Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jo to ja jsem s nejmladsi uz od ctvrtka v Breclavi v nemocnici a jeste do stredy budeme. Hodne mi to tady leze na mozek. A venku je tak krasne a ja muzu jen koukat z okna. ![]()
Ahoj jsem maminka 5-mesicniho syna a rada bych nasla nejakou maminku nebo i tehulku z Brna Bohunic popr. blizkeho okoli. Jsem v Brne pristehovalec a tak hledame touto cestou. Tesime se na spolecne prochazky a dalsi aktivity.
Ahojky děvčata…
Já ostuda…dlouho jsem tu nebyla,ale teď se polepším..
Všechny vás tu zdravím..
Zařizovala jsem spoustu věcí,co se týče věcí pro mimíska,postýlku,kočárek…Ale už to mám připravené..
Dnes jdu na kontrolu,nyní jsem 33+6tt…Začíná mi to utíkat…
Minulý týden jsem měla kontrolu u kardioložky…Takže porod bude plánovaný na Obilním trhu a potom malého přeloží na dětskou kardiologii a tam si ho pohlídá Jičínská…Bude zřejmě desaturovat,takže bychom doma nevěděli,co máme dělat…
Takže u porodu budou doktoři připraveni..včetně pediatrů.. ![]()
Ahojky Anabelko..
To jsem do diskuze nenapsala…ale má vrozenou komplexní srdeč.vadu typu jednokomorové cirkulace,tudíž nebude vše možné zoperovat…
takže tam budou omezené operační možnosti…Včera mi doktor na kontrole řekl,že mě ve 38tt čeká indukce a musí být v týdnu..Manžel chce být u porodu tak to zkusím domluvit na 7.5. ![]()
Jéjda tak halvně ať vše dobře dopadne!!
Ale pokud se to ví takhle dopředu jak říkáš…doktoři budou připraveni… ![]()
To ano…Romi..
Kromě gynekologa a porod.asistentky tam budou pediatři a ještě tam přijde kardioložka…Takže já jsem s ním domluvena,že jakmile začne porod tak mám dát vědět.. ![]()
Dneska tady u nás vykouklo sluníčko a zatím je hezky…hrůůza jak bylo o víkendu škaredě. Těším se na procházky s kočárkem
Zítra jdu na UZ a kontrolu na gyndu tak snad bude vše tak jak má…utíká mi to doma docela pomalu
![]()
Ahojky maminky a těhulky,
jsem tu nová:) bydlíme v Bohunicích a za 14 dní se stěhujeme do kohoutovic
Je mi 22let a čekáme první miminko holčičku Emmičku a moc se na ni těšíme
Termínek mám 15.8.. Jsme na rizikovém těhotenství a hledám nějakou kamarádku na společné nákupy, čajíky, procházky a podobně
Budeme se těšit ![]()
Ahoj je mi 23 a mám 6měsíčního chlapečka. V brně bydlím cca rok a nikoho tady neznám tak travím s prckem cele dny sama. jsem s centra a ráda bych tady měla kamarádku. najdu?
Ahojky, mě je taky 23. Mám 9měsíční holčičku a jsem ze Slatiny ![]()
Ahoj, 30-ti letá maminka s 4 měsíčním chlapečkem hledá kamaradku na procházky s kočárkem. Bydlíme v Brně-Komárov.
Čauky maminy, asi budu nejstarší 35,ale určitě se tak necítím a asi ani nechovám
mám 20 měsíční holčičku, jsme z Líšně a rády by jsme našli kamarádku, moje jsou bud bezdětné nebo s dětmi daleko
najdem někoho v okolí? ![]()