Mam maly plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Myslíš za nabídku v té firmě? Ono se to tváří děsně pohádkově, ale realitu bych poznala až pak. Bojím se, že přijdu o čas s prckem.
Ano. Ve firmě.
Neznám nic jiného než práci ve firmě.
Prostě všude je něco.
Bojíš se o čas, ale přitom píšeš, ze vše bude finančně na tobě. Tak budete spolu a dál? Kolik dovolene ta firma nabízí?
Budeš s ní muset hospodařit to jo, ale já to vidím jinak, prostě jsem tak zvyklá.
Placam se za mizerné peníze, na krátkém úvazku a vůbec mi to nevyhovuje.
Už jen to, že z prace se vracím zase domů a až za další 3 hodiny jedu zpět pro děti.
Slíbili mi navýšení úvazku, nakonec se tak nestalo.
Bohužel v čase, který byl nabídnut tobě, klidně i jako 7,5 hodiny nemohu práci sehnat. Věř, že jsem z toho fakt zoufalá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše:
Ano. Ve firmě.
Neznám nic jiného než práci ve firmě.
Prostě všude je něco.
Bojíš se o čas, ale přitom píšeš, ze vše bude finančně na tobě. Tak budete spolu a dál? Kolik dovolene ta firma nabízí?
Budeš s ní muset hospodařit to jo, ale já to vidím jinak, prostě jsem tak zvyklá.
Placam se za mizerné peníze, na krátkém úvazku a vůbec mi to nevyhovuje.
Už jen to, že z prace se vracím zase domů a až za další 3 hodiny jedu zpět pro děti.
Slíbili mi navýšení úvazku, nakonec se tak nestalo.
Bohužel v čase, který byl nabídnut tobě, klidně i jako 7,5 hodiny nemohu práci sehnat. Věř, že jsem z toho fakt zoufalá.
To je mi líto, že se nedaří nic sehnat.
kdybych mohla nějak pomoct, tak ráda pomůžu. V jakém jsi oboru? A městě?
S manželem se to blíží k rozvodu. Žádost podaná není, ale je to jen otázka času. Nechci s ním být, nechci aby dítě mělo tento vzor. Než začnu řešit rozvod, musím vyřešit práci. Firma nabízí 5 týdnů dovolené plus 5 sick days. Prázdniny nepokryju ani náhodou, ale tak budou příměstské tábory, nedá se svítit.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To je mi líto, že se nedaří nic sehnat.kdybych mohla nějak pomoct, tak ráda pomůžu. V jakém jsi oboru? A městě?
S manželem se to blíží k rozvodu. Žádost podaná není, ale je to jen otázka času. Nechci s ním být, nechci aby dítě mělo tento vzor. Než začnu řešit rozvod, musím vyřešit práci. Firma nabízí 5 týdnů dovolené plus 5 sick days. Prázdniny nepokryju ani náhodou, ale tak budou příměstské tábory, nedá se svítit.
Neříkám, že to pro tebe nebude z počátku možná i šok.
Ale vnímám to tak, že když to bude pro tebe krok vedle, tak se vratiš zpět do školství.
Já třeba nemám ani těch 5 týdnů, nemám SD, nemáme absolutně žádné benefity, nemáme nikdo ani stravenky. Žádné příspěvky k ničemu. Takže…
Nechci sem psát odkud jsem a tak. Nejsem anonymní. Jsi hodná ![]()
Neznám snad žádné dítě, které nemá rádo příměstské tábory. Navíc pokud si samo vybere, ale fakt se nesmí váhat, protože jsou hned pryč. Bývají všelijaké, třeba tvořivé, turistické, brusle, rybářské, v ZOO, atd. Co je nevýhoda, tak jsou drahé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to malý plat, na Prahu obzvlášť. Taky dělám na zkrácený úvazek, stejně jako ty, jenom 8h po-ct. Beru cca 33-37 čistého, bez přesčasů, mám VOŠ a pracuji v krajském městě na Moravě.
Ale taky jsem si o ty prachy musela říct. Vždycky jsem nenápadně loudila u kolegyň, ať vím na čem jsem (třeba u těch co odcházely na mateřskou), připravila jsem si důvody, proč mám nárok na lepší peníze a vyšlo to. Ovšem když se neozveš, tak ti nic nepridaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit