Má domácí vězení a zabavení mobilu výchovný efekt?

kamila44455
11.5.19 18:40

Má domací vězení,zabavení mobilu výchovný efekt?

Ahoj,
Myslíte si, že když jsou pubertaci drzý, neposlouchají, nosí spatné známky, tak má efekt dát domácíí vezení, nebo třeba zákaz mobilu, tabletu, PC a televize? Nebo si myslíte, že to nemam lámat přes koleno, abych se,,nepovyšoval"a nad ně? Poprosím napiste mi vás názor nebo vaši osobní zkušenost :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
11.5.19 18:43

Tak to si počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.5.19 18:44

Soudím z nejbližšího okolí: nemá, protože bezproblémové dítě to poníží a urazí, a problémové naopak ještě víc přejde do protiútoku a spíš bych hledala příčinu, proč se chová jak se chová :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25897
11.5.19 18:45

To nevím, ale nasereš je spolehlivě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
11.5.19 18:46
@kamila44455 píše:
Ahoj,
Myslíte si, že když jsou pubertaci drzý, neposlouchají, nosí spatné známky, tak má efekt dát domácíí vezení, nebo třeba zákaz mobilu, tabletu, PC a televize? Nebo si myslíte, že to nemam lámat přes koleno, abych se,,nepovyšoval"a nad ně? Poprosím napiste mi vás názor nebo vaši osobní zkušenost :)

Myslím si, že to nepomůže. Není to o povysovani, je to o komunikaci. Proč je drzý? Proč neposlouchá? Jak dlouho? Je to opravdu „jen pubertou“? Chtělo by to dohodnout pravidla, hranice a samozřejmě i postihy v případě nedodržování, ale i odměny v případě zlepšení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27753
11.5.19 18:47

No já nevím asi žádný spíš se zabejčí a je vymalováno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
11.5.19 18:47

@kamila44455
Na moji dceru to zadnej efekt nemelo, prislo mi, ze byla prave o to vic drzejši :nevim:.Domaci vezeni a zakaz mobilu mela dceru jenom jednou a pak uz ne, protoze to fakt zadny vychovny efekt nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
11.5.19 18:48

Kup si knihu Výchova bez poražených, je výborná, ukazuje proč takove metody nefungují a jak zlepšit komunikaci a tím i chovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4981
11.5.19 18:53

Znám případy, kde to funguje. Místo dotykace dostalo dítě 9.tr. tlacitkovou Nokii do doby, než si zlepší známky. A šlo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
11.5.19 18:53
@divine woman píše:
To nevím, ale nasereš je spolehlivě. :lol:

Ale to neni účel je naštvat :think:

• Citovat
  • Upravit
kamila44455
11.5.19 19:00
@ProfZav píše:
Znám případy, kde to funguje. Místo dotykace dostalo dítě 9.tr. tlacitkovou Nokii do doby, než si zlepší známky. A šlo to :-)

To verim, ze zafunguje, ale zase nechci dite pred spolužáky ztrapnit :think:

• Citovat
  • Upravit
5866
11.5.19 19:01

No „zaracha“ bych osobně uplatňovala tak do 13 let věku, pak už mi to přijde nevhodné - hlavně neúčinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
11.5.19 19:08

Na me zafungovalo az to, ze si me nasi nevsimali a prestali buzerovat a vse zakazovat. Nasli cigara - hm, tak si to uzij. Muzu ven do 11 vecer? - di si kam chces… atp. Po tydnu me to fakt ptestalo bavit, ale nedoslo na trapny rozhovory. Delali jsme ze nic a zacli jsme nejak od znova. Pred tim to doma byl uz fakt masakr a blba znamka byla prd oproti tomu, jakej jsem byla haj*l :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
11.5.19 19:12
@Micaella22 píše:
Na me zafungovalo az to, ze si me nasi nevsimali a prestali buzerovat a vse zakazovat. Nasli cigara - hm, tak si to uzij. Muzu ven do 11 vecer? - di si kam chces… atp. Po tydnu me to fakt ptestalo bavit, ale nedoslo na trapny rozhovory. Delali jsme ze nic a zacli jsme nejak od znova. Pred tim to doma byl uz fakt masakr a blba znamka byla prd oproti tomu, jakej jsem byla haj*l :D

To bych řekla, že by to byla i pro nejaký pubertaky spís odmena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.19 19:13

Ano, velmi účinné. Jedná z mých maminek to aplikovala po třídních schůzkách a výsledky už jsou viditelné. Dcerka se zlepšila dokonce ve více předmětech. Šestá třída. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML