Nemůžu se ani vidět

44
22.7.13 13:46

Nemůžu se ani vidět

Ahoj. :mavam: Nevím kam toto téma zařadit, ale dám ho sem. Začnu asi tak že se sebou nejsem vůbec spokojená. A tím pádem se bojím že i přítelovy nevyhovuji. On mi několikrát říkal, že se mu líbím jaká jsem a že mě miluje, nejvíc na světě a nevyměnil by mě za nějakou vychrtlou, mladší..atd… :nevim:. Asi ano, to všechno co říká je pravda..Ale když se na sebe podívám do zrcadla.. 8o. Měřím 165 cm. A vážím 65kg. Vždycky jsem byla štíhlá, ploché bříško, pevná stehna. Jediný problém co mám, tak mám tlustá stehna, a široké boky. Nevím co s tím mám dělat. Nemůžu ani nikam jít. Vidím nějakou holku, a pokud jde se mnou přítel, už si říkám jak se mu asi líbí, a jak by jí chtěl. Je to ke zbláznění. :oops: :zed:. On mi pořád říká, jak jsem krásná, a dodává mi sebevědomí. Ale je den kdy nejedu autem a jedu autobusem, a musím mezi lidi je hrozné. Připadá mi jako kdyby na mě každý koukal. Snažila jsem se, držet si jídlo, tuky kalorie. Všechno. Ale nevydržela jsme dlouho, protože na to nemám čas. Byly jsme na koupáku, a když jsme viděla jaké mám nohy, a to břicho. :‚(.Vůbec se se sebou nemůžu smířit. Vidím jinou holku, a tak jí závidím, jaké má hezké oblečení, a jak je drobná, a hubená. A nejvíc se bojím, že za takovou mi přítel jednoho dne uteče. Co mám dělat. :‘(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
22.7.13 13:49

No možná zkus nějakého psychologa, problém je evidentně v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
22.7.13 13:49

No nikdo jiny nez ty sama to nezmeni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
22.7.13 13:50

@zelvin Přestat se pozorovat a zaměstnat se něčím jiným ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.7.13 13:50

Ja myslim, ze jesti ti pritel utece, tak jedine kvuli tve nevyrovnanosti a porouchane psychice :nevim:

jednak 65kg neni zadna velka vaha. nevim, jak vypadas, ale proste nemuze to byt tak spatne, ze by se po tobe lidi divali. to je kravina. to mozna kdybys mela 90kg.
podle me jsi spis zrala na psychologa nez na dietu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.7.13 13:51

@zelvin já to řeším tak, že se co nejmíň dívám do zrcadla :mrgreen: a myslím to vážně, po horm. léčbě během roku 20 kg na vrch a nejde to změnit..tedy zatím.. problém je v hlavně, buď se se sebou smiř, nebo na sobě makej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
22.7.13 13:52
@alenka84 píše:
No možná zkus nějakého psychologa, problém je evidentně v hlavě
:pankac: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.7.13 13:52

Vyhledala bych odbornou pomoc… jelikož žádná žena se sebou není spokojená, to je normální, ale pokud se začneš za sebe stydět tak že nevyjdeš ani v plavkách, už nejde o nahryzané sebevědomí. Já vím jaké to je, také jsem loni přibrala 10kg, ale začala jsem aktivně plavat a makat na sobě a vše se srovnalo, ovšem, jsou místa kde to nešlo a to je marné, všechny máme propozice k tomu v určitých obdobích života přibrat do partií okolo bříška vyloženě kvůli přípravě na mateřství. Zkus se na sebe dívat do zrcadla a spíš si říkej co se ti na tobě líbí a pokud se ti to nepovede zkus navštívit psychologa, ten neublíží a poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.7.13 13:53
Psychologa? já myslím, že to není potřeba. Nevyrovnanost? Být v mé kůži tak se citíš stejně.
@Ali-Ali píše:
Ja myslim, ze jesti ti pritel utece, tak jedine kvuli tve nevyrovnanosti a porouchane psychice :nevim:jednak 65kg neni zadna velka vaha. nevim, jak vypadas, ale proste nemuze to byt tak spatne, ze by se po tobe lidi divali. to je kravina. to mozna kdybys mela 90kg.
podle me jsi spis zrala na psychologa nez na dietu 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.7.13 13:54
děkuju, za povzbuzení. Zkusím na sobě makat.
@manola21 píše:
Vyhledala bych odbornou pomoc… jelikož žádná žena se sebou není spokojená, to je normální, ale pokud se začneš za sebe stydět tak že nevyjdeš ani v plavkách, už nejde o nahryzané sebevědomí. Já vím jaké to je, také jsem loni přibrala 10kg, ale začala jsem aktivně plavat a makat na sobě a vše se srovnalo, ovšem, jsou místa kde to nešlo a to je marné, všechny máme propozice k tomu v určitých obdobích života přibrat do partií okolo bříška vyloženě kvůli přípravě na mateřství. Zkus se na sebe dívat do zrcadla a spíš si říkej co se ti na tobě líbí a pokud se ti to nepovede zkus navštívit psychologa, ten neublíží a poradí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
22.7.13 13:55

Jsou 2 možnosti no… Za a) začít na sobě makat b) smířit se s tím, jak vypadáš a věřit partnerovi, že se mu líbíš taková, jaká jsi. Rozhodně bych ale o tom jen pořád nemlela a neužírala se, protože chlapa přestane bavit právě tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
22.7.13 13:55

Podle tvych ostatnich temat taky psychologa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
22.7.13 13:57

Buď na sobě budeš vážně makat nebo se s tím smiř, nic jinýho není :mrgreen:… Mám taky 166 cm, a měla jsem 59 kg, kdy jsem se necítila dobře, prostě denně cvičím Jillian Michael, je to 1/2 hod. cvičení a malá změna stravy a kila půjdou dolů :dance: :dance:… Jen chtít :pankac:
Tím, že budeš brečet u klávesnice PC, nic neuděláš a ani nezhubneš ;)
A upřímně, když budeš neustále přítelovi ukazovat svoje nedostatky, tak si jich bude víc a víc všímat :zed: My ženy máme problém, že to vidíme hůře, než to vypadá :mrgreen :lol: : Sama jsem toho živoucím důkazem :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Neboj, ono to půjde, jen začít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
22.7.13 13:57
@zelvin píše:
Psychologa? já myslím, že to není potřeba. Nevyrovnanost? Být v mé kůži tak se citíš stejně.

Nneí potřeba? No podle toho co píšeš, tak nesouhlasím…ale chtít musíš ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
22.7.13 13:58

@zelvin Booože! Jestli ti přítel uteče tak jen kvůli tomu že se pořád zkoumáš a řešíš jak vypadáš. Má tě rád, tak buď ráda a neřeš problém který není! Myslíš že každej kouká NA TEBE a řeší jak vypadáš :zed: :zed: :zed:

A nebo stoupni od PC a začni makat ať vypadáš tak jak chceš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria