Mám řvoucí kočár :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
8.8.12 14:42
@Grace píše:
KriJona, když použiješ rourku, tak se mu neuleví? :think: Na prdíky mi trpěli oba, teď to taky aktuálně řeším, ale s kroutícím se miminem bych ven s kočárem nešla ani za nic, to bych psychicky nevydržela ten řev. Kapky taky zatím žádný zázrak, i když kombinuju s Bio Gaia, ale rourka, to je moje spása.

no jo..ale rourka se nedoporučuje používat pořád..maximálně tak 2× do týdne..vic bych si nelajzla..prý se pak sám nenaučí používat řitní svěrače a nebude umět sám kakat..( přece když mu vždycky pomužeš - proč by se to tělo mělo učit )..a na prdíky trpí dítě pořád, kdybych měla rourku používat každý den, tak to by snad už bylo i nebezpečné.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
82
8.8.12 14:45

Mojí malé nejvíc pomáhalo nošení, u mě na břiše se vždycky uklidnila. Ono to houpání a lidské teplo taky dělá svoje. Na prdíky jsem používala Sab-simplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
8.8.12 14:46

Já taky rourku nepoužívám. Není to dobré, pokud ano, tak jen občas. Nemám ji a nikdy jsem ji neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.8.12 14:47
@josefin píše:
Mojí malé nejvíc pomáhalo nošení, u mě na břiše se vždycky uklidnila. Ono to houpání a lidské teplo taky dělá svoje. Na prdíky jsem používala Sab-simplex.

no jo..to jsem taky zkusila..a ted? malý se uklidní jen u mě, jakmile ho položím na gauč nebo do postýlky nebo hrací deku, začne řvát, jakmile ho vezmu do ruky je klid..takže to taky není to pravý ořechový..ted už nic neudělám doma, jakmile položim je řev :cert:

• Citovat
  • Upravit
9658
8.8.12 14:47

Malej taky trpěl na prdíky a to děsně.. pomohly probiotika a po 2m se to zlepšilo.. jinak mám tedy v kočárku klidné a spící dítě.. ale doa si to sem tam vynahradíl..
jen k té manduce.. mi ji máme půjčovali jsme si ji taky na zkoušku na těch 10 dní a malej se v ní uklidnil tak jsme ji koupili.. i skrz výlety.. a teď ho v tom mít je za trest v kočárku je klidný a dám ho do manduci tak řve.. sklidní se jen na chvilku někdy na chviličku usne.. nevím čím to je…jestli tím vedrem že se potí.. nebo nemá výhled? no snad se to zlepší a nebude to zbytečná investice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
8.8.12 14:49

Koukám, že jsi si taky koupila blbej kočár-řvací. to jsou ty výprodeje :mrgreen: My taky měli ten řvací, sousedka zainvestovala a kočárek jí neřval :think: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.8.12 14:49
  • Citovat
  • Upravit
Hanullka
8.8.12 14:55

@KriJona Já měla taky nespavce co trpěl úplně hrozně na prdíky. Pak jsem si začala 2× denně dělat sypaný heřmánkový čaj a bylo po řvaní, tak to zkus, třeba to pomůže :nevim:. Pak prděla bez problémů o sto šest a i mně bylo lépe. Určitě nic nepokazíš :lol:.

• Citovat
  • Upravit
12681
8.8.12 14:56

Jinak vážně-měli jsme kolikový dítě do 6.měsíce a jednou mě paní povídala, že jsem matka hérodes :think: Fakt furt jen řval a mohla jsem jezdit jak jsem chtěla. :roll: Je to smutný, člověk se těší na spící miminko v kočárku a na vycházky a pak přijde totok. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
8.8.12 14:56
  • Citovat
  • Upravit
9658
8.8.12 15:02
@goldenka píše:
Jinak vážně-měli jsme kolikový dítě do 6.měsíce a jednou mě paní povídala, že jsem matka hérodes :think: Fakt furt jen řval a mohla jsem jezdit jak jsem chtěla. :roll: Je to smutný, člověk se těší na spící miminko v kočárku a na vycházky a pak přijde totok. :x
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
8.8.12 15:09

K rource, samozřejmě prvoplánově zkusím všechny osvědčené metody. Ale nenechám ho kroutit celé odpoledne, když nic nezabere. Takové zlo rourka není. I doktorka mi řekla, že se sice říká, že je návyková, ale nezná 10-ileté dítě, které by prdělo s rourkou. Staršímu jsem pomáhala taky a nijak se to na něm nepodepsalo. Holt novorozenci nemají zralý ten trávící systém, ale určitě když přijde ten čas, začne se jim přirozeně dařit samo a nebudou s bolestmi čekat, až se na ně matka vytasí s rourkou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
8.8.12 15:21

Zatím sama dítě nemám, ale setra má dva uprděnce. Zkusila snad všechno co tu píšete a nakonec pomohlo vysadit z jídelníčku lepek a u druhého mléčné výrobky. Po nějaké době je zase nasadila a všechno v pohodě, už na to měli připravené zažívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.8.12 21:35

Ale ano..po rource se mu uleví, už jen jak mu jí tam dám, tak obvykle přestane řvát. pak mě vohodí a je chvíli klid..položím do kočárku, mám ho i doma a uspím..za 20 min je vzhuru a kroutí se zas..prostě má to bolení prubezne v mezičasech kojení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
8.8.12 21:44

Tak u nás bylo perné šestinedělí, ale ani to ne.. dávám BioGaia probiotické kapky a sama užívám kapky Emulips a dcerka v klídku vytuní plínu, ani nevzdychne. Občas si popláče, to jo, ale rozhodně to není bolestivé řvaní. Dám si klidně chléb, knedlíky nebo čerstvý rohlík.

Je to prostě „kus od kusu“. První dcerka dokázala prořvat ve třech měsících čtyři hodiny v noci..

Ale jinak chápu tu neradost z procházek. Dcerka taky v kočárku zrovna nevýská radostí. Chvíli se usmívá, usne maximálně na půl hodiny a pak to je tak deset minut, než začne ječák. Většinou pomůže přebalit, nakojit, ale to taky vždycky nejde, když venku prší a pod. A rozhodně neřve kvůli bolavému bříšku.. prostě chce pochovat, pomazlit, společnost.. nuda vleže už jí nebaví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí