Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Ahoj, napadá mě, nesebepoškozuje se? Nosí i dlouhé rukávy? Nebo nezhubla moc? Nemá anorexii, nebo jinou PPP? To jsou dva docela časté důvody, proč se lidi vyhýbají podobným věcem a sama mám tu zkušenost, ale samozřejmě nemám věšteckou kouli, tak za tím může být i něco jiného.
Opět tato diskuze, na několika místech se opakující už pár let ![]()
@Lollitka nema ppp ji normalne, ze by zhubla to ne, postavu ma tak akorat a v lete chodi normalne v satech, kratasech…ani zadne skrabance nema
Prosimte ja se nekoupu snad 10 let. Proste me to nebavi, lezeni na slunci je pro me peklo. V lete jsem doma, ve vedrech se neda byt venku, neumim si predstavit se smazit nekde u bazenu, to by me svihlo.
Všichni nedělají to, co je pro jiné úplnou samozřejmostí…
Každý člověk je přece jen originální a chová se tak, jak to sám cítí nebo jakou má v tu chvíli potřebu. ![]()
Taky jsem se nekoupala spoustu let..mi když byl doma bazén..prostě se mi nechtělo. Nerada jsem byla na slunci, radši jsem byla zalezla vevnitř a hrála hry na PC, četla knížky apod…do bazénu vlezu až teď a to hlavně kvůli dětem…
Spoustu lidí koupání nebaví, puberťačka asi neshledává v čochnění v bazénu se ségrou žádnou zábavu a není se čemu divit
Nech ji být, za chvíli je dospělá, ať si dělá, co sama uzná za vhodné.
Ahoj, mám sestru, ktere je 16 a poslední roky v létě se vůbec nekoupe, máme na zahradě bazén a za celé léto do něj nevleze ani jednou, ani když je venku přes 30 stupňů. Vždycky když byla menší koupala se se mnou každý den v bazénu a teď nic.
Když se ji zeptám, proc tam nechodí tak mi neodpovídá a nebo mi řekne protože nebo taky že nemůže
Má někdo podobnou zkušenost¨
nebo proc to dela