Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pokud možno pošlete prosím link, at vím kde koupit…
Nedostanu se s mimískem do posilovny…
Ahojky,stáhla jsem si z netu Zumbu,všechny dvd a super.Písni sz pošlu Ti kde a jak jestli chceš a taky tím ušetříš korunky ![]()
ahoj mám cvičení z Hankou Kynychovou a Zumbu, tak jsem na to zvědavá po porodu…
Holky já objevila hubnoucí komando na netu, pokud se neptelu, tak odkaz sem vložit nesmím, ale je to na seznamu, hned ve spodní nabídce pro ženy a tam si to už dohledáte, popř. pošlu, kdo budete chtít, v čele komanda stojí Ing. Petr Havlíček a jsou k tomu fakt zajímavé články a videa se cvičením, je to takový seriál a je toho opravdu dost, jinak taky jsem začala se zumbou a třeba Petr Havlíček tam říká, že zumba je super jako doplněk, ale nikdo u ní neudrží ideální tepovou frekvenci pro hubnutí, takže je dobrá na trénink fyzické kondice,ale chce to ještě něco k tomu ![]()
Ahojky
Zumba je super cvičení u kterého se i pobavím,ale člověk u ní nezhubne jen posílí svalstovo si teda myslim já,sem toho dukazem
chodim na zumbu a cvičim jí i doma a je fakt že bříško co sem měla dost po porodu vytahané se mi pěkně stáhlo,jde to znát ale i nohy což sem nechtěla.Mám je ted takové vymakané
Mám při zumbě ryhlejší tepovou fregvenci tím pádem nespaluju tuky ale sacharidy tím to je.
petrusepetrus píše:
Ahojky,stáhla jsem si z netu Zumbu,všechny dvd a super.Písni sz pošlu Ti kde a jak jestli chceš a taky tím ušetříš korunky
Ahoj, můžu tě poprosit o info k zumbě do SZ? Děkuji moc ![]()
petruspetrus: prosím také o odkaz do SZ
já nepotřebuji zhubnout, ale posílit. V těhu jsem přibrala 14 kg a mám vše dole, ale trošku vytáhlé bříško mám, takže potřebuji zpevnit
petrusepetrus píše:
Ahojky,stáhla jsem si z netu Zumbu,všechny dvd a super.Písni sz pošlu Ti kde a jak jestli chceš a taky tím ušetříš korunky
Ahojky mohla bych taky poprosit o stránky k Zumbě? Děkuji moc ![]()
Poslete mi prosim nekdo taky ten odkaz na stazeni Zumby? Dekujuuuu ![]()
Ahojky tady máš odkaz na ulož to
http://www.uloz.to/hledej/?…