Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sakra tak to koukám, že jsme kápli na levného malíře, futra nám vzal taky ![]()
No a jeste po sobe panove nechali takovy sajrajt v koupelne, az ucpali umyvadlo!!!
![]()
Za mne firmu a pote objednat kompletni uklid, nehodlam malovani obetovat vikend ani dovolenou, to radeji budu s rodinou na vylete a nebudem se tam malirovi motat…
Kdyz malovali sousede tak o vikendech a jeste na etapy a sousedce hadr s kyblem uz prirustal k ruce - no to dekuju pekne, zasekat si prazdninove vikendy, to fakt ne…
Příspěvek upraven 30.12.22 v 14:51
Tohle je typický případ, kde rozhodují prachy. Kdo má, tak se tím zbytečně netrápí a kdo nemá, nebo jejich využití vidí jinde, tak to zvládne. My jsme taky letos s manželem malovali a náhodou byla i sranda. Baví nás spolu dělat cokoliv.
Asi si budu víc vážit svého chlapa. Ne, kdybych byla sama nebo tak něco, tak bych si taky firmu nebrala, zkusila bych to sama. A kdyby se ukázalo, že to nepůjde, sehnala bych si jiného… chlapa. ![]()
@Hanka1 píše:
Malovat s manzelem, tak se rozvedem, pac to je jak operater, co ukoluje instrumentarku na operacnim sale…Za mne firmu a pote objednat kompletni uklid, nehodlam malovani obetovat vikend ani dovolenou, to radeji budu s rodinou na vylete a nebudem se tam malirovi motat…Jinak za byt 50 m2 jsme platili 5 tisic a udelal to fakt peclive a jeste po sobe uklidil. Na jare nas ceka malovat domek, necelych 200 m2.
Kdyz malovali sousede tak o vikendech a jeste na etapy a sousedce hadr s kyblem uz prirustal k ruce - no to dekuju pekne, zasekat si prazdninove vikendy, to fakt ne…
Můžu si ten citát půjčit? ![]()
@jizvíková píše:
Davala jsem poptavku na malovani, byt 3KK za píše: Více
Tak to je mazec
..
My za 3kk 90m2 8.000,– a to nám spravoval popraskané stěny(máme živý barák) a používal hoodně barev a to i tmavé..
Ted jsem nechala malému vymalovat děcký pokojík, maloval zem, poust, nebe (4barvy) + chodba a vzal si 2.200,– ![]()
Myslím, že určitě mnohem levnější je vymalovat si byt sami. Přítel maloval byt loni 2+1 a to jsme celý byt vymalovali za cca. kolem 5000. Známá mi říkala, že pak tohle po ní chtěl malíř za jeden pokoj a malinkou chodbičku. Takže si myslím, že vymalovat si sám vyjde mnohem levněji ![]()
Řekla bych že hodně záleží na barvách, do tmavých bych sama nešla, moc mi to nejde a u stropů by šlo vidět že to dělal amatér ![]()
Jednak záleží na barvách a na malíři, ten co to dělal nám mi povídal, že za ty prachy co sežene barvy on je prostě mi nekoupíme ![]()
@Emilie píše:
Můžu si ten citát půjčit?
no samozrejme ![]()
mne to desne rozciluje, proto my spolu delame jen veci, ktere umime a jdou nam od ruky…
@jizvíková píše:
Davala jsem poptavku na malovani, byt 3KK za píše: Více
tak to byl nejakej vykuk. My dostali nabidku na dum skoro 200 m2 za 20 tisic i s veskerou pripravou (odstehovani nabytku, olepeni nabytku) a zaverecnym uklidem.
za druhy prazsky byt si vzaly za 90 m2 8 tisic a to jsou vysoke stropy a velika okna - sirsi centrum Prahy. Ty okna pak umyli a uklid byl sice takovy hala bala, ale umyta koupelna a vytreno bylo…
My malujeme zrovna teď - teda pan malíř
máme 2+1, 50 m2, podle odhadu to bude něco kolem 8.000,– - podle mě taky záleží na městě, jiné ceny asi budou v Praze a jiné na Moravě
Pán přišel ráno, všechno si zakryl, i podlahy, olepil a už jede
Měl by to mít hotové zítra - my dnes jen přestěhujeme věci. Nenadělá žádný nepořádek.
Kdybychom si to dělali sami, tak to za dva dny určitě nedáme - manžel je hodně šikovný, ale dost pečlivý a než všechno oblepí a začne, je půl den pryč, když jsme malovali sami posledně, tak nám to trvalo asi 4 dny. A to byl byt úplně prázdný a nic nepřekáželo a nestěhovalo se…
Takže za mě, jedině malíř
I proto, že budu za 3 týdny rodit ![]()