Magnesium v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moňas.p
12.5.14 12:07
@Pavla23 píše:
@Marcelka146 t yjo tak to je rozdíl 8o

a já si říkám že mi to magnesi lacti teda nic moc nepomáhá :oops: zkusím asi ten magnosolv…třeba míň denně…ale vlastně asi nezkusím když je na předpis :think:

@Moňas.p máš těhotensnkou cukrovku?

jj, mám

• Citovat
  • Upravit
5924
12.5.14 12:18

Magnesii lactici je čistý hořčík, Magnosolv je složený z více složek a myslím, že cukr neobsahuje. V těhotenství se sice může, ale já bych pro tu „čistotu“ radši volila magnesii lactici a to taky nejsem polykací typ, ale zvládala jsem jich polykat i 8 denně. Nechtěla jsem do sebe cpát víc než musím, proto jsem se zapřela a jedla tablety a né „pohodlný“ prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
12.5.14 12:22
@Marcelka146 píše:
Magnesii lactici je čistý hořčík, Magnosolv je složený z více složek a myslím, že cukr neobsahuje. V těhotenství se sice může, ale já bych pro tu „čistotu“ radši volila magnesii lactici a to taky nejsem polykací typ, ale zvládala jsem jich polykat i 8 denně. Nechtěla jsem do sebe cpát víc než musím, proto jsem se zapřela a jedla tablety a né „pohodlný“ prášek.

mě nejde o pohodlí, ale že má malý obsah MG a musí se jich jíst zbytečně moc. Je jich velká spotřeba navíc

• Citovat
  • Upravit
5924
12.5.14 12:30

@Moňas.p
Však tím jsem myslela to pohodlí, než si dát 8 tablet, tak si vypít 1-2 sáčky. U mě nakonec právě převládla ta čistota přípravku před pohodlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
12.5.14 12:36
@Marcelka146 píše:
@Moňas.p
Však tím jsem myslela to pohodlí, než si dát 8 tablet, tak si vypít 1-2 sáčky. U mě nakonec právě převládla ta čistota přípravku před pohodlím.

no jo, to mě štve. V min. těhotenství jsem jich brala 12 denně :roll:

K tomu mám ještě vitamíny a léky na ŠŽ a do toho teď ještě ta cukrovka, no nebaví mě to :D

• Citovat
  • Upravit
5924
12.5.14 12:39

@Moňas.p
Jo, tak v tvým případě to chápu, že si chceš aspoň od nějakých tablet ulevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
12.5.14 12:47
@Marcelka146 píše:
@Moňas.p
Jo, tak v tvým případě to chápu, že si chceš aspoň od nějakých tablet ulevit.

njn, ale raději to budu nadále dělat tak, jak říkáš ty, nebo se poptám v lékárně na jiný čistý hořčík s vyšším obsahem Mg, třeba něco najdu

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14.10.14 15:50

Nevolnosti..

Ahoj holky, je možné že po prvním dni kdy jsem si vzala 2 tabletky magnesia se mi udělalo špatně, máte některá zkušenost s nežádoucími účinky? jsem z toho dost vyplašená protože mi je doktor přímo nakázal.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
14.10.14 15:54

@majduskaaa ja po nich mela jen průjem… Ale brala jsem maximalni možné dávky (3magnosolvy denne, vyrovnají se cca 8 tabletem..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.14 15:56

chjo

Ty jo tak to nevím čím to může být :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85373
14.10.14 16:02

@majduskaaa spatne mi z neho neni a nikdy jsem o tom neslysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
6.7.17 17:32

Ahoj holky, chci se jen zeptat. Beru magnesium citrát complex a dělá mi docela problém to vypít. Nechutná mi to, piju to na víckrát. Co s tím? Nedá se to nějak „dochutit“? :lol: Nebo to prostě musím vydržet?
Děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
6.7.17 17:38

@Macik.S Ahoj. A nejde aby vám dr dala něco jiného? Já také beru magnesko… Magnesii lacttici jsou to tablety beru to 6× denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
6.7.17 17:51
@Kajka9 píše:
@Macik.S Ahoj. A nejde aby vám dr dala něco jiného? Já také beru magnesko… Magnesii lacttici jsou to tablety beru to 6× denně…

No to asi jde, neptala jsem se, naposled když jsem tam byla jsem sestičce říkala, že jsem jedno balení (30 sáčku) už dobrala a jestli mám brát další, tak mi řekla, že jo, ale byl to takový fofr, že jsem jí nestačila nic říct. V pondělí jdu na kontrolu, tak to tam říct můžu. Tablety by byli fajn, ty sáčky to je fakt hnus :lol:
A ty sáčky právě mají oni v ordinaci, takže mi je automaticky dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
6.7.17 18:01

@Macik.S Pokud ti je po tom zle tak určitě to řekni Dr je toho víc a uvidíš co ti řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí