Maminka Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
808
23.2.12 09:16

Ahojky Lexxy :mavam: Bydlíme v Brně-Kohoutovicích… :palec: Už si budu muset pomalu shánět nějaké věcičky na mimíska,protože se mi to pomalu a jistě začíná krátit :think: Ten největší problém bude kam zajít do obchodu a kde výhodně nakoupit...... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
23.2.12 09:21

Ahoj :mavam: , já nejsem přímo z Brna. Brno-jih, ale do Brna občas jezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
23.2.12 10:09

Macenko tak to máme skoro stejný termín porodu,jak říkáš :kytka: V pondělí jsem byla na kontrole a trochu se mi zkrátil děl.čípek,ale jinak dobré…Další kontrola i s ultrazvukem u mě proběhne 12.3.Nyní jsem 28tt.. :) Kontrola na kardio mě čeká 29.2. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.2.12 14:11
Pavučinka píše:
Už si budu muset pomalu shánět nějaké věcičky na mimíska,protože se mi to pomalu a jistě začíná krátit :think: Ten největší problém bude kam zajít do obchodu a kde výhodně nakoupit...... :think:

Nám sa najvýhodnejšie nakupovalo po internete (predsa len, prišlo mi to lacnejšie, než oblečky v kamenných obchodoch), pár vecičiek som dostala od mamky, niečo mám zo sekáča naozaj za pár korún a sú to fakt pekné veci… Najmenšiu veľkosť sme mali nakúpenú 56 a malá bola tak drobná, že sme museli narýchlo nakupovať 50-ku… Teraz v dvoch mesiacoch už občas nosí bodýčka veľkosti 62 a aj fleecovú bundičku, ktorú som chcela, aby vynosila na jar, nosí už teraz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
23.2.12 15:20

:think: Já bych se spíš chtěla vypravit do nějakých obchodů,ale nevím zatím kam :lol: Nějaké věcičky doma mám,ale budu shánět kočárek a postýlku :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
23.2.12 18:20

Já jsem kupovala autosedačku na Lidické v Babycaru a byla jsem mile překvapená. Měli tam strašně moc věcí na výběr, slečna prodavačka věděla co prodává a dokázala mě poradit a vysvětlit. Pak jsem byla ještě v Růžovým panteru na Křence, tak to bylo taky docela dobrý a nejhorší obchod je v Husovicích na Tomkově náměstí. Tam jsou ty holky úplně mimo a většinou tam nemají ani to co nabízí na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
23.2.12 19:51
Anabellka píše:
Já jsem kupovala autosedačku na Lidické v Babycaru a byla jsem mile překvapená. Měli tam strašně moc věcí na výběr, slečna prodavačka věděla co prodává a dokázala mě poradit a vysvětlit. Pak jsem byla ještě v Růžovým panteru na Křence, tak to bylo taky docela dobrý a nejhorší obchod je v Husovicích na Tomkově náměstí. Tam jsou ty holky úplně mimo a většinou tam nemají ani to co nabízí na netu.

My kupovali hodně věcí v Husovicích a taky jsem nebyla moc spokojená. Navíc, že by se tam ochotou přímo přetrhli to teda nee. Příště bych šla jinam.
Dost velký výběr mají v Komárově naproti Baumaxu - myslím Babystar se to jmenuje.
Teď už většinou nakupujeme na netu a jen když potřebujeme něco vidět tak to jdeme omrknout do kamenné prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaucary
2.3.12 09:47

maminky z Brna

Dobrý den,
založili jsme tránku na fb pro maminky z Brna, pokud chcete, přidejte se k nám :)
 http://www.facebook.com/…719009363372

• Citovat
  • Upravit
4780
2.3.12 10:08

Můžeme i my Brno venkov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaucary
2.3.12 10:11

Jistě, budem rády za všechny maminky. :)

• Citovat
  • Upravit
915
26.3.12 10:07

Ahoj holky.....funguje ještě diskuze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
26.3.12 10:31

Ahooj :) funguje :)

ale nějak není moc rozjetá, řekla bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
26.3.12 11:02

Tak to rozjedem ne?? :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
26.3.12 11:33

Jasne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
26.3.12 13:02

Je tak krásně a já jsem doma…manžel v práci. Jsem na rizikovým takže mám celou dobu neschopenku…je to docela dlouhý už…mám termín konec června co vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí