Mám ještě šanci zachránit vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
25.7.13 09:05

A vy jste si potom posledím výbuchu nepromluvili? Nebo už jste to někdy v klidu řešili? Řekla jsi u, že tě to mrzí a že sama nevíš, co se sebou? Je divné, že ani nepozdravil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.13 09:06
@Anonymní píše:
Já dělám svému muži ještě větší scény, jsem doslova psychopat a on mě přesto pořád miluje :) jde jen o to potkat toho pravého a uvidíš jestli si místo tebe najde nějakou jinou tak za chvíli mu na ní bude vadit zas něco jiného pořídil si s tebou dítě musel vědět do čeho jde má být rád že jste všichni zdraví a neřešit prkotiny.

To je právě to, ty prkotiny řeším já.. :( kdyby byla vina z jeho strany, tak budiž, ale vím, že tohle je moje vina

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 09:08

@Philippe no to on se mnou pak mluvil. problém je v tom, že já se po každém takovém výbuchu omlouvám, pořád slibuju, že už to neudělám, a on mi řekl, že si četl smsky zpětně, a že mu píšu pořád to samé, takže už mi nevěří

• Citovat
  • Upravit
4624
25.7.13 09:14
@Anonymní píše:
@Philippe no to on se mnou pak mluvil. problém je v tom, že já se po každém takovém výbuchu omlouvám, pořád slibuju, že už to neudělám, a on mi řekl, že si četl smsky zpětně, a že mu píšu pořád to samé, takže už mi nevěří

Podle mě jsi na něho hrozně fixovaná, nechceš, aby někam šel. Já to měla taky tak, ale pak mě to přešlo, stejně jsme se kvůli tomu jen hádali. Než jste měli malého, tak to tak taky bylo? Příjde mi dost malý na rozchod. Ale teď přítel vidí, že s tím chceš něco udělat, psycholog je jasný důkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
25.7.13 09:16

A ještě jedna věc, když jsi vytočená na maximum, dala jsi mu někdy facku nebo tak? To chlapi taky špatně nesou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.13 09:18

@Philippe ano, jem na něj fixovaná. Pořád nad tím přemýšlím, říkám si, že jsem ještě pořád nevyšla z té fáze té šílené zamilovanosti, kdy chtějí dva snad i chodit na wc, ale to je asi blbost.. Je to tak od samého začátku, taková hádka přijde min jednou za měsíc :( On mi právě řekl že neví jestli s tím chci něco dělat, protože se opravdu chci změnit, nebo jen proto abych ho dostala zpátky domů..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 09:20

@Philippe Bohužel asi dvakrát dala, ale jen když se na mě vrhnul on-ne že by mě chtěl bít, to ne, on mě nikdy neuhodil, ale buď mě chytil abych se uklidnila, nebo mi se svým obličejem přímo před ním řekl že jsem sobecká atd.. Mrzí mě to, ale nemůžu to vrátit..

• Citovat
  • Upravit
4624
25.7.13 09:23

Tak to je pak těžké, já to dělala taky, jakobych žárlila, že je pryč a já doma, že se potká s lidmi, že jde k rodičům…nakonec se něco ve mě zvrtlo a teď to vůbec neřeším - jsme spolu 8 let. Šel on, šla jsem druhý den i já. No tos měla vidět, jak volal a psal, kde jsem. Teď chodíme spolu a taky už to tak neřeším. Jsem ráda, že si můžu doma udělat pohodičku. Ale s dítětem je to asi těžší. Nad svatbou jste neuvažovali? Ne že by to bylo řešení, já jen chci vědět, jak moc cítil, že je ten váš vztah špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.13 09:25

@Philippe 19.6 jsme si zamlouvali termín, za 2 týdny jsme se měli brát..

• Citovat
  • Upravit
4624
@Anonymní píše:
@Philippe Bohužel asi dvakrát dala, ale jen když se na mě vrhnul on-ne že by mě chtěl bít, to ne, on mě nikdy neuhodil, ale buď mě chytil abych se uklidnila, nebo mi se svým obličejem přímo před ním řekl že jsem sobecká atd.. Mrzí mě to, ale nemůžu to vrátit..

Taky jsem to ve vzteku udělala, prostě někdo je italské nátury a někdo má doma pořád Francii. Já myslím, že to děláš proto, že máš strach, že ho ztratíš. Ale po šesti letech, to už je hodně, ta nedůvěra. Nebo trpíš nízkým sebevědomím - tak jako já předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
@Anonymní píše:
@Philippe 19.6 jsme si zamlouvali termín, za 2 týdny jsme se měli brát..

Takže jste rušili svatbu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.13 09:27

Snad Ti to pomůže, ale nejsi v tom sama…Ačkoliv mě to hrozně mrzí, jsem taky takhle výbušná a dokážu udělat scénu kvůli ničemu - po té scéně si vždy uvědomím, že už se takhle chovat nemůžu, že to byla opět blbost a říkám si, že se příště ovládnu. Ale je to pořád stejné. Můj partner je naštěstí velmi tolerantní a vždy mi řekne, že to nevadí, že mi miluje takovou, jaká jsem…Ale sama sebe strašně štvu, tak bych s tím chtěla něco dělat. Chtěla bych se objednat na kineziologii, tak to třeba pomůže…
 Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 09:28

@Philippe bohužel..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 09:29
@Anonymní píše:
Snad Ti to pomůže, ale nejsi v tom sama…Ačkoliv mě to hrozně mrzí, jsem taky takhle výbušná a dokážu udělat scénu kvůli ničemu - po té scéně si vždy uvědomím, že už se takhle chovat nemůžu, že to byla opět blbost a říkám si, že se příště ovládnu. Ale je to pořád stejné. Můj partner je naštěstí velmi tolerantní a vždy mi řekne, že to nevadí, že mi miluje takovou, jaká jsem…Ale sama sebe strašně štvu, tak bych s tím chtěla něco dělat. Chtěla bych se objednat na kineziologii, tak to třeba pomůže…
Petra

tak to mi můj chlap říkal taky, ale jak vydíš pohár přetekl..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 09:30

@Philippe o je pravda, sebevědomí nemám skoro žádné..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky