Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1906
22.11.11 21:47

Taky se musím smát :) Ale tuhle situaci, kdy bych mohla rozčílená napsat podobný příspěvek znám moc dobře. Neboj, bude líp, vydýchej to třeba tady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
22.11.11 21:49

To já si zatím stěžovat nemůžu-jsem v 2. trimestru a můj je bezva.Ovšem jak to bude po porodu to nevím ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
22.11.11 21:51

Tak já jsem teda asi chlap…neříkám, že mě manžel nenaštve, ale psát o něm, že je debil??!!
Váš muž taky do nějakých diskuzí píše, že jste krávy, když ho nečím naštvete?
Teda promiňte, ale tohle už je fakt přehnaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.11.11 21:55
poppaea píše:
Tak já jsem teda asi chlap…neříkám, že mě manžel nenaštve, ale psát o něm, že je debil??!!
Váš muž taky do nějakých diskuzí píše, že jste krávy, když ho nečím naštvete?
Teda promiňte, ale tohle už je fakt přehnaný…

Já myslím, že to zakladatelka napsala jen aby si ulevila. A hrozný mi to teda rozhodně nepřijde, prostě se musela vypsat ze svýho vzteku. Upřímně mi si s chlapem taky někdy řeknem dost pěknýma jménama, ale do 2 minut jsme schopný se spolu bavit a dál fungovat, rozhodně mi to přijde jako lepší, než se urážet, nemluvit spolu ,...... .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
22.11.11 21:55

No ono když je někdo v amoku :roll: tak to asi nebude dávat debila do uvozovek, ne? A výrazem hlupáček apod. by si asi taky málokdo řádně ulevil 8o Doslovně to jistě myšleno nebylo, přehnané jsou myslím jiné věci. Ach jo, aby se člověk děsil, koho se zase dotkne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
22.11.11 21:56
JVP píše:
No ono když je někdo v amoku :roll: tak to asi nebude dávat debila do uvozovek, ne? A výrazem hlupáček apod. by si asi taky málokdo řádně ulevil 8o Doslovně to jistě myšleno nebylo, přehnané jsou myslím jiné věci. Ach jo, aby se člověk děsil, koho se zase dotkne :zed:

To znám-člověk, aby se pomalu bál říct svůj názor kolikrát.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
22.11.11 21:57

Nooo, tak já to teda neznám, na druhou stranu ale si asi dovedu představit, že to člověka naštve. Pravda ale, že bych ho taky debilem nenazývala… Ale chápu, že člověk je někdy tak vytočenej, že napíše i to, co tak vlastně vůbec nemyslí (za normálního nevytočenýho stavu :lol: )

• Citovat
  • Upravit
14535
22.11.11 21:57
werunqa píše:
JVP píše:
No ono když je někdo v amoku :roll: tak to asi nebude dávat debila do uvozovek, ne? A výrazem hlupáček apod. by si asi taky málokdo řádně ulevil 8o Doslovně to jistě myšleno nebylo, přehnané jsou myslím jiné věci. Ach jo, aby se člověk děsil, koho se zase dotkne :zed:
To znám-člověk, aby se pomalu bál říct svůj názor kolikrát.. :nevim:

Jojo a poslední dobou se tu zvtne každá diskuze :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
22.11.11 22:03

Zakladatelko a není muj chlap u tebe :mrgreen: protože mám to samé doma.Bude dokola uklízet nebo sedět u počítače a dětem se ne a ne věnovat.Dnes jsem už taky buchla,i když u nás je to poslední dobou skoro každý,aby se za celý den věnoval dětem.Sedl si k ním na zem a uraženě je sledoval.Nejraději bych ho :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
22.11.11 22:03
Terrad píše:
werunqa píše:
JVP píše:
To znám-člověk, aby se pomalu bál říct svůj názor kolikrát.. :nevim:
Jojo a poslední dobou se tu zvtne každá diskuze :roll: .

Já bych teda o mojim neřekla že je debil-protože je na mě hrozně hodný..nevím, jak by to bylo, kdyby takový nebyl.Ale stačilo jen když jsem napsala na FB, že se mi nelíbí malé děti v blízkostí psa-a už mě málem všichni"sežraly", že nemám ráda zvířata :roll: -takže raději držet pusu!!A diskuzi jsme tu zažila jednu, takovou hádavou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.11.11 22:09

Já mám chlapa zlatýho, malý se věnuje, maká, nechodí do hospody, vše je v pohodě, ale někdy se prostě neshodnem a můj chlap je palice dubová(já taky) a pak holt bouchnem, přesto si sebe vážíme :nevim: . No jsme spolu už skoro 11 let, tak někdy nějaká ta hádka musí přijít :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.11.11 22:12

Jasně, že znám :mrgreen: A neznám žádnou, která by to neznala :mrgreen: Mmch, s manželem se vlastně hádám jen kvůli výchovy dětí, takže tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
22.11.11 22:14
LadyTommy píše:
Neměl by si zahrávat s mými těhotenskými hormony, jinak neskončí na emiminu, ale rozplácnutý v hlíně :lol:

8o A kurňa… 8o

• Citovat
  • Upravit
5255
22.11.11 22:16

neboj, zase to přejde, bych ho tam nechala uspávat aspoň hodinku :lol: Taky máme hádky převážně kvůli výchově, navíc já jsem taková prudká povaha, že se chci hned rozvádět :mrgreen: Chlap už si po hádce dělá srandu a ptá se mě: takže rozvod,co? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
22.11.11 22:24
Anonymní píše:
Hanulínek píše:
Klíííd!
Za blbce jsme občas každý.
Né všichni máme buňky na všechno. Někomu nejde výchova, já bych třeba nezvládla vyměnik kolo u auta.....
Né, nechci to zlehčovat, ale máte se rádi, tak to momentálně překousni a vypiš se nám tady.Příspěvek upraven 22.11.11 v 21:32
Jenže já to překusuju dnes a denně,on mi nakoupí,uvaří,peče se mnou cukroví,utírá nádobí když meju,ale já chci aby se věnoval dětem,to všechno okolo si zařídím já,nepotřebuju aby mi vyklepával formičky,když mi v pokoji řvou dvě děti,nepotřebuju aby leštil tři talíře,který by klidně uschly,kdybych je neutřela,on se prostě nedokáže vůbec věnovat dětem,je z nich nervní jako pes a když už jsem dneska chytla taky nerva,protože děti už přes týden maroděj.chodím spát kolem půlnoci a na střídačku vstávám k jednomu a druhému,zatím co tatík sladce spinká,jsem mu oznámila že jdu kouřit,než půjdu uspávat,protože to je na dlouho,řekl mi to si běž,ale až uspíš víš jaqk to po tom vypadá,pořád jí budu muset mít v ruce,jinak bude řvát jak tur,jedná se o dvě pitomé minuty,který by mě hodily do klidu,ale milostpán chudáček by to nedal :pocitac: :pocitac: :pocitac: Doprdele že jsem se nenarodila jako chlap :dance:

Jéje, nemáš doma toho mého?? :nevim:
Ale asi né, ten můj ani netuší co to jsou formičky na cukroví, natož kde je máme.
Koukám, že máme podobný problém- ten můj taky neví co s dětma a to máme 2 kluky v tom nejlepším věku na hraní a on to prostě neumí. Douho mi trvalo pochopit proč, ale už vím- taky to od svého táty nezná a to je děda strašně fajn, ale prostě na hraní a péči o děti vůbec není.
A že jsi v rozčilení napsala, že je debil- OK - furt lepší si postěžovat mezi holkama, než to na sebe s mužským řvát před dětma, takže klidně si postěžuj, pokecáme, vzájemně zjistíme, že je to všude stejné ne-li horší a bude nám fajn. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí