Lze přerušit předškolní výuku

Anonymní
22.2.22 21:37

Lze přerušit předškolní výuku

Maminky mám menší problém :( syn (6 let) nerad chodí do školky…máme tam učitelkubse kterou máme věčně problémy :( našeho syn sprostě nemá ráda, víme to s manželem už delší dobu…bylo s ní několik rozhovorů a vždy se že situace vykroutila..ředitelka to zatím neřeší a možná proto už mi dochází nervy :/ syn tím pak trpí a do školky se mu nechce… Děti na něj nejsou zlé ale p. ucitelka se k němu moc hezky nechová… :( Jsem z toho opravdu nešťastná..horší je že syn má poslední 4 měsíce předškolní výuku…a přijde mi jako nesmysl ho na 4 měsíce dávat do jiné školky… Myslíte že by šlo si ho už nechat doma a do školky nedávat??… Chodíme i k dětskému psychologovi a docela to pomáhá ale jakmile jdeme zase do školy tak s učitelkou zase problémy (momentálně si u syna vymysli nemoci aby tam nechodil..tak moc ho nemůže vystát)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
22.2.22 21:42

Si zažádejte o individuální výuku anebo přejděte na domácí vzdělávání.
V okolí jsme měli oboje. Jen netuším jestli s tím musí souhlasit vaše školka nebo budete muset hledat jinou. Na stránkách pro domškoláctví bude víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
22.2.22 21:43

Co jiná třída ve vaší školce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 21:44

@JancaS84
Máme tam jen dvě.. malé a velké oddělení…a syn je ve velkém a tomu „šéfuje“ právě tato učitelka :/

• Citovat
  • Upravit
33005
22.2.22 21:45

Můžeš ho prevedst na individuální vzdělávání. Nebo může být až do července nemocný.
Otázkou je, zda mu pobyt doma skutečně prospěje.
Jestli pes není zakopaný někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 21:45

@Netopirek právě vůbec s tímto nemám zkušenosti… Zda to musím někde hlásit, nebo mi musejí dát nějaké povolení k individuální výuce…

• Citovat
  • Upravit
59389
22.2.22 21:46

Tak se s ředitelkou domluv na domácí výuce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 21:48

@Svistice doma je normální…do školky se mu moc nechce ikdyz tam má kamarády… A doma s ním často probírán předškolní výuku a baví ho to…ale prej víc semnou než ve školce… Docela to chápu věnuji se jen jemu ale myslím že problém bude p učitelka…syn cítí že ho nemá ráda…

• Citovat
  • Upravit
24636
22.2.22 21:51
@Svistice píše:
Můžeš ho prevedst na individuální vzdělávání. Nebo může být až do července nemocný.
Otázkou je, zda mu pobyt doma skutečně prospěje.
Jestli pes není zakopaný někde jinde.

Právě. Co udělají pak, až si třeba nesedne ani s učitelkou na ZŠ… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
22.2.22 21:55

Předškolní vzdělávání je povinné. Buď si zařídit domácí vzdělávání nebo posílat do školky. U nás ředitelka volala na maminku sociálku, když dítě odmítala posílat do školky. Ono něco jiného je to ve 3 letech a něco jiného v 6. Promluvila bych si na férovku s učitelkou a řekla jí, že pokud k synovi nezmění přístup, tak si na ni budu ztěžovat. A také bych od ní chtěla vědět, co jí na synovi konkrétně vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
22.2.22 21:56

A když mu nesedne učitelka v 1. třídě, tak bude taky doma? Třeba 5 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 21:57

@lucad77
Syn není žádný sigr..je to normální dítě..nevím proč se s p. ucitelkou nemusí…ptala jsem se ostatních učitelek a nikdo jiný s ním problém nemá…a kdybych to už skoro rok neřešila tak se tu neptám na další možnosti..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.22 21:59

@impossible ona mi tvrdi ze problém nevidí… Že se ke všem dětem chová stejně…ale vidíme to všichni.. i tchýně a moje maminka která děti někdy vyzvedává… A denodenne si na něj stěžuje ( přitom jakmile je tam jiný den jiná učitelka tak vše je v pořádku)

• Citovat
  • Upravit
33005
22.2.22 22:01

@impossible Zase je otázkou, jak moc dítě to skolkove vzdělávání potřebuje. Naše ředitelka také naháněla maminku jednoho predskolacjka (nakonec měl odklad). Asi věděla proč.
Já kdybych dítě půl roku do školky neposlala a melo střídavě „rýmu a kašel“, tak by s tím ředitelka neměla sebemenší problém.
Ony ty učitelky vědí, jak na tom dítě je, jak se mu rodina věnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24636
22.2.22 22:05
@Anonymní píše:
@lucad77
Syn není žádný sigr..je to normální dítě..nevím proč se s p. ucitelkou nemusí…ptala jsem se ostatních učitelek a nikdo jiný s ním problém nemá…a kdybych to už skoro rok neřešila tak se tu neptám na další možnosti..

Já vám věřím. Jen se trošku bojím toho, že nechat chlapce doma na individuálu není pro něj to nejlepší řešení. Možná na pár dní, ale na čtyři měsíce? Vy ho vyčleníte z kolektivu, přestože nic neudělal. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí