Maminka Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9550
25.2.14 20:24

@katy211 takz mi to hrozne utika… clovek se ani nenadeje a uz budem slavit prvni narozky!!! A taky jsme melz porad neco - Eli sla ven se vzpricenou rucickou u hlavy, tak to nenechalo nasledky jen na me, ale i na ni… od 3 mesicu rehabky co tyden, neuro, porad neco… ale snad bude vse ok :))
Jasne, prijd si pak ponuchnat, jestli se zadari :) ty mas vlastne dva kluky, ze? Nechtelo by to holcicku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
25.2.14 21:12

@Furling no teda :hug: já musím říct, že oba porody pohoda a to kluci byli macci, Mara 4150g s Sam 4890g, ale Sam měl špatný nožky, jmenuje se to pedes euinovarus, zjistili nám to už na ultrazvuku ve 20týdnu…no ještě, že tak, že jsme se na to stihli všichni připravit, týden po narození mě sádry na nožkách a v 7.týdnech byl na operaci. Ještě nemáme vyhráno, ale kdo neví tak nepozná :)
Přítel mi tvrdí, že holčičky neumí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
25.2.14 23:39

@katy211 tak to teda smekam!!! A to jsi jako rodila Sama prirozene??? 8o chuderka malej, ten si toho taky prozil :( ale hlavne ze uz ma nejhorsi za sebou :palec:
Nj, ti chlapi si vzdycky najdou nejakou vymluvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
26.2.14 07:01

@Furling jj přirozeně, akorát mi porod vyvolávali, přesně na termín, celou dobu mi totiž tvrdili, že bude mít do 4 kil a na poslední kontrole mi doktorka řekla, že bude větší, ale tolik nečekal nikdo. A Mareček zas šel tak rychle, že jsem málem rodila v sanitce, skončili jsme v jiné porodnici než jsme měli, tatínek byl taky jinde, tak porod nestihl…to ti někdy povyprávím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
26.2.14 07:03

@Furling když těm prďolkám něco je, tak je to vždycky hrozný:-( ale přijde mi, že to kolikrát nesou líp než my dospěláci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
26.2.14 14:25

@katy211 no teda, to jsou zazitky :-). No to si pak povime, at mame co probirat pri prochazkach :-). Ted lezim vedle Eli, jinak sama neusne a vrzaji nam postele, tak kdybych odesla, vzbudi se :zed: hrozne se mi nechtelo ven, tak jsme sly spat doma a ven pujdem pak… jsem dneska cela nejaka lenosna… jen jsem uvarila, protridila Eli pradlo, pustila se do baleni - odjizdim na tyden dom… a to mam toho jeste tolika :zed: ale lenost prevlada :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
26.2.14 18:37

@Furling taky jsem dneska pěknej lenivec, od rána tu na mě kouká hromada na žehlení a já ne a ne se do ní pustit…tak snad až kluci usnou.
A odkud jsi, myslela jsem, že z Brna odjakživa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
27.2.14 09:23

@katy211 Tak ja mam dneska vybrano lenosti… pritel mel 30, tak mu musim nachystat obcerstyveni pro kelgy do oprace…tiramisu, muffiny, slany zaviny, salaty apod… a musim jeste do mesta, to jsem zvedava, jak to vse stihnu :) konec zahalky!!!
Kdepak, ja jsem z Trutnova, pritel od Pardubic, ale v Brne jsme uz skoro 10 let :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
27.2.14 11:41

@Furling no to je dneska lenošení bez šance…máš co dělat :-)
z pěkné dálky jste teda, ale 10 let, to už jste brňáci jak poleno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.2.14 12:46

Ahojte maminky,
omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze. :)
Mám skoro 1,5 staré dítko a hledáme maminku s dítětem/dětmi na procházky, povídání, návštěvu hřišť apod.
Těšíme se na setkání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
27.2.14 13:11

@Kominicka ahoj a neomlouvej se, je prima, že se někdo přidá :-)
já teď s kukama nikam nemůžu, marodíme, ale jak budem fit, tak nějaký to hřišťátko nebo prochajda určitě proběhne :-)
a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
27.2.14 17:14

@katy211 no sle papirove jsme teprve 14 dni,,, prehodili jsme si sem konecne trvalko :-)

@Kominicka vitej, vitej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
28.3.14 00:09

@katy211 jakpak se mate? Co noveho? Nas postihla sesta nemoc, snad bude Eli do vikendu v cajku :palec: dame nekdy tu prochajdu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
28.3.14 07:39

@Furling ani nemluv, Marečkovi (ten starší) natekly uzliny na krku ale strašně, 2 obří boule…doktorka přád nevěděla, posílala nás na vyšetření, krev mu pořád brali, no nakonec přišli na to, že má mononukleozu…takže ještě měsíc doma ze školky, ven teda můžem na procházku, ale ne mezi děti, tak jak budu mít jistotu, že není nakažlivej, tak vyrazíme…doufám, že to nedostane aji Sam :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
28.3.14 08:53

@katy211 ježiši, jak to mohl dostat? To je chuďátko!!!Ať je brzy líp! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie