MALÁ MENTÁLNÍ ANOREKTIČKA :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
24.10.05 21:47

Ahoj Missorko,
držím palce ať se to zlomí - my jsme měli něco podobného, malou jsem kojila - přibírala docela v pohodě, ale podle mě měla celou dobu málo jídla (zkoušela jsem doping UM, ale nechtěla ani z lahve ani ze lžičky). Přes den mi skoro vůbec nespala, to byla hrůza, v noci jako dřevo a budili jsme jí - to jsem mimochodem v půlce třetího měsíce vzdala. Všechno se srovnalo až v momentě, kdy jsme začali přikrmovat pevnou stravou - první „První lžičkou“ nastalo u Adélky spinkání 2× za den - doteď jsem z toho úplně vedle a nadšená.

Držte se a vydržte,
maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.10.05 22:52

Ahoj holky. My se taky hlasime do klubu HUBENOURU!!
Teda spis moje Kacenka, ja rozhodne ne. :wink:
V roce mela asi 7.5 kg, v 18 mesicich 7.9 kg!! Ted je ji 20 mesicu a mame podle me neco malo pres 8 kg.
Ji jak kdy. Nekdy se nestacim divit, co se do ni vsechno vejde, jindy by nemusela jist vubec. A samozrejme pri kazdem jezeni ji musim bavit, odvadet pozornost, stavi kostky atd., jinak by snedla tak 1-2 lzicky a vymalovano. Nekdy je to fakt na palaci. 8)
Co se da delat, jednou to treba dozene a bude jeste drzet diety jako mamka. :D
Tise zavidim vsem maminkam, ktere sve ditko po:,–(i do zidlicky a ono jen otvira hladove pusinku… :) To u nas NEHROZI!
Krasny den vsem!!
Jana a Kacka 20 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí