Malinová směs v těhotenství

412
17.2.15 13:50

Malinová směs v těhotenství

Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti. Jsem v 11tt a od 6tt trpím nevolnostmi. Bývalo mi opravdu 24h denně tak zle, že jsem si musela vzít v práci dovolenou a ztratila jsem během týdne 6kg. V bylinkách mi byla doporučena Malinová směs od dědka kořenáře. Sáhla jsem po ní a bezhlavě ji začala užívat. Nevolnosti ustoupily a už 4kg jsem přibrala zpátky. Sice mě to ještě někdy přepadne, ale už můžu prakticky normálně jíst a konečně si to naše štěstí začínám užívat. Nedávno jsem zabrouzdala na nějakou diskuzi, kde maliník doporučovali až 6týdnů před porodem nejdřív. Vím, že se jednalo o čaj z malinového listí, ale přesto mě to zarazilo. Máte některá zkušenosti s Malinovou směsí v těhotenství? Na obalu se píše, že se v těhotenství může, ale nerada bych sobě nebo mrňousovi ublížila. Budu ráda za jakoukoliv Vaši radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101745
17.2.15 13:52

Přestaň blbnout ;-) a číst diskuze o tom, co se v těhotenství nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
17.2.15 13:54
@j.a.n.i1 píše:
Přestaň blbnout ;-) a číst diskuze o tom, co se v těhotenství nemůže…

Snažili jsme se 2 roky, dalo mi dost práce nestresovat s každým píchnutím v podbřišku. Asi už jsem magor… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
17.2.15 13:57

@Deňulec Tím spíš ty diskuze nečti…co nebudeš vědět, to tě nebude trápit…a když si výrobce troufne na obal napsat, že se to smí, tak bych byla zcela v klidu, stejně je na většině věcí, že se to nedoporučuje, jen protože se výrobci jistí, škodlivé to povětšinou není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.2.15 13:58

@Deňulec Před maliníkem se varuje kvůli možnému ovlivnění děložních kontrakcí. Pokud jsi ale doteď OK, nic jiného to udělat nemohlo, tak klid. Raději se tím necpi, ale to bys to opravdu musela přehánět, aby to něco udělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.2.15 14:13

@Deňulec a jaké máš na pytlíku té malinové směsi napsané složení? Jinak pomohlo, pomohlo, jsi v 11.tt, gratuluji..evidentně neublížilo, když se dote´d vše vyvíjí Ok :) No a zkus, jestli už ti nevolnosti neustoupily a nebudeš v pohodě i bez čaje, když tě to stresuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
17.2.15 14:26

Ja taky malinovou smes brala. On ji dedek korenar tehotnym doporucuje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
18.2.15 11:39

Holky, díky za rady… Asi u toho ještě vydržím, když mi to pomáhá a zkusím se poradit s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí