Maminka Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2227
24.2.14 15:55

@Furling buď ráda, taky bych ho ještě brala v kočárku, konec kočárku, definitivní konec miminka…to mě je líto asi nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
24.2.14 16:11

@katy211 nj, pravda :-) ja uz ted nemuzu uverit, jak tech 11 mesicu uteklo a jaky pokrok za tu dobu mimi udelalo :-). Uz je to holt velka holka, ale uz chapu rodice, jak nam vzdycky rikaji, ze nas porad vidi jako maly miminka - taky tak Eli uz budu naporad mit v pameti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
24.2.14 19:34

@Furling je to tak, s Marem jsme byli v lednu u zápisu do školy a to mám pořád pocit, že se nedávno narodil a se Samem to utíká ještě rychleji, na podzim bude mít 3 a já pomažu snad do práce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
24.2.14 23:18

@katy211 a kde jsi pracovala? Tesis se tam? Bude to asi oekny nezvyk, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
25.2.14 06:50

@Furling pracovala jsem v květinářství, původně v hypernově a pak v kauflandu na Ponavě, ale pořád u té stejné firmy. No nechce se mi do práce :-), hlavně nevím jak to budem dělat, dělají se tam dvanáctky a co s klukama, jeden ve škole, druhej snad ve školce a jestli ho do školky nevemou tak fakt nevím :nevim: Babičky chodí pořád do práce, takže je vyzvedávat každý den nebudou moct…no uvidíme, nějak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
25.2.14 08:37

@katy211 Aha, tak to je blbý… dvanáctky s dětma jsou naprd! Já je dělala denní i noční a bohatě mi stačily!!! Kdybys to měla aspon tady v Židenicích… no a pak máš někdy volno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
25.2.14 08:51

@Furling možná by to šlo i v Židenicích, máme kytky v kauflandu a v intersparu na cejlu, záleží jestli by mě tam šupli. Když se dělají dvanáctky, tak pak je mezi tím volno, záleží na vedoucí, jak píše směny, někdy se jede krátkej dlouhej týden, někdy je to celý den, pak půlka…hlavně mě štou víkendy :-( třeba se ještě objeví něco jinýho, budu se muset nechat překvapit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
25.2.14 09:02

@katy211 tj, ty vikendy jsou naprd! Tak snad se zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
25.2.14 10:07

@Furling a co ty? plánujete s přítelem druhý mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
25.2.14 10:16

@katy211 plánujem i neplánujem… je to složitý! Už Eli byla čistej zázrak, tak nevíme, jestli nás ten zázrak potká znovu… no, finanční situace není nijak přívětivá, zázemí taky moc ne, ale dvě chceme… ted jsme se nějak nepohodli, tak nad tím radši ani nepřemýšlím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
25.2.14 10:47

@Furling nepřemýšlej a nech tomu volnej průběh, ale znám spoustu lidí, kteří první mimčo měli doslova vymodlený a druhý se jim povedlo napoprvé, finance, to je problém asi všude, taky jsme váhali jestli mít jedno nebo dvě (já bych teda nejraději 3 :lol: ) ale jedináčka jsme nechtěli, bydlíme v příšerným mini bytečku, sotva se sem vlezem, ale jsem za oba kluky moc ráda. Doufám, že se nám podaří vyřešit bydlení co nejdřív, ale musíme počkat až nastoupím do práce.
Taky máme teď nějaký horší období:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
25.2.14 10:52

@katy211 jj, uvidíme, jestli se bude zázrak opakovat :) Taky chceme dvě :) a o minibytečku mi povídej… navíc bohužel není náš!!! Proto je to takový vše nejistý… já se ani nemám, kam do práce vrátit - měla jsem zdravotní problémy, tak jsem před otěhotněním nepracovala… Že by erupce na slunci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
25.2.14 10:57

@Furling a kde jsi pracovala? No jo, chlapi mají svoje dny a jde na ně jaro :cert: a na jaké ulii vlastně bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
25.2.14 11:12

@katy211 no to už je právě dlouho… dělala jsem na Informačně poradenském středisku pro volbu povolání, to bylo super… jenže to bylo na dobu určitou… pak jsem nastoupila jinde, ale obchodní pozice nebyla pro mě, tak jsem ve zkušebce skončila… no a tehdy se mi stal úraz a od té doby se to zdravotně jen s***o… dvě různé operace, vyhřezlá plotýnka, no a když kdekoli na pohovoru řekneš, že musíš 3× v týdnu na RHB, tak se na tebe koukaj přes prsty… no a když se konečně začalo něco rýsovat v mém oboru, zjistila jsem, že jsem ve 3. měsíci :D

Meluzínova :) kousek od hřbitova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
25.2.14 11:28

@Furling no tak to sis teda užila, když se daří, tak se daří :-( třeba se ti řešení práce posune o druhý mimčo, přišla bych si ho poňuňat. Mě to miminkovský období se Samem strašně rychle uteklo, když se narodil, tak měl špatný nožičky, tak jsme lítali po doktorech a hlavně byl velikej, tak vedle miminek v porodnici vypadal jak 3 měsíční :lol: Já si na práci nemůžu stěžovat, po škole jsem nastoupila a jsem tam do teď, ale taky se hodně změnilo, bohužel k horšímu. No nějak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí