Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@j.a.n.i1 píše:
@Pidulka1991 Ty vrat ridicak, neb nebezpečím na silnici nejsou prechodyvza krizovatkou ale takove jako ty za volantem, ktere hazi svoji neschopnost na celé okolí.
Ty si fakt hloupá ![]()
@Pidulka1991 píše:
Ty si fakt hloupá
To jsi spíš ty, když neznáš základní pravidla silničního provozu
@Pidulka1991 píše:
Ty si fakt hloupá
Já? A jsme opet u toho, co jsem psala…
Ne, nechci resit furt na silnici zcela zbytecne rizikove situace zpusobene takovymi jako ty, co neznaji ani predpisy, ale maji pocit, ze ony jsou nejlepsi a za vsechno muze nekdo jiny.
@Pidulka1991 píše:
@Lucie_Sx kdyby v tom místě byla bouracjka, tak tam snad bude výstražný trojúhelník… Ano kde to neznám a nejsem si jistá, tak jedu pomalu, ale ne krokem to už beru, že jsem i nebezpečí pro ty zamnou. Taky nemám ráda zdrzovace provozu, jsou dost nebezpečný a kolikrát nevíš, jak zareaguji…
Jasne a spadly strom se taky zvedne a pujde tam dat trojuhelnik… Uz je vsechny podel silnice fasuji ![]()
@lucenka píše:
To jsi spíš ty, když neznáš základní pravidla silničního provozu
Povídej které pravidlo neznám?? Hlavně aby ses někam nepřidala, vid:)
@j.a.n.i1 mám řidičák na auto 11 let (déle ho mít nemohu) a jezdím hodně a nemám žádný přestupek, nic, ty hvezdo. Tak mi neříkej, že řidím špatně, či někoho ohrožuju. I sama @Mufina napsala, že ji dopravaci řekli o nestastnem umístění přechodu, tak na tom asi něco bude, co?? Jenže už ses do mě pustila natolik, že nejsi schopna přijmout absolutně nic… Ale abychom se tady nehadalu, vždy přizpůsobují rychlost auta stavu vozovce…
@j.a.n.i1 píše:
Jasne a spadly strom se taky zvedne a pujde tam dat trojuhelnik… Uz je vsechny podel silnice fasuji
Psala o bouracce, tak co sem rahas strom zase, vymysli situace, jen aby sis něco dokázala! Tak si to užij opirej se sál, aspoň budeš mít větší pocit, že si chytrejsi
. Doufám, že si natolik schopný řidič, který předvídat všechna rizika co se můžou kdekoli stát, že do toho auta radši nesedas, 0rotoze logicky s ním nemůžeš ani vyjet
@Pidulka1991 píše:
@j.a.n.i1 přečti si 1. Příspěvek od @Mufina a pak piš, že se nikdo nezminoval, ju?@Kockazvysocan píšu někde, že si nedávám pozor, nevíš jak řídím, tak nemel!!! Stejně si stojím zatím, že v některých případech jsou přechody za křižovatkou blbost a akorát to ohrožuje provoz i chodce! To neberu v potaz ty blbce co vlitnou do silnice a ne rozhlednou se a že jich není zrovna málo.
Já nemelu, vyjadřuji jen svůj názor ve veřejné diskusi. Ano, nevim, jak řídíš, ale stačí mi číst tvé názory a mám dost. Nejde o to, jak řídíš, ale o to, jak se k tomu stavíš. A jak házíš špínu ba druhé.
@Lucie_Sx píše:
Jestliže tě někdo předjíždí tak, že to málem napálí do protijedoucího auta (na přehledném úseku), tak je to o totálních bezmozcích!
Je fajn se naučit, že jestliže někdo jede divně pomalu, asi k tomu má sakra důvod, respektovat to a přizpůsobit tomu i svoji jízdu (vyhnutí).
Bohužel ne každý k tomu má pádný důvod a některé to mají jako běžný způsob jizdy, protože se prostě boji.
Neco jiného je na silnici, která je samá díra a staví se tam, ale na normální silnici se dá jet normální rychlostí i se zraněným psen nebo čímkoliv jiným. Naopak tou příliš pomalou jízdou ohrožuješ sebe i ostatní mnohem víc. Když jedeš 30 na silnici, kde se jezdí běžně 90, nedivím se žádným reakcím. Přizpůsobit by ses měla ty běžnému provozu a když tě předjede víc aut za sebou, zamyslela bych se, že dělám něco špatně já.
@Pidulka1991 To, že nemáš žádný přestupek, neříká nic o tom, že řídíš dobře a bezpečně… pouze o tom, že našich silnicích policajti pokutují akorát vysokou rychlost a to ještě jen občas.
@Pidulka1991 píše:
@j.a.n.i1 mám řidičák na auto 11 let (déle ho mít nemohu) a jezdím hodně a nemám žádný přestupek, nic, ty hvezdo. Tak mi neříkej, že řidím špatně, či někoho ohrožuju. I sama @Mufina napsala, že ji dopravaci řekli o nestastnem umístění přechodu, tak na tom asi něco bude, co?? Jenže už ses do mě pustila natolik, že nejsi schopna přijmout absolutně nic… Ale abychom se tady nehadalu, vždy přizpůsobují rychlost auta stavu vozovce…
No, ona řešila jeden konkrétní přechod, tys tu začala plkat o tom, jak nemají být žádné za křižovatkou…
@Pidulka1991 píše:
Povídej které pravidlo neznám?? Hlavně aby ses někam nepřidala, vid:)
Třeba to, že nevíš, že bys měla před nepřehlednou prudkou zatáčkou zpomalit tak, abys byla schopná včas zastavit, kdyby tam byla překážka ![]()
@lucenka píše:
Třeba to, že nevíš, že bys měla před nepřehlednou prudkou zatáčkou zpomalit tak, abys byla schopná včas zastavit, kdyby tam byla překážka
Plus to, že na silnici, kam odbočuješ, si povinna dát přednost chodci, i když tam přechod není.
@lucenka píše:
Třeba to, že nevíš, že bys měla před nepřehlednou prudkou zatáčkou zpomalit tak, abys byla schopná včas zastavit, kdyby tam byla překážka
Kde jsem psala, že to nevím?? ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Plus to, že na silnici, kam odbočuješ, si povinna dát přednost chodci, i když tam přechod není.
Pisu, že to nevím nebo že ji nedávám?? ![]()