Malá tepová frekvence plodu

Anonymní
31.7.18 20:12

Malá tepová frekvence plodu

Dobrý sen, dnes jsem byla na gynekologii a doktor mi řekl že „miminko“ jw menší než by mělo být to zase není takový problém ale má malou tepovou frekvenci jen 50 tepu za minutu mám strach tak bych se chtěla zeptat zda stím nemáte někdo zkušenosti děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
31.7.18 20:19

To je opravdu hodne nizka tepova frekvence. Novorozenci maji okolo 160tepu/minutu. V kolikatem jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
31.7.18 20:28
@Anonymní píše:
Dobrý sen, dnes jsem byla na gynekologii a doktor mi řekl že „miminko“ jw menší než by mělo být to zase není takový problém ale má malou tepovou frekvenci jen 50 tepu za minutu mám strach tak bych se chtěla zeptat zda stím nemáte někdo zkušenosti děkuji.

To je dost málo. V kolikatem tt seš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.7.18 20:28

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.18 20:30

V 8 týdnu podle plodu 5+6 a podle žloutkoveho váčku 7+4

• Citovat
  • Upravit
1332
31.7.18 21:41

Ja te nechci strasit, ale mela jsem to uplne stejne a v 11 tydnu byl konec. Ja jsem mela i docela pozde pozitivni test a vsechno bylo posunute, na gyndu jsem se objednavala na 8 tyden aby uz neco bylo vidět a nebylo jeste srdicko, plod byl mensi, nez mel byt, tak jsem chodila na kontrolu kazdy tyden, srdce se ukazalo, ale bilo strasne pomalu a do tydne byl pak konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.18 21:56

@Balatonek
A žádné potíže si jinak neměla?

• Citovat
  • Upravit
1332
31.7.18 22:43
@Anonymní píše:
@Balatonek
A žádné potíže si jinak neměla?

Nemel jsem vubec nic. Zadne potize, ani tehotenske priznaky, vubec nic, jen vynechana ms a pozdeji pozitivni test. Nic jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.18 00:04

Bohužel mám stejnou zkušenost jako Balatonek. Srdce bílo, ale pomalu, lékařka mě připravila na možný špatný konec a tak to i dopadlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky