Vyhrožování kvůli psům - lze se bránit a co mám čekat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
28.2.12 17:21
maminka_Karolinky píše:
Fotit te nesmi…
Jinak je mozne, ze v domovnim radu je to napsane, ze se na dane prostory nesmi se psy. U nas to taky tak mame, na spolecny dvorek se se psy nesmi, jednak kvuli stekani a kvuli tomu, aby nenicili travu, kytky apod. Kdyz pak vidim z okna, ze to tam kdejaka cuba obchcava a obsrava, zatimco si panicek dava cigarko, tak bych mu ho nejradsi tipla nekam…To samozrejme neni tvuj pripad, ale je mozne, ze zrovna ten pan uz byl podobne vytocenej jako ja vzdycky, kdyz vidim nejakeho tupana, ktery si musel do panelaku poridit cokla a neni schopen ho jit vyvencit aspon dvacet metru od baraku…a to nekomentuju to denodenni vyti psu…jsem se zas vytocila…

Já Ti rozumím, taky to nechápu, ale NIKDY na nikoho neřvu z okna apod. To raději jdu a když už mám ty sáčky a vidím tam někde zapomenutý hovno, tak i když není naše, tak to seberu. Ale hold asi nemám krysaříka na vodítku, aby mi procházelo, že je normálně venčím :zed: ale díky na ten náš domovní řád se mrknu taky.....a zítra až zjistím, kdo pán je, tak tam zajdu normálně si s ním promluvit a bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.2.12 17:35
beckie píše: [ ale díky na ten náš domovní řád se mrknu taky.....a zítra až zjistím, kdo pán je, tak tam zajdu normálně si s ním promluvit a bude

Mrkni na to, at jsi pripravena…a nebo na zapisy z jednani sdruzeni vlastniku…my si to kdysi odhlasovali na schuzi.
To vis, babe s krysou bz asi nic nerekl, holt vz jste byli moc videt…a je mozne, ze mela na to zkratka pravo. I kdyz i to se da vymahat slusne…ale to je jina kapitola. :kytka:

Příspěvek upraven 28.02.12 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
28.2.12 17:38
maminka_Karolinky píše:
beckie píše: [ ale díky na ten náš domovní řád se mrknu taky.....a zítra až zjistím, kdo pán je, tak tam zajdu normálně si s ním promluvit a bude
Mrkni na to, at jsi pripravena…a nebo na zapisy z jednani sdruzeni vlastniku…my si to kdysi odhlasovali na schuzi.
To vis, babe s krysou bz asi nic nerekl, holt vz jste byli moc videt…a je mozne, ze mela na to zkratka pravo. I kdyz i to se da vymahat slusne…ale to je jina kapitola. :kytka:

A ten prostor je v soukromém vlastnictví? Předpokládám, že zakladatelka psy venčila na pozemku obce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
28.2.12 17:47
maminka_Karolinky píše:

To vis, babe s krysou bz asi nic nerekl, holt vz jste byli moc videt…a je mozne, ze mela na to zkratka pravo. I kdyz i to se da vymahat slusne…ale to je jina kapitola. :kytka:

No zůstanem v lese a bude klid…ale je mi to líto…teď…předtím mě vytočil, ale jen tím, že řval na celé kolo a pak si vytáhl ten foťák…to jsem si říkala, jestli je normální??? Každopádně zítra budeme s partnerem chytřejší a pánovi předsedovi půjdu říct, že byť už mí psi na ten prostor nepáchnou, tak by potřeboval nějaký kurs jednání s lidmi…ba ne, znám se, já se mu určitě ještě zítra omluvím a budu ho prosit, aby fotky smazal, určitě vyměknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
28.2.12 17:48
beckie píše:
maminka_Karolinky píše:

No zůstanem v lese a bude klid…ale je mi to líto…teď…předtím mě vytočil, ale jen tím, že řval na celé kolo a pak si vytáhl ten foťák…to jsem si říkala, jestli je normální??? Každopádně zítra budeme s partnerem chytřejší a pánovi předsedovi půjdu říct, že byť už mí psi na ten prostor nepáchnou, tak by potřeboval nějaký kurs jednání s lidmi…ba ne, znám se, já se mu určitě ještě zítra omluvím a budu ho prosit, aby fotky smazal, určitě vyměknu :-)
:mrgreen: :mrgreen: To znám :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
28.2.12 17:48
mag píše:
maminka_Karolinky píše:
To vis, babe s krysou bz asi nic nerekl, holt vz jste byli moc videt…a je mozne, ze mela na to zkratka pravo. I kdyz i to se da vymahat slusne…ale to je jina kapitola. :kytka:
A ten prostor je v soukromém vlastnictví? Předpokládám, že zakladatelka psy venčila na pozemku obce.

To vůbec netuším…ale předpokládám, že to bude majetek obce :nevim: představte si bytový dům se zahradou ve vnitrobloku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
28.2.12 17:52
beckie píše:
mag píše:
maminka_Karolinky píše:
A ten prostor je v soukromém vlastnictví? Předpokládám, že zakladatelka psy venčila na pozemku obce.
To vůbec netuším…ale předpokládám, že to bude majetek obce :nevim: představte si bytový dům se zahradou ve vnitrobloku

No to si taky myslím a proto to nemůžou upravovat žádné stanovy společenství vlastníků, ale pohyb psů na něm upravuje obecně závazná vyhláška obce(máte-li jí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.2.12 18:11
mag píše:
maminka_Karolinky píše:

…aha, to mi nedoslo, myslela jsem, ze to bylo hriste u domu…my mame soukromy…pravda, to je trochu jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
28.2.12 19:20
beckie píše:
mersii píše:
dám ho rovnou, buh vi kdy se sem zas dostanu :lol:
http://www.mpprerov.cz/poradna.php?…
Děkuju moc, sice je to v přerově, ale pro radu si tam napíšu

jeste jsem ti zapomnela napsat,ze u nas psi nemuzou nikde behat navolno.jen v pripade maji nahubek.ale jeste se mrkni jestli vasi mestaci nemaji podobny stranky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný