Mám na to být zdravotní sestra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6128
5.3.21 20:20
@Baba píše:
No jasne, ze jo. Jiny anonym by mel jinou kytku

No vidíte to, toho jsem si nikdy nevšimla.
Děkuji za informaci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emouen
6.3.21 00:59
@Baba píše:
Tak ty sestra nebuď. Startovacích na první dobrou je ve zdravotnictví dost.
A ještě seš evidentně typ, co zatlouká chyby a to je ve zdravotnictví prostě průser.

Vždyť zakladatelka psala, že je citlivka, tak se jí ta poznámka nejspíše dotkla. Nemám ráda takové rychlé soudy, většinou bývají irelevantní.

• Citovat
  • Upravit
60142
6.3.21 07:51
@emouen píše:
Vždyť zakladatelka psala, že je citlivka, tak se jí ta poznámka nejspíše dotkla. Nemám ráda takové rychlé soudy, většinou bývají irelevantní.

S takovouhle sestrou bych delat nechtela, me uz staci, co napsala. Sama se oznaci za premyslivou cotlivku, pritom je nedutkliva osoba, co zatlouka chyby.
Tohle neni citlivost. Mozna jen na sve ego :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
6.3.21 19:12

Nezlob se, ale mozna bys nemela byt sestra, kdyz nemas pevne nervy a nechavas se vyvest z miry jen tak jednoduse. Citlivost je jedna vec (praxi se zdravotnici otupi), ale odolnost vuci stresu je tam zcela zasadni, mozna dokonce primarni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emouen
6.3.21 20:14

Je fakt, že práce zdravotní sestry je značně stresující a u citlivějších osob je daleko větší předpoklad, že dojde k syndromu vyhoření. Třeba 5 roků funguješ normálně, ale pak se to postupně zhoršuje, ten dlouhodobý stres na tebe dopadne a pak lidé musí změnit práci. Spíše bych ti doporučila nějaký méně stresující obor ve zdravotnictví, třeba dentální hygienistka, optometristka, fyzioterapie, ergoterapie…

• Citovat
  • Upravit
Alriga
6.3.21 20:21
@Anonymní píše:
tak je jasný, že jde o odběr krve kde se používá injekce, ne?
proč hned ta ironie a kousavost? Poradit zakladatelce se ti nechce, ale vypíchnout překlep by ti šlo náramně. :roll:

Moc ti to trollení nejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.21 18:07

Strach z toho, že něco pokazim mám taky. Ze začátku vás nepustí k nějakým vážně zraněním, takže půjdete krok po kroku. Jestli vás to baví a zajímá tak to zkuste a přestat můžete vždycky. Případné studium se hodí vždycky

• Citovat
  • Upravit
2129
22.3.21 07:35

No, sestra musí být hlavně empatická, to že jsi citlivá, to je hezký, ale memuzes se na někoho z pacientů upínat nebo tak anebo připouštět moc k telu, i kdyz se to stává. Je to práce náročná na psychiku, je to poslání. Moje máma to dělala celý život, bavilo jí to, ale chodila z práce zhuntovana, někdy byla na prášky, taky záleží kde bys dělala, jestli nemocnice nebo ambulance, taky je možný domov důchodců, dětský domov, možnosti je hodně. Moje máma dělala v jeslích, potom jako záskok za mateřskou v dětským domove a super, to šlo, pak v domově důchodců a práce sice hezký ohodnocena, ale taky sakra těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat