Kvůli únavě už nemám chuť na manželské povinnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.2.24 11:25

@quanavera i to plně chápu :kytka: nemá smysl se do toho nutit, má to pak zbytečně opačný efekt a může z toho být i problém do budoucna..

• Citovat
  • Upravit
758
2.2.24 12:17

S unavou bojuji taky, ale je to kvuli tomu ze jsem tehotna a jeste mame ročního a pul stareho prcka.. mit vse dokonale jsem teda vzdala, manzel mi nastesti hodne pomaha, ale i tak sem se smirila s tim, ze v domacnosti vsechno na 100% nebude. Kdyz si potrebuju odpocinout tak odpocivam.. ctu si, nebo jen tak koukam na telku😀to ze do toho cvicis je za me super, to cloveka taky hodne nakopne. Stravujes se zdrave? Jidlo ma na energii taky hodne velky podil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.24 13:14

@vabarbora no tak v těhotenství se není čemu divit, že toho máš plný brejle a každou možnou chvilku se snažíš aspoň minimálně odpočinout, to je jasný :kytka: spíš teda obdivuji, že ještě žiješ :lol: s rok a půl starým prckem.. respekt :pankac: jak to dáváš?

jako ne že bych jela striktně zdravě teď.. tělo si prostě řekne, takže čokošku nebo chipsy zobnu.. ale ne úplně po kilech.. snažím se jíst rozumně, bílkoviny - maso,, hodně sýry, tvarohy, pečivo neřeším - co zrovna je, to si dám, večer už se snažím bez, ale jak kdy, zelenina, prostě rozumně a aby to šlo udržet…. Jim teda asi míň, kolikrát to prostě nestihnu, ale jiný den to doženu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5110
2.2.24 14:04

Mame jedno dite, ctyrlete. Dokud jsem byla doma meli jsme sex cca 3-4 tydne. Ted co uz chodim do prace a vracim se kolem pate, tak mam vetsi fofr. Muz hodne pomaha, vari, stara se.. ale pro me novy rezim. Casto se mi stava, ze vytuhnu s malou kdyz ji davam spat. Ale frekvenci nam to moc nesnizilo..porad mame sex tak 2-3tydne. Nekdy i vic. Jsem rada, ze mame malou naucenou byt kolem 19h v posteli, v pul osme vypinam pohadku, do 20h je tuha.. a kdyz nevytuhnu ja u ni, mame s muzem vecer cas na sebe. Nebo proste jen cas pro sebe, bez vecneho maaamiii, taaaatii. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45731
2.2.24 14:27
@Anonymní píše:
@veria cvičit zvládám s malou, když je manžel v práci :mrgreen: když je čas a chuť, nedokážu jen tak sedět a koukat :) tak prostě se zvednu a zacvičim si, blbnu u toho s mrňousem, když to vyžaduje, chvíli si třeba zvládne hrát sama.. ale záleží na náladě nás obou :) takže to je všechno v čas, když jsem s dítětem zrovna doma a je zrovna čas :mrgreen:
Naopak cvičit i musím, chronické vrozené a dědičné problémy se zády, není to tedy jediný důvod, jsem prostě zvyklá se hýbat, člověk se pak cítí dobře, vyplaví se přirozené “drogy” :mrgreen: a všechno se pak zvládá líp … stejně jak u toho sexu no :mrgreen:

Jasně, cvičení je dobrý a důležitý, ale očividně musíš někde z aktivity ubrat, pokud už nezvládáš sex a chceš ho zvládat. Tedy třeba jeden den více odpočívat a večer na to vlítnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí