Má cenu vztah lepit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
17.3.22 14:27

No na to jsem kápnul taky, ale spíš jsem zvědavý, co ho tak rozhodilo. Kvůli tomuto tématu jsem si úplně vzpomněl na svá mladá leta a na jednu neuvěřitelnou stihačku, která musela kontrolovat každou minutu mého života. Byla pomalu nešťastná jen když jsem pozdravil paní prodavačku v obchodě. Nějak jsem jí to trpěl, než jsem zjistil, že se kur… všude kam přijde. No jo, to bylo mládí :D Hezky jsem si zavzpomínal a chudák holka tazatelka mi slouží jako hromosvod. Slibuju, že už budu hodný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
17.3.22 14:30
@Anonymní píše:
Hysterická stíhačka? Hrály největší lásku?
Tak kdybych tu lásku hrála, tak už asi týden nejsem o hladu (opravdu ve stresu a nervech nemůžu jist), nemyslím na nic jiného a užívám si pocit volnosti ne? Já ho opravdu miluji a věřím, ze i on mě, ještě 14 dni zpět mi to říkal. A ne, nelhal. Znám ho …
Mám pocit, že mi chybí půlka mě, doslova. A to, že nepíše je pro změnu jeho styl “truchlení”

tak to se muselo stát něco vážnějšího že s takhle odstěhoval ne? A pokud ani neodpoví tak tomu dej víc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
17.3.22 14:50
@Anonymní píše:
Jenže spousta vztahu se rozpadá, protože spolu dva nejsou schopni mluvit. Proč by mu mělo byt tohle k smíchu? On sám je smutný, jenže ho znám a vím, že tyhle situace prostě neumí řešit …

Byla jsem úplně stejná jako ty. A taky jsem myslela, že příčinou krachu mých vztahů bylo to že nejsme schopni mluvit, že jsem hysterická, vztahovačna a kdybych si ho vážila a chovala se jinak, tak bychom se nerozesli.
A najednou jsem potkala člověka, který mi sedl jako hrnec na pr.del. A je to tak krásný pocit, když nepotrebujes o necem hodiny mluvit, že ti to vadí a dotyčný to stejně udělá, nepotrebujes se krotit a premyslet jestli můžu něco říct nebo budu za vztahovacnou a hysterickou. Najednou je všechno tak jednoduché a ta komunikace jde tak jednoduše, až je to neuvěřitelné. Přeji ti takového člověka potkat. Mluvit na silu není cesta, ačkoliv psychologické časopisy furt píšou - mluvte o svých pocitech bla bla bla. Občas je správné řešení jít od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.3.22 16:47

Takže jste se rozešli a ty mu chceš dát po týdnu ultimátum, jestli chce nebo nechce pokračovat a uděláš to podle sebe a bez jeho názoru na situaci. Přesně, komunikace je základ vztahu, ale nemůžeš si ji od druhého vynutit. Musí chtít oba…
Spíš jsi mu měla napsat něco vyzrálejšího jako že tě ta a ta situace mrzí a jak to mezi vámi bude dál a jak to chce řešit. Dát mu možnost se vyjádřit.
Kdybych byla v situaci tvého asi ex, tak už z principu bych nepřišla.
Navíc si fakt nedokážu představit situaci, kdy by se manžel sbalil a jel bydlet týden někam jinam. Jednou jedinkrát se za náš vztah stalo, že nocoval jinde (ale to jsme ještě neměli společné bydlení) a ráno jsme si nic nepotřebovali vysvětlovat, protože oběma došlo, že to byla prkotina, tak jsme to neřešili.
O stabilitě jakýkoli věci dokážeme řešit v klidu, probrat argumenty, ale hádku jako takovou jsme nikdy neměli. Proč se v životě trápit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
17.3.22 18:54

Proč bys tam co jezdila? Ignoruje té tak se na něj taky vykašli. Ukázala bych mu že dokážu žít i bez něj. To on potřebuje vidět. Já to tak udělala a za pár dní prilezl sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.3.22 20:39
@someargue píše:
Byla jsem úplně stejná jako ty. A taky jsem myslela, že příčinou krachu mých vztahů bylo to že nejsme schopni mluvit, že jsem hysterická, vztahovačna a kdybych si ho vážila a chovala se jinak, tak bychom se nerozesli.
A najednou jsem potkala člověka, který mi sedl jako hrnec na pr.del. A je to tak krásný pocit, když nepotrebujes o necem hodiny mluvit, že ti to vadí a dotyčný to stejně udělá, nepotrebujes se krotit a premyslet jestli můžu něco říct nebo budu za vztahovacnou a hysterickou. Najednou je všechno tak jednoduché a ta komunikace jde tak jednoduše, až je to neuvěřitelné. Přeji ti takového člověka potkat. Mluvit na silu není cesta, ačkoliv psychologické časopisy furt píšou - mluvte o svých pocitech bla bla bla. Občas je správné řešení jít od sebe.

Krasne napsano, je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
17.3.22 21:03
@Anonymní píše:
Ahoj, je to asi týden, co jsme se rozešli s přítelem. On odjel za svou matkou a mě ignoruje. Avšak věci tu má stále. Klice si ale třeba nevzal. Já za ním chci jet dnes vlakem, vím, že je vina na obou stranách a přijde mi líto zahazovat 4 roky života, když je to podle mě problém pouze v komunikaci a porozumění. Jak jsem napsala, ignoruje mě, neodepsal mi ani na zprávu, kde jsem mu psala, že v tolik a tolik prijedu a nechám to na něm, jestli chce něco změnit a začít úplně jinak, nebo ne. Také, že tam počkám hodinu a pak pojedu zpět. Bohužel je to přes 50km. Neodepsal, ani si to nezobrazil, ale videla jsem v průběhu celého dne, jak je stále online. Mám s nim počítat? Vnitřně jsem strašně nervózní, záleží mi na tom vztahu. Hlavně, když jsme jinak úplně normální a měli jsme pěkný vztah.

Tak co?? Jelas tam?? A byl tam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 23:21

Byl. Spím u něj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.22 06:40
@Anonymní píše:
Byl. Spím u něj.

Vy jste fakt dva blázni. Divadlo jak blázen, ale stejně to lepší nebude. Stěžuješ si na komunikaci a pak to řešíš postelí. Ode zdi ke zdi. Bůhví, jak to bylo. Upřímně ti to nevěřím. Myslím, že si si to vymyslela, aby si nám tady dokázala, jak jsme blbí.

• Citovat
  • Upravit
53190
18.3.22 06:45
@Anonymní píše:
Byl. Spím u něj.

To vám přeju, ale do budoucna bych si dala velký pozor na to, abys to nebyla věčně ty, kdo „doleze“ a kdo se bude snažit dělat první kroky. Ono to člověka strašně poníží a stokrát nic umořilo vola. Tenhle vztahový balanc je hodně křehký, je potřeba rovnováha. Ať vám to klape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.22 07:24

Původně jsem chtěl napsat, ať tam jedeš pokud to potřebuješ k utvrzení, ale zřejmě to dobře dopadlo. Nevím přesně kde byla chyba na obou stranách, ale tak nějak jsem pochopil, že si udělala chybu a chtěla si to napravit, tak to je podle mě dobře a myslím si, že kdyby tam nebyl, tak už by byl opravdu konec. Ale jsem rád, že i mně toto pomohlo. Alespoň víc dokážu pochopit některé kroky žen (ne jen tento případ). Konkrétně, že některé věci jsou pouze promyšlená taktika a pokud muž tzv. přileze, tak se to spíš bere jako určitá slabost a ženy to berou jako výhru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.22 07:36
@Anonymní píše:
Vy jste fakt dva blázni. Divadlo jak blázen, ale stejně to lepší nebude. Stěžuješ si na komunikaci a pak to řešíš postelí. Ode zdi ke zdi. Bůhví, jak to bylo. Upřímně ti to nevěřím. Myslím, že si si to vymyslela, aby si nám tady dokázala, jak jsme blbí.

Proč jsi stále anonymní? Ty snad o svém soukromí nepíšeš, ne? A ne, nespali jsme spolu. Pouze jsem přijela poměrně pozdě vlakem a dlouho jsme mluvili.

• Citovat
  • Upravit
10913
18.3.22 07:51
@Anonymní píše:
Proč jsi stále anonymní? Ty snad o svém soukromí nepíšeš, ne? A ne, nespali jsme spolu. Pouze jsem přijela poměrně pozdě vlakem a dlouho jsme mluvili.

Aby si anonym stezoval, ze nekdo jiny je anonym to uz tu dlouhou nebylo. :mrgreen:

Proste ty nemas koule na to psat pod nickem, tam proc by se jini meli obtezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.22 07:54
@Tarena píše:
Aby si anonym stezoval, ze nekdo jiny je anonym to uz tu dlouhou nebylo. :mrgreen:Proste ty nemas koule na to psat pod nickem, tam proc by se jini meli obtezovat.

Jenže já narozdíl od jiných mluvím o dost osobních věcech…

• Citovat
  • Upravit
32929
18.3.22 08:00

@Tajemný ráček o to nejde. Spíš je to o tom, že to chvíli trvá, než se ženy naučí nedělat zbytečně teatrální gesta a manipulovat druhými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí