Mačingová dieta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.12.18 00:26

1.1.2019 zahajuji detox přidá se někdo? :)

Ahojte holky od 1.ledna jdu na to nacteno mam nakoupeno taky prida se ke mne nekdo, aby jsme mohli probirat den po dni nakopavat se a motivovat. Budu moc ráda, kdyz se nekdo najde. Uzijte si posledni den v roce a hkdne stesti a zdraví. P. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
31.12.18 06:02
@Petulka1986 píše:
Ahojte holky od 1.ledna jdu na to nacteno mam nakoupeno taky prida se ke mne nekdo, aby jsme mohli probirat den po dni nakopavat se a motivovat. Budu moc ráda, kdyz se nekdo najde. Uzijte si posledni den v roce a hkdne stesti a zdraví. P. :palec:

Ja uz ji zkousela… Moje tchyne i muz na ni zhubli a ja to nedala, byla jsem po ni nafoukla jako koza :? :lol: ale varila jsem pro muze a jidla mu chutnala a urcite to je zdravy zpusob, jak dat kila dolu… Takze drzim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.12.18 09:41

@Petulka1986 držela jsem ji nedávno a plánuju zase v únoru.
Držím palce, já byla spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.18 15:46

@Kassor Dekuji mnohokrat ja letos zhubla 8.kg zdravou stravou, ted po vanicich mam 2 kg nahore, tak chci od ledna detox a pak chci pokracovat ve zdrave strave. Verim tomu, ze se nema nic prehanet. Jsem sama zvedava jak to zvladnu. Jdeme do toho s muzem mym spolecne, tak se tesim ze nam to pujde lip. Budeme se vzajemne podporovat:) Dnes uz jsem si udelala snidani na zitra a je to vazne moc dobre i ten repovy salat tesim se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.18 15:47

@bublinek tak ja ti v unoru nahlasim moje vysledky :D :D :D hihi jestli nejake budou jsem věčná optimistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.19 20:50

Zacala jsem vcera. Dnes druhy den. Salat repovy vyborny! Ale jsem masova takze uz mi chybi masicko a mam chut si k tomu salatu zitra udelat kureci maso..a to bych asi nemela co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.19 23:01

@Pepulka999 Ahojky jj musis vydrzet bez masicka je to krute ja uz mam 3 den za sebou no nedalo mi to a zvazila jsem se a mam - 1kg:)jidlo dodrzuji za dopoledne vypiju tak v prumeru 1,5 l a odpoledne to take chodim porad na wc. Necitim se nafoukla spise takova lehčí :=) prvni den byl pro me kruty, ted uz je to lepsi, jak se citis ty??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.1.19 10:20

já ji kdysi držela, do puntíku bez prohřešků, zhubla jsem s ní 5 kg, ale nadšená z ní nejsem - jen mi to zprotivilo třeba fazolky, které jsem do té doby milovala. sem tam si dám třeba ten mrkvový perkelt nebo řepu… nejsem odborník a nedokážu posoudit, ale nezdá se mi to teď zpětně jako něco rozumného. člověk prostě potřebuje i proteiny, měsíc jíst jen pár surovin pořád dokola… nikomu nevymlouvám, ale já bych do ní už nešla. jojoefekt se dostavil, i když jsem se po ní stravovala zdravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.5.19 08:30

Mačingové zdravé stravování (není to dieta) jsem začala dodržovat na začátku ledna, nejdříve 28dní detox, teď už jen „pravidla“ zdravého stravování dle sebe.
Dole mám deset kilo a jsem čerstvě těhotná, tak uvidíme, kam se to posune - zatím nenabírám, na váze „stojím“.
Dodržovala jsem to poctivě, ale při vaření použila svoje chutě, třeba kopr, kurkumu, abych to lépe ochutila, přesný recept mi ne vždy na poprvé chutnal. Hodně používám sůl, pepř, kmín. Nastartovala jsem si tím jiné myšlení o jídle i jeho nadměrné konzumaci a špatném složení.
Maso mi na začátku vůbec nechybělo, měla jsem co dělat, abych porce snědla celé a dnes jím i menší. Hlavně mě překvapily snídaně, které zasytily na celé dopoledne a občas jsem tak neměla ani potřebu svačiny. :) Spoustu jídel z 28čky mám dodnes moc ráda (polévky, brokolice, červená řepa, bryndza, cuketa apod.).
Přestala jsem jíst sladké (občas samozřejmě zhřeším), nesladím a v podstatě nekonzumuji pečivo. Když už tak sladím medem, jím chleba žitný a jogurty jen bílé a jak mi chutnají!
Vařit se teď už dá i společně s rodinou, jen si k řízku nedám kaši ale nastrouhanou řepu.

Nedívejte se na to jako na dietu, ale změnu stravování. Dostávám do sebe mnohem více zeleniny a ovoce, ořechů a méně bílé mouky, která je skoro ve všem… Prostě už často nechci jíst omáčky s knedlíkem, ale radši si dám rybu se zeleninou. Vše je jen třeba dobře upravit a ochutit.
Hlavně to chce používat hlavu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.4.25 10:30

Prášky na hubnutí bez předpisu - https://greenbarleyplus.cz Odkedy ho užívam, schudla som 9 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková