Mam maly plat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
25.11.22 21:15
@Anonymní píše:
@DanilanA máš vysokou? A více let zkušeností? Výše jsem psala svou pracovní agendu..
Ana, právě ta pružná prac. doba a moznost homeoffice mi přijde jako skvělý benefit, ale přijde mi to jako stejný plat, kde bych sedla za kasu na pár hodin a neměla tolik práce a odpovědnosti.

Mám podobnou agendu jako ty. VS nemám dostudovanou a ani nebyla potřeba. Mám 10 let zkušeností ale z korporatu BIG4, to bylo velké plus. Řekla bych si o zvýšení. Mas dobu neurčitou? Můžeš ty výsledky nějak prokazat aby bylo proč zvedat plat?
HO a pružnost je fakt benefit k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.22 21:18

@Danilan

Smlouvu mám na 1 rok, výsledky mám podle hodně dobre respektive chyby nedělám a když nevím, zeptám se. Komunikuji i v AJ bez problému. Na těch 140 hodin by mi přišlo adekvátní aspoň těch 29/30tis hrubého…

• Citovat
  • Upravit
408
25.11.22 21:22
@Anonymní píše:
@DanilanSmlouvu mám na 1 rok, výsledky mám podle hodně dobre respektive chyby nedělám a když nevím, zeptám se. Komunikuji i v AJ bez problému. Na těch 140 hodin by mi přišlo adekvátní aspoň těch 29/30tis hrubého…

Zkus jim to navrhnout. Pokud jsou spokojeni, tak přidají. Ale určitě to neřeš s kolegynemi, nemělo by se vědět navzájem kdo kolik bere… řekla bych že jsem tam velmi spokojená a práce mě baví a chci ji dělat dobře, ale vzhledem k dnešní situaci a rostoucich nákladů a výsledků tvé práce si dle tebe zaslouzis zvednout plat tak aby tě to nedonutilo do budoucna hledat jinou vyšší nabidku…
Teď je dobrá doba pro uchazeče… jen vystavis CV a volají…a zaměstnavatele to vědí… uvidíš jak zareaguji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24636
25.11.22 21:23

Ano, máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
25.11.22 21:26

Hmmm mi to zas tak tragicky malo nepřijde. Samostatná účetní nejsi, v podstatě ani neuctujes, ale zadáváš pouze příkazy, mas možnost home-office… v podstatě děláš pomocného dělníka v účetnictví :nevim: co na tom, ze v Praze, v Praze nižší pozice zase o tolik více peněz neberou. Navíc to není za plný úvazek.

Samostatná hlavni účetní je poklad, který se vyvazuje zlatem, ale “čísla do systému” jsem ťukaly i my jako asistentky zcela standardně ;) Ok, ty mas navíc to, ze zadavas platby, což vyžaduje sice soustředění, ale ne nějaké zvláštní schopnosti a znalosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
25.11.22 21:27

Tak mně by to třeba stačilo :nevim: Co bych za takovou práci po rodičáku s dětma dala :nevim: Pro mě by daleko větší cenu měla ta možnost HO a pracovní doba, slučitelná se školkou, než hromada peněz… Ale mám taky chlapa, co vydělá dost, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.22 21:29

Dělám účetní, pružná pracovní doba, pevná část 9:30-14:30, 1× týdne tam musím být do 16:30, mám Bc, praxi 7 let., na dobu určitou, 20 dní dovolené, 5 dni sick, stravenky s mou spoluúčastí v hodnotě 150 Kč, možnost HO spíše teoretická ( nadřízený HO neuznává), očekává se odvedená práce i při PN. 29 hrubého.

• Citovat
  • Upravit
408
25.11.22 21:31
@Semtex píše:
Hmmm mi to zas tak tragicky malo nepřijde. Samostatná účetní nejsi, v podstatě ani neuctujes, ale zadáváš pouze příkazy, mas možnost home-office… v podstatě děláš pomocného dělníka v účetnictví :nevim: co na tom, ze v Praze, v Praze nižší pozice zase o tolik více peněz neberou. Navíc to není za plný úvazek.Samostatná hlavni účetní je poklad, který se vyvazuje zlatem, ale “čísla do systému” jsem ťukaly i my jako asistentky zcela standardně ;) Ok, ty mas navíc to, ze zadavas platby, což vyžaduje sice soustředění, ale ne nějaké zvláštní schopnosti a znalosti :nevim:

Tak jako co si budeme povídat… ani účetní neúčtuje úplně :mrgreen:… vše predkontovane… ve finále jen kontrola sedí nesedí :mrgreen:… ty příkazy jsou větší zodpovědnost, kor když jde o velké platby bez kontroly jen odbouchnout a nazdar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.22 21:32

@Semtex
A to je zas ta druhá strana mince, co jsem říkala manželovi, když sme se bavili ohledně mého platu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.22 21:32
@Anonymní píše:
Dělám účetní, pružná pracovní doba, pevná část 9:30-14:30, 1× týdne tam musím být do 16:30, mám Bc, praxi 7 let., na dobu určitou, 20 dní dovolené, 5 dni sick, stravenky s mou spoluúčastí v hodnotě 150 Kč, možnost HO spíše teoretická ( nadřízený HO neuznává), očekává se odvedená práce i při PN. 29 hrubého.

A jsi spokojená? Nechceš měnit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.22 21:41
@Anonymní píše:
A jsi spokojená? Nechceš měnit?

No s náplní práce jsem spokojená, ale zbytek…

• Citovat
  • Upravit
3076
25.11.22 22:19

Ano, je to velmi málo. Kór v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
25.11.22 22:22

Obsluha cerpaci stanice, severni Cechy, 12tky, denni, nocni, 4 dny prace, 4 dny volna…35 hrubeho…a jo, malo mi to prijde na dnesni pomery.. Po novem roce bude bud brigada, nebo Nemecko. S tvym platem bych nevysla…ale zase pokud jsi bezdetna, nemas vysoke naklady, nedelas nocni…tak to ujde…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.22 22:46
@Anonymní píše:
@DanilanSmlouvu mám na 1 rok, výsledky mám podle hodně dobre respektive chyby nedělám a když nevím, zeptám se. Komunikuji i v AJ bez problému. Na těch 140 hodin by mi přišlo adekvátní aspoň těch 29/30tis hrubého…

Zalezi, zda je sance na zvyseni platu. Ja nastupovala pred 4 lety po RD na 6 hodin denne za 14.500 hrubeho (VS pozice), ted jsem na 7 hodinach denne a mam skoro trojnasobek (cca 40.000). Az se odhodlam k plnemu, mohla bych se dostat na 45.000. Bylo to 50:50 - bud se osvedcim a polepsim si nebo ne a pujdu o dum dal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat