Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@bigl https://www.cestujsnadno.cz/…ravotnictvi/
http://tunisko.orbion.cz/…isku-179587/
Asi tak..víte ono je jednodušší si říkat že protože tam ekonomika není jako u nas..stojí to za starou bellu.
Já se nejdřív taky informovala..a taky bych neriskovala…chce to si nejdřív něco o tom zjistit..pak soudit.Zda se že země znáte akorát když jedna baba povídala.
V Tunisku vám hrozí tak akorát to že si odběhnete na záchod..Egypt má faraona ale existuje antinal..funguje dobře..a pokud budete brát probiotika, tak to zmaknete bez úhony.Nam se nikdy nic nepřihodilo.
Je to vaše škoda..kór u Rudého moře..tak fascinující svět jako je pod vodou málokde uvidíte.Kor v Marsa Alam nebo sharm el sheikh..
Kdyby to bylo tak hrozné..nebyl by Egypt jeden z nejnavštěvovanějších destinací..a to tam jezdí s dětma i pod 3 roky ( já teda čekala do 5 let)
@bigl na Mallorce určitě můžeš počítat s dobrou úrovní služeb, pokud vybereš hotel *** a dál, je to sázka na jistotu. Záleží, jakou dovolenou preferuješ. My spíš vybíráme vždy místo, aby bylo kam výletovat. To už si chce projít stránky o Mallorce a podle toho vybírat hotel i destinaci. Určitě je hezký jih Mallorcy, pak Porto Cristo, Formentor, Palma, akvárium… pokud máte řidičák, půjčit auto a dá se procestovat.
My sice vždy jezdíme po Evropě s all incl. , ale letos jsem na Samosu asi 4× měli obědový balíček. Bylo pořád kam cestovat a bylo mi líto dovolenou prožít jen na nejbližší pláži, nebo u bazenu, jen proto, že mám zaplacené all. incl…
Každý preferuje jinou dovolenou, já ráda cestuju, takže vybírám hotel s dobrými recenzemi s dobrým jídlem a s možností cestování po okolí. Sedět týden na stejné pláži / nedejbože u bazenu by mě zabilo…
Tunisko bylo fajn v rámci poznávačky, Egypt, tam bych jela snad taky jen na poznávačku, jinak s dětmi, až budou starší, rozhodně ne s malými dětmi. Několikrát jsem měla nutnost vyhledat lékařskou péči a zrovna tady bych se v nemocnici ocitnout nechtěla ( jednu dovolenou na Mallorce jsme prožili v nemocnici… )
Takže Mallorca opravdu bez obav ![]()
Za mě nejhezčí moře a úroveň služeb hned po Azurovém pobřeží - moje srdcovka …
@Anais Děkuji. Jediné, co mě odrazuje je to, že každý tvrdí, že tam mámm čekat masy lidí, toho se trochu bojím. Jinak bych už asi neváhala.
@bigl byli jsme tam 1,5 roku zpátky a bylo tam fakt plno.. letos Samos - sice taky turisti, ale ne tolik lidí. Ostrov spíš má svoji tvář, jsou tam hotely na dobré úrovni, služby taky, ale nelze tam čekat turistické lákadla jako auqaparky a podobně…
hezkou dovolenou !