Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Caute, ja sprosta som necitala farbu, iba si kupila podla cisla. 🤦🏻♀️ Pouzivam vacsinou od Swarzkopf 6.0 g prirodzenu hnedu a dnes som zobrala z policky od loreal preference 6.0, ze si ju vyskusam, ale teraz citam, nie je to svetlohneda, ale tmava blond. 🤦🏻♀️ A este k tomu 2 balenia. Tak teraz neviem, ci bude marlt taky efekt, ci prekryje moje vlasy alebo mam ich radsej vratit spat…
Nesamostatnost některých lidi je až vtipná. Opravdu je nutné zakládat diskuzi proto aby ti někdo poradil jestli si máš nechat koupenou barvu nebo ji jít vrátit?
Máš děti? Pokud ano, doufám že manzel je nadprumerně inteligentni aby se ty geny promichali a byla naděje že deti nebudou hloupý.
Jo mám rýpavou, ale tohle se neda a tajně doufám ze to psala uměla inteligence.
@chloe07 píše: Více
Ach, zena, dufam, ze sa ti ulavilo a budes spat kludna.
@Kati11111 píše: Více
Jestli máš účtenku a neotevírala jsi krabičku, tak to zkus normálně vrátit. Vždyť splést se může přece každý. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Hej hej, vratila som, lebo podla mna bude slabsia. ![]()
Tak super. ![]()
Však jsem ti radila, že to můžeš vždycky vrátit. ![]()
Já asi chápu, že někdo má chuť slovně
ale nepochopím to, že někdo nedokáže pochopit že se druhá strana poplete.. prostě se stane
chápu, že jseš asi nadprůměrně..ehm..inteligentní
ale myslím, že každý z nás se občas sekne ![]()
@Skaiqy Já ale chápu že se spletla, ale nechápu že kvuli tomu založi diskuzi co má dělat. Jestli to vrátit nebo si obarvit hlavu. To je tak případ pro Chocholouška - koupila jsem si bílou čokoládu, místo oříškové co mám delat? Rozhodnout se jestli si obarví hlavu jinym odstinem něž puvodně zamyslela zvládne i 15 letá puberťačka. My nevíme co ona chce. Víme co chtěla původně. Ale zase chápu, že se zastavaš osoby se stejne vysokou ehm inteligencí, jako máš ty sama. Sounáležitost je dobrá.
No nie. Veru, nie je mi jedno, ze ci vyhodim 20e do luftu alebo nie. Lebo ked dam slabsiu farbu, a na mojej hlave nebude vidiet rozdiel, tak mozem ist opat do obchodu. Preto som sa pytala, ci ma niekto skusenosti s tymi 2 farbami. Ci je taka intenzivna, ako svetlohneda. Ja tiez nechapem ludi, ktoei nevedia poradit, ale mudruju, ako keby zjedli vseeetku mudrost sveta. Nikdy by ma taketo nenapadlo.
Barva z drogerie většinou na vlasech uděla odstín o dva stupně tmavší než uvádí. Tak to zkus a uvidíš, nic tím zkazit nemůžeš..
@Alušáček píše: Více
Uz som ich vratila a dala na hlavu hnedu. Uz som po. ![]()
@ibis píše: Více
Ale všichni nejsme stejní, mohla to být mladá holka, která si nevěděla zrovna v ten okamžik rady. ![]()
Taky se mě ptají kamarádky mého syna na podobné věci nebo se chtějí třeba s něčím jen poradit…a i mně to kolikrát přijde jako blbina, ale ony to vidí ještě tak trochu svým rozumem. ![]()
Vždyť každý se tu můžeme zeptat na co chceme. A ona se zeptala slušně a jako problém jí to v tu chvíli zřejmě přišlo.
Tak proč být hned zbytečně pichlavá. ![]()