Mám ještě šanci zachránit vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.7.13 17:14

@kuti asi to bude vypadat, že se na něco pořád vymlouvám, ale tchyně je téměř nonstop naložená v lihu

• Citovat
  • Upravit
quassa
23.7.13 17:56
@Anonymní píše:
@kuti nee, bydlíme na vesnici a s kočárkem tu potkávám jen o dost starší. Právě že nic, dělali jsme s chlapem všechno spolu :zed:

Zkusila bych oslovit nějakou maminu kterou třeba potkáváš častěji… vždyť to neva, že je starší, pokud je aspoň trochu sympatická tak se můžete zapovídat a třeba si najdeš kamarádku :) Já se u nás taky takhle seznámila s kámoškou - ona je starší o 5 let a v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.13 17:58

@SonaBN no já spíš myslela tak o 10-15 :(

• Citovat
  • Upravit
quassa
23.7.13 18:01
@Anonymní píše:
@SonaBN no já spíš myslela tak o 10-15 :(

a je tam aspoň nějaká která vypadá sympaticky? Neřešila bych věk, zkusila bych a nic horšího než to, že se neskamarádíte se nestane ;)

• Citovat
  • Upravit
quassa
23.7.13 18:03

Ještě než jsem měla malou, tak jsem se bavila s kamarádkou / sousedkou co byla starší o 10 let a měla dvě děti - byla to super kámoška… no bohužel se rozvedla a odstěhovala, takže teď moc v kontaktu nejsme :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.13 18:05

@SonaBN no právě že ani ne.. :( a to už musí být abych nějakpu potkala.. spíš to bývají důchodci :( máme tady jednu na vchodě, ale ani pořádně neodpoví na pozdrav..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.13 18:06

@SonaBN joo, to já zase s tím věkem takový problém nemám, ale kdyby jsi viděla jak se tady všechny tváří.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
quassa
23.7.13 18:13
@Anonymní píše:
@SonaBN joo, to já zase s tím věkem takový problém nemám, ale kdyby jsi viděla jak se tady všechny tváří.. :roll:

Tak to nevím no, taky mám takovou sousedku s o 4 měsíce mladším mimčem, chodí jakoby „s nosem nahoru“ tváří se tak strašně nepřístupně, ale prý je spíš taková tichá než by byla k*áva… Každopádně držím palce ať to s přítelem dáš zase dohromady :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
989
23.7.13 18:26

A co holky z práce? nejsi s někým v kontaktu? Nemá nějaká taky mimčo?
Přeci jsi celých 6 let vztahu nedělala všechno jen s přítelem?? Nějaké kamarádky jsi snad měla i před mateřskou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.13 18:29

@kuti pracovala jsem s lidmi předdůchodového věku. Mám 2,,kamarádky,, za školy, jedna má dokonce i malé dítko, ale bydlí 30km od nás a ukecám jí tak dvakrát do roka, jinak si na mě nikdo čas neudělá

• Citovat
  • Upravit
989
23.7.13 18:39

Pak bych začala řidičákem. Bez něj na vesnici žádná sláva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.13 18:41

@kuti Já vím, chtěla jsem si ho dělat, ale za 1 nejsou penízky a za 2 se na to necítím, vnitřně mám z toho špatný pocit, takže bych ve finále stejně nejezdila

• Citovat
  • Upravit
quassa
23.7.13 20:16
@Anonymní píše:
@kuti Já vím, chtěla jsem si ho dělat, ale za 1 nejsou penízky a za 2 se na to necítím, vnitřně mám z toho špatný pocit, takže bych ve finále stejně nejezdila

no a autobusy Vám tam nejezdí nějak do toho města kde bydlí kamarádka? Taky jezdím cca 20 km za kámoškou a to celkem pravidelně 1 - 2 x do měsíce a jinak když je hezky tak přijede ona k nám na zahradu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.13 20:25

@SonaBN No to bych asi na 2,3 přestupy zvládla, ale to je právě to,,kamarádka,, sama od se be se mi neozve, když se jí zkusím svěřit, řekne to svoje jěžiši :roll:. Já prostě opravdu nemám nikoho, s kým bych si doopravdy ve všem rozuměla, jen toho chlapa. Ano, možná je to tím jaká jsem, možná ne. Zatím si budu muset asi vystačit sama.. Snažím se hledat nové kontakty, ale zatím mi to moc nejde..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.13 01:23

Tak právě mi poslal toto abych věděla jak se cítí http://www.youtube.com/watch?… je mi opravdu hrozně. Nevím co mám dělat. Nechci mu ubližovat..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky