Mám ještě šanci zachránit vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
448
23.7.13 16:01

Já si myslím, že je dobře, že jsi vyhledala psychologa. Podle všeho co píšeš, tak máte jinak velmi hezký a fungující vztah. Rozumím ti a jestli chceš, l písni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.7.13 16:03

Chyba je na tvojí straně. je fajn, že se snažíš s tím něco udělat. partner tě určitě neodepsal když s tebou jde k lékaři, ale fakt na sobě musíš zapracovat jinak zničíš rodinu.

držím palce ať psycholog pomůže a jste brzy OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.7.13 16:04
@Anonymní píše:
@martina.se ale co do té doby? nemůžu spát, jíst, nic, jsem totálně nepoužitelná.. Ani tady nikoho neznám

napíšu to hnusně, ju? Ale sklízíš, co jsi zasela a já se mu vůbec nedivim, já bych bouchla dveřma už dávno, mít toto doma.. Takže prostě se vzchop, neuháněj ho a makej na sobě. Víc už k tomu nemám co dodat. Zapracuj na sobě, nauč se samostatnému fungování a pod.. ono Ti to jen prospěje.. a zbytku dej volný průběh, protože pokud ho opět budeš do něčeho nutit, tak si zavíráš i ty poslední vrátka, který on nechal pootevřený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
@Anonymní píše:
@martina.se nojo, ale na základě jakých výsledků.. To by nejdřív musel být ochotný vrátit se domů

Nene, uvazujes spatne. On neni ten, ktery ma delat jakykoliv prvni krok. Ani druhy. To ty. Nech ho dychat, uvidis casem, zaruku ti nikdo neda. Kazdopadne drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Holky díky moc, udělám cokoliv, ale asi ho opravdu nemůžu nutit aby mi věřil. nevím co říká v afektu a co myslí vážně

• Citovat
  • Upravit
72725
23.7.13 16:07
@Anonymní píše:
Holky díky moc, udělám cokoliv, ale asi ho opravdu nemůžu nutit aby mi věřil. nevím co říká v afektu a co myslí vážně

nucením to celé akorát pokazíš. Nech tomu volný průběh a snaž se… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.13 16:09

@martina.se já vím, ale já se bez něho fakt zblázním, bzvlᚍ KDYŽ VÍM, ŽE UŽ SE MOŽNÁ NEVRÁTÍ.. Musím vydržet do zítra a uvidíme..

• Citovat
  • Upravit
989
23.7.13 16:19

Moc to nechápu, píšeš, jak je chlap zlatej, jak jsi zamilovaná, jak všechno klape a pak vybouchneš?? :nevim: Člověk většinou bouchá, když ho dlouhodobě něco užírá, když žije v něčem co mu vadí…to ale dle úvodu na Tvůj případ nevypadá :think:
Jestli je doma vše ok a Ty jsi jen horká hlava, která když není po jejím, místo rozumné řeči hned mlátí nádobím, zase nechápu proč by psycholožka chtěla vidět partnera?…pak je asi problém čistě v Tobě, ne?

Když tam s tebou jde a ještě za to platí takové peníze, tak si myslím, že šanci máš :lol:
Já bych si tedy našla levnějšího terapeuta (jsou i na pojišťovnu = zdarma) a chodila bych na sobě pracovat sama…chlapa takovýma sezeníma myslím jen otrávíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.13 16:23

@kuti Ano, užírá mě, že spolu skoro nejsme. Problém je ve mě, ale psycholožka mi řekla, že spolu nejspíš špatně komunikujeme- že on pak jen vydí třeba náznak výbuchu, ke kterému by ani nedošlo a už se to zase hroutí. Najdu si přes pojišťovnu, tohle je nouzovka. Půjde tam se mnou jen jednou, pak budu chodit sama

• Citovat
  • Upravit
989
23.7.13 16:28
@Anonymní píše:
@kuti Ano, užírá mě, že spolu skoro nejsme. Problém je ve mě, ale psycholožka mi řekla, že spolu nejspíš špatně komunikujeme- že on pak jen vydí třeba náznak výbuchu, ke kterému by ani nedošlo a už se to zase hroutí. Najdu si přes pojišťovnu, tohle je nouzovka. Půjde tam se mnou jen jednou, pak budu chodit sama

Myslím, že na partnerovi moc visíš, to ho musí dusit!! :think:
Nedivila bych se, kdyby časem začal úmyslně vymýšlet co kde musí dělat mimo domov, místo toho být s Tebou. Příjde mi, že jsi bez něj stracená. Najdi si trochu svůj svět, kde můžeš fungovat i bez partnera. Choď s prckem na nějaké kroužky, skamaraď se s maminkama v okolí, atd…prostě žij, ať mu máš večer také co vyprávět a ne jen hypnotizovat hodiny, kdy konečně dorazí domů.

Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.13 16:36

@kuti o to já se snežím, ale nikoho tady neznám, malej každou chvíli řve, nedokážu si představit jet s ním autobusem a řidičík nemám. Nemám nic co by mě bavilo, ejradši vařím a peču, jenže to taky nejde do nekonečna :( snažím se něco vymyslet, ale zatím nic :(

• Citovat
  • Upravit
989
23.7.13 16:56
@Anonymní píše:
@kuti o to já se snežím, ale nikoho tady neznám, malej každou chvíli řve, nedokážu si představit jet s ním autobusem a řidičík nemám. Nemám nic co by mě bavilo, ejradši vařím a peču, jenže to taky nejde do nekonečna :( snažím se něco vymyslet, ale zatím nic :(

Chodíš s kočárkem ven, ne? To není místo, kde bys mohla potkat miminky a skamarádit se? Nějaké dětské hřiště v okolí? Mateřské centrum nebo tak něco?
Co jsi ráda dělala než jsi zůstala doma s prckem? Nedá se něco z toho dělat i při dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.13 16:59

@kuti nee, bydlíme na vesnici a s kočárkem tu potkávám jen o dost starší. Právě že nic, dělali jsme s chlapem všechno spolu :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.13 17:02

@kuti a ještě k tomu přidám, že mám problém s komunikací, špatně se seznamuju, to by spíš musel někdo přijít za mnou :,(

• Citovat
  • Upravit
989
23.7.13 17:12
@Anonymní píše:
@kuti a ještě k tomu přidám, že mám problém s komunikací, špatně se seznamuju, to by spíš musel někdo přijít za mnou :,(

No a proč tedy, když jede přítel dělat něco k rodičům na barák, nejedeš s ním, nedáš si zatím s tchýní kafe…neužijete si radost s prcka společně. Nemusíš přeci sedět doma a čekat, kdy na Tebe bude mít čas, ne?
Nebo mu malého s sebou napakuj (já to tak dělám :lol: ), ať si ho tchýně trochu užije a sama si doma zacvič nebo zalez odpočinout do postele s knížkou…prostě si ten čas užij pro svojí relaxaci a ne jen čekat a čekat a čekat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí