Mám o ni hrozný strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
27.4.13 13:43

@Barborka4 některé děti jsou hold neřízené střely. Můj první byl takový a dodnes jde do všeho po hlavě. Druhý je na sebe trošku opatrnější za což jsem vážně ráda… Ale Ono vše má své pro a proti.
Hádku nevidím jen normální diskusi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
27.4.13 13:44

@Barborka4 no tak tam byt musis… ted to bude par tydnu jeste narocny, ale pomine to, zacne si byt jistejsi, pevnejsi. ja jsem jim davala na zem polstarky z gauce. na prelezani. meli to jako trenink. musi si posilit rucicky a tak ji musis nechat co nejvic se valet na zemi, okolo hracky a holt tam musis byt s ni, abys ji zabavila, pomohla pri technice lezeni, chytla, kdyby nejak blbe padala…
to je udel maminek, ze jim deticky sezerou skoro veskery cas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18130
27.4.13 13:44

@00000 Ty jo, rada, Dej si oraz, strč ji někomu do kočáru a ty jdi spát. by mě dostala :lol: Bohužel je milion matek, co tenhle servis nemají. Já byla v zahraničí se čtyřmi dětmi sama a tohle neexistovalo. Oraz a spát? Zlatý voči!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
27.4.13 13:46

Mne v to to obdobi pomohlo si odpocinout diky zavesne houpacce upevnene mezi futry. Takova ta plastova pro nejmensi, co z ni nevypadnou.Nas prcek to ZBOZNOVAL a ja si k nemu sedla, obcas do nej strcila a koukala do blba. :-))) Popripade treba do pocitace. Takto jsem i vytirala napriklad. Posadila jsem ho tam, vytirala jsem, obcas jsem do nej drbla. Jak to mel rad, nemel tendenci z toho lezt. :-) A na obdobi 1. vzdoru - zachvaty vzteku - take posledni moznost, jak ho uklidnit. ;-) Tak zkus. Kamaradi ji maji navrtanou do stropu. Drzim palce. :-)

• Citovat
  • Upravit
17595
27.4.13 14:24

Souhlasím s ohrádkou a pěnov. puzzle :roll:
Chodítko pouze aktivní jako opora pro první kroky a na hraní, ne zavěsit do klasiky za rozkrok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
27.4.13 15:10

Prostě každá doba má své, a nic jiného než vydržet ti nezbývá. Je to dost únávné, ale až začne chodit, bude líp, i když hrozí zase jiné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.4.13 16:22

Ono to bude lepší, tedy pokud nemáš takové dítě jako je náš Matěj :) Bude mít rok a půl a je to fakt malej blázen, leze po topení na okno, na komodu, najdu ho sedět na stole a podobně :) Ale dá se to vydržet, strach mám taky, vysvětluju co nemá, ale je to marný :) A dodatek k chodítku, proč ne, ale pouze aktivní. Matěj začal chodit sám před koncem desátého měsíce a do té doby byl s tím aktivním chodítkem nelepší kamarád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
27.4.13 16:50

@Daduka ohrádka je super věc pokud v ní dítě chce být. Já jsem kluka do ní taky dávala a byla jsem v klidu. Teď mám třetí dítě holčičku a ta v ní nechce vůbec být. Zatím je celkem velký spáč, takže udělám co potřebuji, když spí, ale jak to budu řešit potom to opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
28.4.13 20:43

@Peťa77 Přesně tak, my máme cestovní postýlku a jak do ní malou dáme tak hned pláče, zabaví se jen na chvilenku s hračkama a pak kouká s obličejem přes síto až je mi ji líto tam nechávat. Má skoro 11měs a taky máme stoupací období, pořád jsme ji za zadkem, držíme, sledujeme, už měla dost bouchanců když ji podjela ručka apod.Je to někdy opravdu těžké, ale to se překoná. Už to prostě nejsou ležící miminka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
29.4.13 09:07

@mirabellka19 Kdyby v té ohrádce chtěly ty naše dětičky být a nejlíp do 18. :D Protože pořád těm dětem hrozí nebezpečí úrazu nejen těm malinkým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.4.13 11:49

Ahoj holky, mám dotaz. Mám 7.měsíčního chlapečka. Dnes ráno ležel na gauči, zapřel se o mé nohy a tlačil se hlavičkou, v místě fontanely o opěradlo. Není jen měkké, je tam i nějaká tvrdá výstuž, obalená látkou, ale když člověk víc tlačí, výstuž ho tlačí do hlavy. Bojím se, aby si nějak neporanil hlavičku tímhle tlačením? Nestalo se vám to, že by se děcko, třeba vztekáním tlačilo hlavičkou na nějaký předmět? Děkuju pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.4.13 13:22

@verušek asi už bych ho to dělat nenechala, když víš že to tam je. Nicméně i fontanela by měla být dostatečně silná, aby toto zvládla bez nějakých problémů. Předpokládám tedy, že to není ostré a že nemá žádné viditelné zranění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.4.13 13:35

Děkuju. To víš, že jsem to neudělala schválně, dala jsem si ho k sobě, chvíli jsme usnuli no a viděla jsem to, když jsem se vzbudila. Nemá na hlavičce nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.4.13 15:06

@verušek to předpokládám, že to nebylo schválně. Prostě když víš že tam tohle je tak bych ho tam nepokládala už hlavou k tomu ;) To bude určitě ok. Ještě přijdou horší věci, pády atd, ale to nechci strašit :lol: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.4.13 15:49

To mi ani neříkej, mám pocit, že za malým budu pořád stát až začne chodit, stavět se, ale to asi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí