Lze se zbavit arachnofobie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7270
12.3.11 08:31

Pitbullenka…já ho nezabíjím to bych nedokázala to ta naše šelma ho loví a pak sní…holt zákon přírody přežije ten silnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
12.3.11 08:34

1veverka kocour je fakt dobrej bere i tyhle macáky honí je a morduje dokud nechcípnou nebo je sní…pes asi takovej lovec není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boruvcicka27
12.3.11 13:16

TAk mě není vůbec líto zabíjet pavouky, právě naopak, když uteče, tak pak nespím a zdá se mi o pavoucích a mám strach, kde na něj narazím. Malýho zlikviduju normálně, ale tohodle pokoutníka, jak ho paní vyfotila, ten je u nás fakt tak obrovskej, že je mi špatně ho jen vidět, natož ho zabít. ASi si budu muset pořídit taky kočku do bytu:o)

• Citovat
  • Upravit
4840
13.3.11 21:55

Tak tu holky byla návštěva a jen co přišli, povídá známý: Jé, pavouk, leze ti pod skříňku, ale je malej. Jo, malej. Hned jsem vyslala manžela na zabijáckou výpravu. :mrgreen: Dostal ho. :cert:
Ty, co už umí zabíjet pavouky, ty mají můj obdiv. I když, než abych byla doma s pocitem, že tu je, to se radši taky překonám, pak mám strašně dobrý pocit, že jsem to zvládla. Jak málo pak stačí ke štěstí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí