Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Kirstenn Drzim palce, aby ti bylo brzy lepe. Sama mam zkusenost se zanedbanou boreliozou od lékařů a naslednym ochrnutim obliceje a neni o co stat.
@Kirstenn Tak hlavně, že začala jednat. Snad budeš v pořádku, dej vědět ![]()
@Anonymní píše:
@Kirstenn tak ti přeju brzké uzdravení (a při infekcích se krk nemá rozmasírovávat, prý se to ještě víc roznese do těla). je možné, že ani v lumbálce nic moc nenajdou, záchyt je prý malý, já jsem ji odmítla (v krvi jsem to měla pozitivní, tak jsem nechápala proč ještě lumbálku)
Děkuji, no já se v tom moc nevyznám tak uvidím zda to k něčemu bude. Prý se z toho dají zjistit i jiné příčiny.. budou mi ještě dělat rentgen zítra to nevím proč.
@hipisek84 píše:
@Kirstenn Drzim palce, aby ti bylo brzy lepe. Sama mam zkusenost se zanedbanou boreliozou od lékařů a naslednym ochrnutim obliceje a neni o co stat.
Děkuji, no mě hnala doktorka hned ať jedu, já chtěla až odpoledne, ale ona, že ne, že bych mohla ochrnout, bála se.
@kaja00 píše:
@Kirstenn Tak hlavně, že začala jednat. Snad budeš v pořádku, dej vědět
Díky moc. Ano jsem ráda. Nakonec není špatná. ![]()
@hipisek84 píše:
@Kirstenn Uz mas od doktoru nejske vysledky?
Ano, punkce prý v pořádku. Krev ještě nemám..
Dnes jsem byla ještě na rentgenu, prý to může být i od zad.
Hezky večer, tak jsem stále v nemocnici, mám hrozné bolesti hlavy, po té lumbálce asi. A nízký tlak. Dávají mi kapačku, ta chvíli uleví.. napadlo mě, jestli by na ten nizky tlak a bolest hlavy nepomohlo, kdybych si zakouřila. Dnes jsem měla jen ráno..
@Kirstenn píše:
Hezky večer, tak jsem stále v nemocnici, mám hrozné bolesti hlavy, po té lumbálce asi. A nízký tlak. Dávají mi kapačku, ta chvíli uleví.. napadlo mě, jestli by na ten nizky tlak a bolest hlavy nepomohlo, kdybych si zakouřila. Dnes jsem měla jen ráno..
No hele určitě ne. Já jsem taky kuřák, ale vím, že je to špatně. Na bolest hlavy jen horší.
@kemeny13 píše:
No hele určitě ne. Já jsem taky kuřák, ale vím, že je to špatně. Na bolest hlavy jen horší.
Aha tak děkuji za radu, snad to vydržím. Kouřim iqos.
Babča co tady se mnou ležela měla79 let a byla na punkci o den dříve a druhý den ji akorát bolela záda, jinak ok. A včera už šla domů. A kouřila zvesela ![]()
@Kirstenn píše:
Aha tak děkuji za radu, snad to vydržím. Kouřim iqos.
Babča co tady se mnou ležela měla79 let a byla na punkci o den dříve a druhý den ji akorát bolela záda, jinak ok. A včera už šla domů. A kouřila zvesela
Určitě to není dobrý nápad. Vem si, že kouření je špatně pro zdravé lidi, co potom pro ty nemocné. Škoda, že jsi nekoupila atraumatickou jehlu. Já tenkrát ano a šla jsem domů za pár hodin. Je to šetrnější.
@kemeny13 píše:
Určitě to není dobrý nápad. Vem si, že kouření je špatně pro zdravé lidi, co potom pro ty nemocné. Škoda, že jsi nekoupila atraumatickou jehlu. Já tenkrát ano a šla jsem domů za pár hodin. Je to šetrnější.
Aha tak to ani nevím že existuje. Tak stejně bych tu musela ležet ale alespoň by mi bylo dobré. Já přijela podepsala souhlas a hned šli na to no.
Po příjmu.
@Kirstenn píše:
Aha tak to ani nevím že existuje. Tak stejně bych tu musela ležet ale alespoň by mi bylo dobré. Já přijela podepsala souhlas a hned šli na to no.
Po příjmu.
Tak hlavně, aby byl nějaký výsledek. Víš já jsem tu jehlu chtěla abych mohla brzy domů, nemám z nemocnic dobrý pocit a raději spím doma.
@kemeny13 píše:
Tak hlavně, aby byl nějaký výsledek. Víš já jsem tu jehlu chtěla abych mohla brzy domů, nemám z nemocnic dobrý pocit a raději spím doma.
No prý tam nic nebylo. Tak jsem ráda.
Chápu taky nemám ráda nemocnice, ale nešla jsem sem kvůli tomu primárně. Já ani nevěděla co to je. Než mi to dr vysvětlila.
@Kirstenn píše:
No prý tam nic nebylo. Tak jsem ráda.
Chápu taky nemám ráda nemocnice, ale nešla jsem sem kvůli tomu primárně. Já ani nevěděla co to je. Než mi to dr vysvětlila.
Tak ať se daří.