Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
S unavou bojuji taky, ale je to kvuli tomu ze jsem tehotna a jeste mame ročního a pul stareho prcka.. mit vse dokonale jsem teda vzdala, manzel mi nastesti hodne pomaha, ale i tak sem se smirila s tim, ze v domacnosti vsechno na 100% nebude. Kdyz si potrebuju odpocinout tak odpocivam.. ctu si, nebo jen tak koukam na telku😀to ze do toho cvicis je za me super, to cloveka taky hodne nakopne. Stravujes se zdrave? Jidlo ma na energii taky hodne velky podil.
@vabarbora no tak v těhotenství se není čemu divit, že toho máš plný brejle a každou možnou chvilku se snažíš aspoň minimálně odpočinout, to je jasný
spíš teda obdivuji, že ještě žiješ
s rok a půl starým prckem.. respekt
jak to dáváš?
jako ne že bych jela striktně zdravě teď.. tělo si prostě řekne, takže čokošku nebo chipsy zobnu.. ale ne úplně po kilech.. snažím se jíst rozumně, bílkoviny - maso,, hodně sýry, tvarohy, pečivo neřeším - co zrovna je, to si dám, večer už se snažím bez, ale jak kdy, zelenina, prostě rozumně a aby to šlo udržet…. Jim teda asi míň, kolikrát to prostě nestihnu, ale jiný den to doženu ![]()
Mame jedno dite, ctyrlete. Dokud jsem byla doma meli jsme sex cca 3-4 tydne. Ted co uz chodim do prace a vracim se kolem pate, tak mam vetsi fofr. Muz hodne pomaha, vari, stara se.. ale pro me novy rezim. Casto se mi stava, ze vytuhnu s malou kdyz ji davam spat. Ale frekvenci nam to moc nesnizilo..porad mame sex tak 2-3tydne. Nekdy i vic. Jsem rada, ze mame malou naucenou byt kolem 19h v posteli, v pul osme vypinam pohadku, do 20h je tuha.. a kdyz nevytuhnu ja u ni, mame s muzem vecer cas na sebe. Nebo proste jen cas pro sebe, bez vecneho maaamiii, taaaatii. ![]()
@Anonymní píše:
@veria cvičit zvládám s malou, když je manžel v prácikdyž je čas a chuť, nedokážu jen tak sedět a koukat
tak prostě se zvednu a zacvičim si, blbnu u toho s mrňousem, když to vyžaduje, chvíli si třeba zvládne hrát sama.. ale záleží na náladě nás obou
takže to je všechno v čas, když jsem s dítětem zrovna doma a je zrovna čas
Naopak cvičit i musím, chronické vrozené a dědičné problémy se zády, není to tedy jediný důvod, jsem prostě zvyklá se hýbat, člověk se pak cítí dobře, vyplaví se přirozené “drogy”a všechno se pak zvládá líp … stejně jak u toho sexu no
Jasně, cvičení je dobrý a důležitý, ale očividně musíš někde z aktivity ubrat, pokud už nezvládáš sex a chceš ho zvládat. Tedy třeba jeden den více odpočívat a večer na to vlítnout ![]()
@quanavera i to plně chápu
nemá smysl se do toho nutit, má to pak zbytečně opačný efekt a může z toho být i problém do budoucna..