Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
@Prof. Farnsworth cože?nechápu
Každé prázdniny se sem nahrnou děti, které zakládají nesmyslná témata, často se sexuálním podtextem.
Který muž by se na podobnou věc ptal na fóru určeném pro maminky?
@Prof. Farnsworth co to je za podezírání že jsem dítě?
je mi 20 a fakt s tím mám problém, fakt jsem si to nevymyslel
Je ti 20 a mas ho teprv 20cm a uz si stezujes. Co budes delat za 10 let az ho budes mit 30cm?
Nesmis pichat s rozbehem,ne… ![]()
Kdyz ji ma malou, tak musis do druheho otvoru. Ale bacha na trojku s druhym obdarenym chlapem. Kdyz to druhy da na orala, abyste se nedotykali zaludama v jejim zaludku. ![]()
@Anonymní píše:
@TeSudička copak to je vzduchovka?
Tak když nejde otočit penis, tak otoč ženskou. Tím by se to mělo srovnat.
@Prof. Farnsworth tam nejde o to z jakýho je to úhlu, protože je to z kterýhokoliv uhlu když ho cpu hluboko, ale nechápu proč to tak je, o to mi jde,, jsem nějak divnej?
@Anonymní píše:
@Prof. Farnsworth tam nejde o to z jakýho je to úhlu, protože je to z kterýhokoliv uhlu když ho cpu hluboko, ale nechápu proč to tak je, o to mi jde,, jsem nějak divnej?
Nesmíš ho cpát tak hluboko, že ji vyleze pusou. Pak se může začít dusit a bezděčně tě kousnout do žaludu ![]()
@novakova.t píše:
Jestli to neni vtip neni to tím ze ti málo stojí?
Jasně, je zvadlej. Když se mu postaví pořádně, tak má 30 cm ![]()
@novakova.t jo to je pravda ale ne uplně, takovej hodně „polotovar“ jakoby, ale tomu jsem to nikdy nepřiklídal, tím to být může místo dýlky?
Zdravím lidi, mám zvláštní problém, mám relativnědlouhý penis(cca 20 cm) a s partnerkou která ji má trošku menší když to dělám tak kupodivu bolí penis mě, jakoby se mi ohýbal v půlce(ale uvnitř, ne nic na povrchu) když ho zasouvám moc hluboko, dává to smysl? má někdo stejný problém? přijde mi to zvláštní, protože jsem nikdy nikoho neslyšel že by měl podobný problém, většinou to bolí ženy. nevíte proč? díky