Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
10 dnu stary shluk bunek neni vyzivou zavisly na matce, takze se mu nic nestane. A vy prestante s drogama blbnout, kor s halucinogenima. Fuj.
Pokud je to zdravé, udrží se.. stáří 10 dní? tehdy to ještě není ani spojené s tělem matky ![]()
Na fet jste připravený a na dítě ne?
no nic nastuduj si biologii a doufej že jsi nebyla těhotná dýl než deset dní
Takto starý plod žije ze žloutkového váčku, ne z tebe. Pokud je zdravě založený, zvládne to. A s drogama bych neexperimentovala za žádné situace ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se, že píšu anonymně.
Potřebuju prosím poradit.Nejsem závislá na drogách, ale třeba jednou- 3× do roka s přítelem ze zvědavosti nějakou vyzkoušíme. Tento měsíc jsme ochutnali houbičky. Měla jsem 3 menší kloboučky lysohlávky, ale účinek to mělo no a teď jsem zjistila, že v té době už jsem byla asi 10 dnů těhotná. Nepočítala jsem s tím, protože si s přítelem dáváme pozor, jelikož ještě oba studujeme a nejsme na miminko připravení. Každopádně když už se stalo, nechci mimčo dávat pryč, ale nemohla jsem mu houbičkama nějak ublížit? Četla jsem několik článků, ale všude se píše jen o alkoholu, cigaretách a nebo drogově závislých. Pravděpodobně by to snad mělo být v pořádku, ale potřebuju se ujistit. Hryže mě svědomí. Nechci miminku nijak ublížit. Předem děkuji za Vaše názory.
To zní jako plán! ![]()
Byla jsi 10 dní těhotná, to myslíš jako tak, že jsi byla 10 dní od ovulace, nebo 10 dní od očekávané menstruace?
Neplaš…neboj nic se nestane. Znám ženský co chlastaj v těhu a ještě tvrděj, že jim to doporučil doktor ![]()
Přesně jak říká borůvka. Spíš se tím vůbec nestresuj, když by nebylo v budoucnu něco v pořádku tak se to s největší pravděpodobností dozvíš. I ženám, které se chovali hrozně v těhotenství se narodili zdravé děti.
@Anonymní píše:
Potřebuju prosím poradit. Nejsem závislá na drogách, ale třeba jednou- 3× do roka s přítelem ze zvědavosti nějakou vyzkoušíme. Tento měsíc jsme ochutnali houbičky. Měla jsem 3 menší kloboučky lysohlávky, ale účinek to mělo no a teď jsem zjistila, že v té době už jsem byla asi 10 dnů těhotná. Nepočítala jsem s tím, protože si s přítelem dáváme pozor, jelikož ještě oba studujeme a nejsme na miminko připravení. Každopádně když už se stalo, nechci mimčo dávat pryč, ale nemohla jsem mu houbičkama nějak ublížit? Četla jsem několik článků, ale všude se píše jen o alkoholu, cigaretách a nebo drogově závislých. Pravděpodobně by to snad mělo být v pořádku, ale potřebuju se ujistit. Hryže mě svědomí. Nechci miminku nijak ublížit. Předem děkuji za Vaše názory.
A kdo bývá iniciátorem vašich drogových ochutnávek?
Drogy jsem nikdy nezkusila, mimo trávy. Jak jsem byla těhotná asi taky cca 10dni (taky jsem o tom nevěděla, o mimi jsme se nesnažili) dvakrát jsem se tak zlila až hamba…
…a to normálně nepiju. Taky jsem měla hrozný strach, těhotenství bezproblémové, porod taky, mimčo zdravé
už má přes dva roky a je to normální klučina…
První tři týdny těhotenství platí pravidlo všechno nebo nic, tzn buď bude úplně v pořádku nebo odejde s opožděnou menstruací.
@ka2ka píše:
Na fet jste připravený a na dítě ne?
no nic nastuduj si biologii a doufej že jsi nebyla těhotná dýl než deset dníTo znamená, že každej, kdo fetuje, musí být připravený na dítě?
teda neber to zle, souhlasím s tebou, je to hnus největší, já nikdy nezkusila ani cigaretu, natož drogy, jen mi přišla ta věta prostě zvláštní
jakože fetovat se může, až když je člověk připravený mít děti
Edit: nějak se mi nedaří upravit tu citaci, aby byl můj příspěvek zvlášť
@Příšera to bylo myšlený tak že zakladatelka píše jak zkoušejí fetovat a jak je to v pohodě, ale na dítě se necítí protože to už je zodpovědnost
no prostě mi to přišlo od zakladatelky jako divná reakce ![]()
Potřebuju prosím poradit. Nejsem závislá na drogách, ale třeba jednou- 3× do roka s přítelem ze zvědavosti nějakou vyzkoušíme. Tento měsíc jsme ochutnali houbičky. Měla jsem 3 menší kloboučky lysohlávky, ale účinek to mělo no a teď jsem zjistila, že v té době už jsem byla asi 10 dnů těhotná. Nepočítala jsem s tím, protože si s přítelem dáváme pozor, jelikož ještě oba studujeme a nejsme na miminko připravení. Každopádně když už se stalo, nechci mimčo dávat pryč, ale nemohla jsem mu houbičkama nějak ublížit? Četla jsem několik článků, ale všude se píše jen o alkoholu, cigaretách a nebo drogově závislých. Pravděpodobně by to snad mělo být v pořádku, ale potřebuju se ujistit. Hryže mě svědomí. Nechci miminku nijak ublížit. Předem děkuji za Vaše názory.