Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky na kontrole 7+1tt plod měl 10 mm, ale dr říká, že se mu zda, ze má méně plodovky? Zatím že to řešit nebude, hlavně, že mimo roste. Nezdá se vám brzo na to aby tam něco vide?
Abych řekla pravdu, tak se dr, nikdy nezabývala množstvím plodové vody, když jsem měla jít na odběr vody ve 14 týdnu, tak mi bylo řečeno že ji není ještě moc, že se musí počkat, tak si fakt myslím že je brzo něco takového řešit.
@Anonymní píše:
Holky na kontrole 7+1tt plod měl 10 mm, ale dr říká, že se mu zda, ze má méně plodovky? Zatím že to řešit nebude, hlavně, že mimo roste. Nezdá se vám brzo na to aby tam něco vide?
Podle internetu je plodovky v 10.tydnu 10-30ml, takze urcovat mnozstvi v 7. tydnu se mne zda blbost. Vzdyt je ji tam trosinku.
@Anonymní píše:
Podle mě zkoumá dr. blbosti. Množství plodovky hodnotil tuším až ultrazvuk ve 20. týdnu.