Mam vrátit farbu na vlasy?

59
15.4.24 14:54

Mam vratit farbu na vlasy?

Caute, ja sprosta som necitala farbu, iba si kupila podla cisla. 🤦🏻‍♀️ Pouzivam vacsinou od Swarzkopf 6.0 g prirodzenu hnedu a dnes som zobrala z policky od loreal preference 6.0, ze si ju vyskusam, ale teraz citam, nie je to svetlohneda, ale tmava blond. 🤦🏻‍♀️ A este k tomu 2 balenia. Tak teraz neviem, ci bude marlt taky efekt, ci prekryje moje vlasy alebo mam ich radsej vratit spat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
402
15.4.24 15:11

:lol: Nesamostatnost některých lidi je až vtipná. Opravdu je nutné zakládat diskuzi proto aby ti někdo poradil jestli si máš nechat koupenou barvu nebo ji jít vrátit? :potlesk: Máš děti? Pokud ano, doufám že manzel je nadprumerně inteligentni aby se ty geny promichali a byla naděje že deti nebudou hloupý. :zed: Jo mám rýpavou, ale tohle se neda a tajně doufám ze to psala uměla inteligence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.4.24 15:36
@chloe07 píše: Více

Ach, zena, dufam, ze sa ti ulavilo a budes spat kludna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16091
15.4.24 15:42
@Kati11111 píše: Více

Jestli máš účtenku a neotevírala jsi krabičku, tak to zkus normálně vrátit. Vždyť splést se může přece každý. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.4.24 22:57
@Černá Madonna píše: Více

Hej hej, vratila som, lebo podla mna bude slabsia. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16091
15.4.24 23:01

Tak super. :palec:
Však jsem ti radila, že to můžeš vždycky vrátit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.4.24 12:02

Já asi chápu, že někdo má chuť slovně :poblion: ale nepochopím to, že někdo nedokáže pochopit že se druhá strana poplete.. prostě se stane ;) chápu, že jseš asi nadprůměrně..ehm..inteligentní :mrgreen: ale myslím, že každý z nás se občas sekne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
16.4.24 12:37

@Skaiqy Já ale chápu že se spletla, ale nechápu že kvuli tomu založi diskuzi co má dělat. Jestli to vrátit nebo si obarvit hlavu. To je tak případ pro Chocholouška - koupila jsem si bílou čokoládu, místo oříškové co mám delat? Rozhodnout se jestli si obarví hlavu jinym odstinem něž puvodně zamyslela zvládne i 15 letá puberťačka. My nevíme co ona chce. Víme co chtěla původně. Ale zase chápu, že se zastavaš osoby se stejne vysokou ehm inteligencí, jako máš ty sama. Sounáležitost je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.4.24 14:40

Drahá :) IQ není EQ :) think about it :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.4.24 09:01

No nie. Veru, nie je mi jedno, ze ci vyhodim 20e do luftu alebo nie. Lebo ked dam slabsiu farbu, a na mojej hlave nebude vidiet rozdiel, tak mozem ist opat do obchodu. Preto som sa pytala, ci ma niekto skusenosti s tymi 2 farbami. Ci je taka intenzivna, ako svetlohneda. Ja tiez nechapem ludi, ktoei nevedia poradit, ale mudruju, ako keby zjedli vseeetku mudrost sveta. Nikdy by ma taketo nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15275
17.4.24 09:05

Barva z drogerie většinou na vlasech uděla odstín o dva stupně tmavší než uvádí. Tak to zkus a uvidíš, nic tím zkazit nemůžeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.4.24 09:09
@Alušáček píše: Více

Uz som ich vratila a dala na hlavu hnedu. Uz som po. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
17.4.24 09:13

To tě teda ten příspěvek popudil hodně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
17.4.24 09:21
@Karinkas píše: Více

Vždyť má pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16091
17.4.24 12:56
@ibis píše: Více

Ale všichni nejsme stejní, mohla to být mladá holka, která si nevěděla zrovna v ten okamžik rady. :nevim:
Taky se mě ptají kamarádky mého syna na podobné věci nebo se chtějí třeba s něčím jen poradit…a i mně to kolikrát přijde jako blbina, ale ony to vidí ještě tak trochu svým rozumem. :)
Vždyť každý se tu můžeme zeptat na co chceme. A ona se zeptala slušně a jako problém jí to v tu chvíli zřejmě přišlo.
Tak proč být hned zbytečně pichlavá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast