Magnesium v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
4.1.20 10:01

@Sára1312
Já pila magnezii a pomohla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 13:35

Mně pomáhalo pití magnesie. Pak to asi přestalo stačit, tak jsem brala tablety magnesii lactici nebo tak nějak se to jmenuje.
Magnosolv bych nebrala, jsou v tom umělá sladidla typu cyklamát. Nejedla bych to ani normálně, natož v těhotenství, viz https://www.ferpotravina.cz/…am-ecek/E952

A ještě mi jednou dávali na tvrdnutí břicha kapačku s magnesiem v porodnici. Takže magnesium v těhotenství se určitě brát může, jinak by mi ho v porodnici nejspíš nedali.

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
26.3.21 22:32

Já jsem si koupila magnésium v tekuté formě a do dvou dní bylo po křečích :).

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
28.3.21 20:11

@AnettkaMalus V tekuté formě? To vůbec nevím, že něco takového je. To mají normálně v lékárně?

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
30.3.21 15:01

@Karolinka95 Nevím jestli v lékárně, ale po konzultaci s lékařem jsem si ho objednala z eshopu Dar z přírody, kde tady ta magnéska mají a poměrně dost příchutí na výběr.

• Citovat
  • Upravit
9
19.4.22 18:06
@AnettkaMalus píše:
@Karolinka95 Nevím jestli v lékárně, ale po konzultaci s lékařem jsem si ho objednala z eshopu Dar z přírody, kde tady ta magnéska mají a poměrně dost příchutí na výběr.

Můžu se zeptat jaké ti dr doporučil dávkování? Mám magnosolv a přijde mi že teda moc nefunguje :roll: tvrdne mi břicho asi od 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí