Maminka Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
26.3.12 13:25

Jo to ja jsem s nejmladsi uz od ctvrtka v Breclavi v nemocnici a jeste do stredy budeme. Hodne mi to tady leze na mozek. A venku je tak krasne a ja muzu jen koukat z okna. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
26.3.12 14:21

Tak to je nepříjemné doufám,že bude vše v pořádku… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
31.3.12 23:24

Ahoj jsem maminka 5-mesicniho syna a rada bych nasla nejakou maminku nebo i tehulku z Brna Bohunic popr. blizkeho okoli. Jsem v Brne pristehovalec a tak hledame touto cestou. Tesime se na spolecne prochazky a dalsi aktivity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
2.4.12 09:30

Ahojky děvčata… :kytka: Já ostuda…dlouho jsem tu nebyla,ale teď se polepším.. 8) Všechny vás tu zdravím.. :mavam: Zařizovala jsem spoustu věcí,co se týče věcí pro mimíska,postýlku,kočárek…Ale už to mám připravené.. :palec: Dnes jdu na kontrolu,nyní jsem 33+6tt…Začíná mi to utíkat… :think: :think: Minulý týden jsem měla kontrolu u kardioložky…Takže porod bude plánovaný na Obilním trhu a potom malého přeloží na dětskou kardiologii a tam si ho pohlídá Jičínská…Bude zřejmě desaturovat,takže bychom doma nevěděli,co máme dělat… :( Takže u porodu budou doktoři připraveni..včetně pediatrů.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
2.4.12 13:28

@Pavučinka A co je malému? Nějak mi to uniklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
3.4.12 08:24

Ahojky Anabelko.. :mavam: To jsem do diskuze nenapsala…ale má vrozenou komplexní srdeč.vadu typu jednokomorové cirkulace,tudíž nebude vše možné zoperovat… :( takže tam budou omezené operační možnosti…Včera mi doktor na kontrole řekl,že mě ve 38tt čeká indukce a musí být v týdnu..Manžel chce být u porodu tak to zkusím domluvit na 7.5. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
3.4.12 09:50

Jéjda tak halvně ať vše dobře dopadne!! :srdce: Ale pokud se to ví takhle dopředu jak říkáš…doktoři budou připraveni… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
3.4.12 10:37

To ano…Romi.. ;) Kromě gynekologa a porod.asistentky tam budou pediatři a ještě tam přijde kardioložka…Takže já jsem s ním domluvena,že jakmile začne porod tak mám dát vědět.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
3.4.12 12:12

Dneska tady u nás vykouklo sluníčko a zatím je hezky…hrůůza jak bylo o víkendu škaredě. Těším se na procházky s kočárkem :dance: :pankac: Zítra jdu na UZ a kontrolu na gyndu tak snad bude vše tak jak má…utíká mi to doma docela pomalu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
3.4.12 13:43

Když je takovéto počasí tak mám hned lepší náladu… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
16.4.12 11:57

Ahojky maminky a těhulky,

jsem tu nová:) bydlíme v Bohunicích a za 14 dní se stěhujeme do kohoutovic :) Je mi 22let a čekáme první miminko holčičku Emmičku a moc se na ni těšíme :srdce: Termínek mám 15.8.. Jsme na rizikovém těhotenství a hledám nějakou kamarádku na společné nákupy, čajíky, procházky a podobně :)) Budeme se těšit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.6.12 17:20

Maminky BRNO

Ahoj je mi 23 a mám 6měsíčního chlapečka. V brně bydlím cca rok a nikoho tady neznám tak travím s prckem cele dny sama. jsem s centra a ráda bych tady měla kamarádku. najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.6.12 20:45

Ahojky, mě je taky 23. Mám 9měsíční holčičku a jsem ze Slatiny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.6.12 09:58

Maminky Brno

Ahoj, 30-ti letá maminka s 4 měsíčním chlapečkem hledá kamaradku na procházky s kočárkem. Bydlíme v Brně-Komárov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.7.12 22:20

Čauky maminy, asi budu nejstarší 35,ale určitě se tak necítím a asi ani nechovám :cert: :andel: :D mám 20 měsíční holčičku, jsme z Líšně a rády by jsme našli kamarádku, moje jsou bud bezdětné nebo s dětmi daleko :( najdem někoho v okolí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí