Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Andrea157 píše:
V Brně bydlíme od července, takže nově přistěhovaní, takže to tady ještě moc neznám…Aha a jak často chodíte ven? A kolik je prckovi?
Malé je 9 měsíců. Snažíme se, pokud to jde, chodit ven každý den, chci, aby byla malá na čerstvém vzduchu. Teď byla malá tři týdny nemocná, takže jsme byli doma skoro pořád. Bylo to na hlavu
Teď před Vánocemi zase pobíháme pro změnu po nákupech. Taky jsme užívali první sníh ![]()
Tak to ti nezavidim, moji male je 8 mesicu a nemocna byla zatím jenom jednou a to tri dny, kdyz mela rymu, takze zadna velka nemoc
jinak se taky snazim s ni byt každý den aspoň chvilku venku, at není zavrena doma…ted před vanoci asi ne, protoze toho mam az nad hlavu a ty urcite taky, ale po vanocich by sme se mohli domluvit a nekam zajit třeba spolu, co ty na to??:-)
@Andrea157 píše:
Tak to ti nezavidim, moji male je 8 mesicu a nemocna byla zatím jenom jednou a to tri dny, kdyz mela rymu, takze zadna velka nemocjinak se taky snazim s ni byt každý den aspoň chvilku venku, at není zavrena doma…ted před vanoci asi ne, protoze toho mam az nad hlavu a ty urcite taky, ale po vanocich by sme se mohli domluvit a nekam zajit třeba spolu, co ty na to??:-)
Určitě, to by bylo fajn. Kdyžtak mi písni do SZ svůj mail, můžeme se pak konkrétně domluvit. ![]()
Ahojky taky bych ráda poznala maminku Brno-židenice.. Jsme s Bílovic takže by sme to mely kousek..
chtely by sme chodit do bazénu na procházky, do dětského koutku..
Mám dcerku 14 měsícu.. a mě je 24 ![]()
@darinka23 Ahojky
Já jsem ze Židenic, je mě 27 a mám doma 11týdenního chlapečka
A ráda na procházky s někým zajdu. Do bazénu se taky chystáme, ale to až cca od kvetna
Takže pokud na vás není Matyášek moc malej…
![]()
@darinka23 @džanka1 Ahoj holky, taky se hlasim ze Zidenic, je mi 27 a Eli skoro 10 mesicu
taky se rada pridam na prochazky, kdybyste chtely ![]()
@Furling @džanka1 @darinka23 Ahoj,
taky jsme ze židenic. Je mi 29 a mám skoro dvouletou cácorku a teď čerstvě týdenní holčičku. Jestli znáte Karáskovo náměstí, tak tam často chodíme na hřiště.
@monikek no jasne ze zname
kdo z Zidenic by neznal Karaska?
A tydenni mimi - obrovska gratulace
to budes mit ted asi peknej zahul, ze?
Holky, ja se vam omlouvam - ja jsem vam normalne lhala! Mne je 28
Normalne se ted bavime s pritelem a on me upozornil na to, ze mi teda ale uz 27 fakt neni
to se mnou jde z kopce ![]()
@Furling píše:
Holky, ja se vam omlouvam - ja jsem vam normalne lhala! Mne je 28Normalne se ted bavime s pritelem a on me upozornil na to, ze mi teda ale uz 27 fakt neni
to se mnou jde z kopce
No tak to je paráda kolik se nás tady sešlo
Karáskovo náměstí znám a říkala jsem si, že tam určitě pak s malým zajdu
Protože jinak mě příjde, že snad ani nikde v okolí pěknej park pro děti není
My bydlíme o kousek výš…nad Gajdošovským kostelem.
@Furling píše:
@monikek no jasne ze znamekdo z Zidenic by neznal Karaska?
A tydenni mimi - obrovska gratulace
to budes mit ted asi peknej zahul, ze?
Díky za gratulaci. Zatím je mimčo strašně hodný (musím zaťukat). První dcera je „motorová myš“, nikde se nezastaví, ale teď jsem tu měla na pomoc babičku. Uvidím, jak budu zvládat až budu na vše sama. ![]()
@džanka1 Tady na Karásku je klid a je to úžasný, že je tu hodně prostoru, tak se děti můžou vyřádit. Jen mě občas mrzí, když tu houpačky likvidují puberťáci, ale to je asi všude. Ostatní hřiště v židenicích moc neznám, karásek mám hned pod nosem, tak jsme s dcerou nikam nemuseli cestovat. Taky je tu hernička pro děti v centru Karas, tak to je přes zimu taky fajn. Jen je pro menší děti do 3 let. Ale člověk si může v klidu sednout a dát si zdarma kávu ![]()
@džanka1 @monikek my bydlime u hrbitova - ne zidovskeho, ale normalniho - u te skolky pro autisty a handicapovane…tady pobliz hristata nic moc, pekne jsou az u reky, pak vypada slibne i to za kostelem… jeste jsme jich moc neprolezli - na to mame jeste chvilku cas
v tom centru Karas to chodi jak? Nikdy jsem tam nebyla…
@Furling
Karas je otevřený 2× týdně, mám pocit, že pondělí a čtvrtek od 13 do 18 hod., ale stopro si teď jistá nejsem. Od nového roku mohli měnit otevírací dobu. zazvoní se, otevřou vám a je tam na zemi koberec a hromady hraček, kostek, odrážedlo, kočárek a tak. Mají tam kuchyňku, kde se dá udělat presso a ohřát příkrmy. Kolem koberce jsou stolky a židle, kde se dá pohodlně sednout.
@Furling No, tak to bydlíme kousek od sebe..já bydlím na Viniční
Taky by mě zajímalo jak funguje to centrum Karas. Asi to bude někde u toho parku, co?
![]()