Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj zakladatelko, my jsme kousek od Prahy a nechávali jsme si vymalovat docela velký stropní podhled a další 4 místnosti. Vyšlo nás to 10 tisíc včetně barev, práce čistá a přesná, nemluvě o tom, že bylo hotovo za jedno dopoledne (3 malíři). Ani jsem nemusela čistit, všechno bylo dokonale zakryté, jen jsem otřela zásuvky od prskanců… Takže za mě firma. Bez nervů, práce a navíc jsem se stěhovali do nového, takže mě čekala kopa jiných starostí… ![]()
Ale nevím jestli takhle spolehlivě pracují všechny malířské firmy, ruku do ohně bych za to nedala… My měli na doporučení.
Jestli se do toho pustíš sama, tak držím palec ať to vyjde
Taky jsem to absolvovala a byla to sranda i mazec
Ale výsledek vždycky dobrý (teda něco mezi 2 - 3
to vidím teď, v porovnání s profi malířem
)
@jizvíková píše:
Davala jsem poptavku na malovani, byt 3KK za píše: Více
to ti odepsal někdo z Las Vegas??
Kolik to máte m2?
@Blešík píše:
My si teda nechávali vymalovat tenhle měsíc, než by si na to bral manžel dovolenou tak nás to vyšlo podle mě líp od firmyMinimálně bez vztekání
Máme teda jen 2+1, ale včetně barev nás to vyšlo na 4500kč, což podle mě neni tak hrozný
TAk dál jsem nedočetla manžel je malíř a řekla byxch že neni drahej byt na 15000 nevyjde samozřejmě pokud neni mega velkej, má asi 20kč za metr2.ale ne vše měří takže to vyjde i levněji páč říká, že od metru by to bylo moc drahé a lidi by mu to nezaplatili.ale má to rychle a nenadělá bordel a pokud budete chtít namíchané barvy je to drahé a ty co namíchá on moc nestojí
Tak to jsou všechno dost velké rozdíly, no uvidíme, uvidíme, třeba malování odložíme na neurčito ![]()
Tak sama bych nevymalovala, to by to dopadlo
, ale vždycky maluje manžel
Firmu bych si kvůli cenám rozhodně nevzala.
Taky jde o to, v jakym stavu ten byt je, já byla ve starym xy přetíranym bytě a i když jsem to celý seškrabala, napenetrovala a pak vymalovala, tak další den bylo skoro vše spadlý na podlaze ![]()
To bylo poprvý co jsem si zapálila uvnitř a řekla, že se na to můžu vys*at a poprosila kamarády o pomoc ![]()
Ale jestli jsou stěny v dobrym stavu tak to není nic složitýho ![]()