Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajka9 Zle mi vyloženě není, jen mi dělá problém to vypít, je to hnusná chuť. Ale určitě řeknu, děkuju ![]()
@Macik.S Zvláštní, mně to chutná jak Fanta a vypila bych toho litry
Piješ ho hned? Odstáté je to hnusnější
Nepiju to hned, nechutná mi to a fakt se musím přemáhat to vypít ![]()
Jé, tak jako Fanta mi to nechutná
Sakra ![]()
@Icestar A jak přesně si to dělala? Kolik vody? Jako když už to mám doma, těch 30 sáčku tak bych to ráda dobrala, jako 150 kč není bůh ví kolik, ale i tak ![]()
@Marcelka146
Pravda. Magnosolv je silnější, ale má jinou formu toho magnézia a může mít třeba jinou využitelnost.
Dobré rano
chci se jen zeptat jestli vazne mohu v tehotenstvi magnesium… Jelikoz me par zenskych rikala ze se magnesium nemuze v tehotenstvi.. Jsem z toho uz jelen.. Chytam krece do noh a v noci me to budí.. Dekuji
Já brala v těhotenství magnosolv doktor mi ho předepisoval. Možna ale záleží zda je za potřeba brát nebo ne.
Absolutne. Prebytek magnesia se vylouci, takze striktne dodrzovat nejake davkovani neni nutne.
Dekuji moc
takze nemusim mit strach ze bych nejak ublizila
nejlepsi asi bude kdyz se zeptam pana doktora kolik mohu toho brat a nebo v lekarne ze? ![]()
Nemělo by se brát jen na konci těhotenství, tam to není úplně žádoucí, ale jinak ano.
Kvůli křečím jsem měla od paní doktorky doporuceno 3* denne, po dobu jednoho týdne, pak 2*denně a dneska beru jednu tabletu večer před spaním.