Male miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
273
11.1.06 12:42

Ahojky. Ti doktoři se asi musí hodně sichrovat. Sestřenka čeká každým dnem miminko a celé těhu ji doktoři straší s tím, že bude mít extrémně malé miminko. Je pravda, že ani na ní to těhu pomalu není vidět, ale myslím si, že pokud je jinak vše OK, není se čeho obávat. Ale žasnu, co někteří doktoři dokáží :-) Nic ve zlém, jsou to odborníci. Hlavní je pohoda mimíška. Kamarádce nikdy o malém mimču nic neřekli a narodila se jí sotva 3 kilová holčička, za to se jí krásně rodilo…zatlačila a hup, pokládek byl na světě :-) Navíc teď když tu malou vidíš, je to vykrmené krásné zdravé miminko. Takže přeji krásný porod a ještě krásnější miminko v tvé náruči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.1.06 13:18

Ahoojky

jen bych se chtěla přidat - UTZ měření váhy je dost nepřesné. Se mnou na rizikovým ležela maminka co čekala dvojky - a řekli jí že budou mít 2,5 kg a 3kg - to menší mělo 1,8 - takže víc jak o půl kila…

Jinak taky myslím že nezáleží na tom jak velké mimčo je, spíš jde o to, jestli je dobře „živeno“ - ted si nemůžu vzpomenout jak se to jmenuje ale mě ke konci dělali utz pupečníku - resp- průtok živin pupečníkem - z toho se zjistí zda tvé mimi dostává všechno co potřebuje nebo ne… mě to dělali z toho důvodu že jsem měla velmi vysoký tlak a hrozilo špatné zásobování mimíska… o váze se nikdy nikdo nezmiňoval…

Jo ještě jedna paní co se mnou byla na pokoji porodila ve 41 tt holčičku 2300 g… naprosto zdravá

tak pá a rychlý porod a zdravé mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
29.1.06 18:13

Ahojky, nám se narodilo na „dnešní poměry“ prcek 2770g a 49cm, dnes má 4 měsíce a je stále menší oproti svým stejně starým kamarádům,ale myslím si, že to dožene. Tak se netrap a nech to na přírodě. Jestli miminku nic nechybí, tak je vše OK.

Desire

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky