Mačingová dieta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
9.5.18 12:37

Nezkoušela, ale láká mě to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
9.5.18 12:44

Mě byla začátkem ledna zjištěna cukrovka. Držím dietu jen co se týká příloh. Jím jich míň a mám dole 17kg. Stačí mi jíst pravidelně 3× denně a vypít 2-3 litry vody denně. Pitný režim je důležitý. Vím o čem píšu. Díky Mačingové jsem měla tak rozhozené zažívání a už nikdy nebudu zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
9.5.18 13:57

Ahoj mam 13mesicni dcerku drzela jsem cely unor a vysledky me nadchly, ted jsm drzela zase a zrovna koncim, za me rozhodne spokojenost. Na poprve slo dolu 5kg ale pres pupek -10cm ted uz tak velke vysledky nemam ale jsem spokojena vahu mam mensi nez pred tehu a zacinam se formovat a cvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.18 15:25

Ono na každýho to působí individuálně. Není nad to jíst tak nějak všechno, v přiměřené míře, omezit pečivo, sladkosti, sladké nápoje atd… A člověk bude mnohem spokojenější, jak po psychické, tak zdravotní stránce. Mluvím z vlastní zkušenosti. Jsem taky pedant na zdravou stravu a zdravý životní styl.

• Citovat
  • Upravit
24002
10.5.18 07:31
@Anonymní píše:
Ono na každýho to působí individuálně. Není nad to jíst tak nějak všechno, v přiměřené míře, omezit pečivo, sladkosti, sladké nápoje atd… A člověk bude mnohem spokojenější, jak po psychické, tak zdravotní stránce. Mluvím z vlastní zkušenosti. Jsem taky pedant na zdravou stravu a zdravý životní styl.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
10.5.18 07:33
@pistamonta píše:
Ahoj mam 13mesicni dcerku drzela jsem cely unor a vysledky me nadchly, ted jsm drzela zase a zrovna koncim, za me rozhodne spokojenost. Na poprve slo dolu 5kg ale pres pupek -10cm ted uz tak velke vysledky nemam ale jsem spokojena vahu mam mensi nez pred tehu a zacinam se formovat a cvičit

Proč jsi držela znovu? Každopádně můžeš být ráda, že ti neuškodil. Od února je dost krátká doba, abys mohla jásat. Počítej s tím, že jojo efekt u tohoto detoxu funguje na víc jak 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
10.5.18 07:42

@Vendy 86 Tak řekla bych, že zrovna tato dieta nebude patřit mezi ty extra škodlivé, i když rozhodně není nijak vyvážená. Hodně hladová a sacharido-vlákninová :nevim:. Je jasné, že lidi nejsou přežvýkavci a že tam nadýmání bude značné. Jinak proti těm jídlům nic nemám.
Takže rada - pokud hodláš zkonzumovat větší množství takové stravy, dej si před každým jídlem trávicí enzymy - prodávají se pod názvy např. pangrol, kreon, wobenzym… jestli jsi i teď hodně nadmutá, dávej si je i před každým „normálním“ jídlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.5.18 08:20

@arada neboj dam ti vědět s tim jojo efektem, :palec: kazdy ma jiny nazor a presvedceni, na jidle nevidim nic spatneho a plno jidel si varime s manzelem jenom tak
Ono asi je i rozdil kdyz nekdo sedi na zadku a chroupe zeleninu oproti nekomu kdo je aktivni a cvici/maka na sobe nekolik dní v týdnu…tim myslim sebe v unoru jsem pohyb nemela,
Kazdy by mel znat sve telo co mu vyhovuje a co naopak škodí macingovou u nas drzime vsichni jak od maminky, jejiho muze, tchyni a nyni jsem jela s kamaradkou se kterou ted ale cvicime pravidelne a nikdo nemel problemy, osobne jsme vsichni spokojení a jidla nam chutnají, vysledky jsou a naucili jsme se jist vyvazene a zdravě, nevracime se k puvodnimu stravovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
10.5.18 13:08

@pistamonta Každého věc, čemu věří. Já po těch zkušenostech dám na jiné osvědšené stravování. Klidně si ty blafy jezte, já si raděj na jídle pochutnám. Stačí vědět jak ho kombinovat a kolih ho sníst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.5.18 13:16

@arada pro nekoho blafy pro nekoho výborné jídla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22463
10.5.18 21:13
@arada píše:
Mě byla začátkem ledna zjištěna cukrovka. Držím dietu jen co se týká příloh. Jím jich míň a mám dole 17kg. Stačí mi jíst pravidelně 3× denně a vypít 2-3 litry vody denně. Pitný režim je důležitý. Vím o čem píšu. Díky Mačingové jsem měla tak rozhozené zažívání a už nikdy nebudu zdravá.

Nikdy jsem nepochopila, proč tělo zadržuje a pak zase uvolňuje vodu.
Pitný režim jako takový beru, s tím problémy nemám. Jen
Dietu Mačingové jsem četla, nikdy se neodhodlala s ní začít. Kolegyně z práce si do práce občas donese MRKVOVÝ PERKELT z Mačingové knihy. Ten mi chutná. Ještě jsem ho nevařila. Zelenina syrová i dušená mi nevadí. Sním jí hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.8.18 13:33

Chci zkusit tuto dietu a hledám co nejvíce dobrých informací, prošel jsem všechno, co jste tu psali na fóru + našel jsem ještě několik dobrých zdrojů. Asi se do toho pustím, jsem zvědavý, jestli vydržím 28 dní. Četl jsem i pozitivní i negativní názory, ale to je asi tak při každé dietě.

https://www.stobklub.cz/…nubis/18252/ (zajimava diskuse)
https://www.modrykonik.cz/…a-macingova/

edit admin - odkaz reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.8.18 16:41

taky jsem zkousela,vydrzela jsem tri dny a tri kila dole,,jasne,ze jojo..a mela jsem silenej hlad..pro me je to hladovka, repu jsem nemela od te doby :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
5.8.18 09:06

@arada sorry, ale pokud píšeš, že jojo efekt u tohoto detoxu funguje na víc jak 100% :mrgreen: , pak tvá vyjádření nelze brát vážně. Víc jak 100%? :lol: Pokud jsi nabrala 25 kg, tak proto, že jsi prasila. A určitě Mačingová nemůže za tvoji cukrovku. Já naberu mezi cykly tak max. dvě kila, a vím, že za to můžou dortíky a moc cukru. Mačingová je super a pomohla mi shodit po porodu ten zbytek, co mi chyběl. Z 62 na 58kg a hlavně ten špek! Netvrdím, že je dobrá pro každého, ale není to žádná hrůza ničící organismus, jak píšeš ty. V říjnu jí budu držet zas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
5.8.18 09:19

@mau-mau ahoj mam stejny nazor za me super detox/dieta take mi nejvic pomohla po porodu kdy jsem zacala v unoru a vysledek byl -5kg ale na centimetrech az 10 pres pupek, mezi cykli take priberu max 2 kila a stojim a prave tim ze taky vim ze to je sladkym a prasenim se jak pises…drzela jsem pote zas a postavu zpevnila…jeste na novy rok jsem mela 73kilo a ted se stabilne drzim na 61kg, urcite taky planuju zase držet, jídla mi chutnají neni tam nic co bych nesnedla a bohatý přísun vitaminu vlákniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková