janine24 píše:
Nejsem, ale věř tomu, že mezi modelkama a rádoby rychlokvaškama se to sakra řeší a hodně umí poznat, co je co… Tam je rozdíl i na omak.

Kdo ty modelky, sakra, omakává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818

@janine24 u LV poznám na omak jestli to je fake nebo ne, ono to jde ale dobře poznat už od pohledu na šití a u těch co jsou šité z jednoho kusu tak je jasné, že na jedné straně bude znak LV vzhůru nohama…ale u ostatních bych to vůbec nepoznala. To ty holky snad sedí na netu a musí to mít nakoukané - jinak si nedokážu vysvětlit že příjdeš s novou kabelkou a ony se na tebe sletí jako hejno much na hov.no a už řeší že sis koupila tuhle a tuhle kabelku od této značky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Cayse píše:
Tuhle jsem nad tím tak přemýšlela, proč se za tou LV holky tak honí a přišla jsem na to, že v tom našem malém rybníčku jsme schopné rozpoznat jen logo a podle toho jedeme (Adidas, Nike, Puma,…) a máme nutkání to logo všude vystavovat. Ale třeba takovou kabelku od Hermes…nemá logo-nebudem to tolik kupovat. Teď ale nemluvím o cenách, které jsou závratné.btw -je tu někdo z horních deseti tisíc který by mi řekl, zda jeho přátelé poznají „nelogovou“ kabelku? :)

Z pusy jsi mi ten Hermes vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák