Malá vzteklina 25měs.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.9.11 22:36

....

Holky,když jí zavřu tak si otevře a příjde mně provokovat,málokdy se stane,že by v pokojíčku zůstala.
Jsem vycuclá.No a co radíte?

• Citovat
  • Upravit
12658
3.9.11 22:39
Anonymní píše:
Holky,když jí zavřu tak si otevře a příjde mně provokovat,málokdy se stane,že by v pokojíčku zůstala.
Jsem vycuclá.No a co radíte?

koli tomu sme dali na dvere izby branicku :-DD takze ked ma fakt nastve, dam ju do izby a ja sa ukludnim aby som nebola na nu fakt zla.. a v izbe moze max kazit svoje hracky, aj ked je fakt ze zistila este olupavanie steny :-( takze mame flaky po stenach :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.11 22:40

Nedá se jí zatím vysvětlit to nésmíš,absolutně mé vysvětlení ignoruje.Máme pejska,toho honí,takže hlídám psa jí a prostě nenechá si vysvětlit,že nesmí.Donáší hračky do obýváku a je zbytečné vysvětlovat,že nesmí,Po dobrém to fakt nejde.Tak samo doba večeře,nechce a NEBUDE!

• Citovat
  • Upravit
12658
3.9.11 22:42
Anonymní píše:
Nedá se jí zatím vysvětlit to nésmíš,absolutně mé vysvětlení ignoruje.Máme pejska,toho honí,takže hlídám psa jí a prostě nenechá si vysvětlit,že nesmí.Donáší hračky do obýváku a je zbytečné vysvětlovat,že nesmí,Po dobrém to fakt nejde.Tak samo doba večeře,nechce a NEBUDE!

jo s jedlom je to tiez velka zabava, co nechce vypluje a proste nezje .. a teda vyberava je az moc :zed: :zed: :zed:
sklenicku absolutne nezje , rajce a nic z neho vobec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.11 22:43

Pata308

Veci zatim nenici :roll: ani stěny,jsi odvážná,že jdeš do druhého. :palec:

• Citovat
  • Upravit
12658
3.9.11 22:46
Anonymní píše:
Veci zatim nenici :roll: ani stěny,jsi odvážná,že jdeš do druhého. :palec:

ja dufam ze je to len prechodne obdobie a prejde ju to ;-) inak ako ste na tom napr s mluvenim a nocnikom? u nas mluveni nic a nocnik mega vztek len ho vidi :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.11 22:47

Pata308

Pato my jen Bombojši v kuchyni máme košík a tam jsou sladkosti,bombon je bombojši,když jí ho nedám je kravál.Paní Mudr radila košík vyprázdnit a dát tam jablíčko,jak řekne bombojši ukázast košík a dát jablko,jenže ona mi nejí ovoce ani zeleninu.Tedy pokad není v polévce to si slečna dá.Ovoce banány a jablko v krizi.Ale nektarinky,melouny,okurko,normálně jí natahuje.

• Citovat
  • Upravit
12658
3.9.11 22:49
Anonymní píše:
Pato my jen Bombojši v kuchyni máme košík a tam jsou sladkosti,bombon je bombojši,když jí ho nedám je kravál.Paní Mudr radila košík vyprázdnit a dát tam jablíčko,jak řekne bombojši ukázast košík a dát jablko,jenže ona mi nejí ovoce ani zeleninu.Tedy pokad není v polévce to si slečna dá.Ovoce banány a jablko v krizi.Ale nektarinky,melouny,okurko,normálně jí natahuje.

no u nas prejde mrkev v polivke , a tekvicovy privarok , to je cela zelenina , a ovocie banany miluje a jablko tiez da ale tym tak nejak konci :roll: :roll:
ale take kura na smotane keby bolo denne tak moze byt :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.11 22:52

Pata308

No cca 2měs.ho nechtěla ani vidět,křičela jak urvaná.Tak jsem si řkla,že jí nebudu nutit a samo to začalo.Jednou si na zahradě sedla a vyčurala se já ji ukazovala paleček a křičela dobrýýý tleskala,no groteska a tak začala.1 den chodila bez kalhotek a chodila rovnou na nočník,další den kratasy a začala si je sundávat a valila na nočník,občas se zapomněla a vyčurala se,ale to chápu,i když ti to,alee udělala 3 krát začala jsem se zlobit.Plenky nosíme na večer a ven,ale když jsem doma a má nahodou plinku nevyčurá se do ní sundá ji a vyčurá se na nočník.Někdy se vykaká do nočníku,ale někdy přinese plinu a jde kakat bokem do ní.Venku čurá vždy do plíny neřekne si.Jo a za čurání jsme jí dali za odměnu po každém čurání bombojši,ale jen ten první den :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12658
3.9.11 22:58
Anonymní píše:
No cca 2měs.ho nechtěla ani vidět,křičela jak urvaná.Tak jsem si řkla,že jí nebudu nutit a samo to začalo.Jednou si na zahradě sedla a vyčurala se já ji ukazovala paleček a křičela dobrýýý tleskala,no groteska a tak začala.1 den chodila bez kalhotek a chodila rovnou na nočník,další den kratasy a začala si je sundávat a valila na nočník,občas se zapomněla a vyčurala se,ale to chápu,i když ti to,alee udělala 3 krát začala jsem se zlobit.Plenky nosíme na večer a ven,ale když jsem doma a má nahodou plinku nevyčurá se do ní sundá ji a vyčurá se na nočník.Někdy se vykaká do nočníku,ale někdy přinese plinu a jde kakat bokem do ní.Venku čurá vždy do plíny neřekne si.Jo a za čurání jsme jí dali za odměnu po každém čurání bombojši,ale jen ten první den :mrgreen:

a v akom veku ste asi zacali ? no skusim ho zajtra zas vytiahnut skusam vzdy po par dnoch :-D si pripadam jak blb, ked ho ukazem tak krici vzdy ako keby som ju drala z koze :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.11 23:19

Pata308

V červenci jsme začali a to nám bylo 2 roky.Víš koupila jsem jí na narozeniny panenku,která mluví otevírá pusu,zpívá a má plinky i nočník,kaká a čurá i to pomohlo :potlesk: tak jsme panenku krmili ona mlaskala,pak jí dalui napít sundali plenku a dali jí na nočník :palec: Přidám si tě do přátel a občas si pisnem dramatické scény našich prďolat :oops:

• Citovat
  • Upravit
12658
4.9.11 00:21
Anonymní píše:
V červenci jsme začali a to nám bylo 2 roky.Víš koupila jsem jí na narozeniny panenku,která mluví otevírá pusu,zpívá a má plinky i nočník,kaká a čurá i to pomohlo :potlesk: tak jsme panenku krmili ona mlaskala,pak jí dalui napít sundali plenku a dali jí na nočník :palec: Přidám si tě do přátel a občas si pisnem dramatické scény našich prďolat :oops:

Jasne budem rada ;-)
Diky za navod jak na nocnik ;-) vyskusam ;-) desim sa dvoch deti v plienkach :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
4.9.11 07:50

tak nočník jsme u nás nehrotili,byl taky řev,jen ho viděl,pak ze dne na den začal na nočník čůrat a za 14 dní kajdit.byli mu 2 roky.a u mě bez stresu.

co se zeleniny a ovoce týká.zeleninku mi vždy celkem jedl,ale z ovoce jen jablko a banán,ve 3 letech jahody,meloun,a nektarinku,broskev až na 5 letech,ale hodně pak okoukají ve školce,tam jí komplet vše i koprovku,doma ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí