Málo plodové vody a pomalý růst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.11.15 17:41

Málo plodovky 7tt

Holky na kontrole 7+1tt plod měl 10 mm, ale dr říká, že se mu zda, ze má méně plodovky? Zatím že to řešit nebude, hlavně, že mimo roste. Nezdá se vám brzo na to aby tam něco vide? :,(

• Citovat
  • Upravit
5902
22.11.15 17:51
@Anonymní píše:
Holky na kontrole 7+1tt plod měl 10 mm, ale dr říká, že se mu zda, ze má méně plodovky? Zatím že to řešit nebude, hlavně, že mimo roste. Nezdá se vám brzo na to aby tam něco vide? :,(

Abych řekla pravdu, tak se dr, nikdy nezabývala množstvím plodové vody, když jsem měla jít na odběr vody ve 14 týdnu, tak mi bylo řečeno že ji není ještě moc, že se musí počkat, tak si fakt myslím že je brzo něco takového řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66535
22.11.15 17:55
@Anonymní píše:
Holky na kontrole 7+1tt plod měl 10 mm, ale dr říká, že se mu zda, ze má méně plodovky? Zatím že to řešit nebude, hlavně, že mimo roste. Nezdá se vám brzo na to aby tam něco vide? :,(

Podle internetu je plodovky v 10.tydnu 10-30ml, takze urcovat mnozstvi v 7. tydnu se mne zda blbost. Vzdyt je ji tam trosinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
22.11.15 19:52
@Anonymní píše:

Podle mě zkoumá dr. blbosti. Množství plodovky hodnotil tuším až ultrazvuk ve 20. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí