Maminka Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
17.1.14 13:33

@džanka1 Je to přímo na rohu náměstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
17.1.14 13:37

@džanka1 Meluzinova :mavam: @monikek aha, to zni dobre…

A byli jste uz nekdo naproti Vojenske v tom zab. centru pro deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.1.14 13:48

@Furling My jsme tam chodili na kurzy pro děti do 2 let. Bylo to moc fajn, zpívání, rozvíjení motoriky a pod. Malou to hrozně bavilo. Je tam i velká kavárna, kde se děti zabaví a potom obrovská plocha, něco jako venkovní hřiště. Pokud tam chcete jít, tak zaplatíte 90,– Kč na celý den. V kavárně se dá koupit spousta bio příkrmů a oběd, ten mají vařený i balený, pokud ho chcete s sebou. Je to v budově naproti Vojenské ve 2. patře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
17.1.14 15:22

@monikek to zni dobre :-). A maji pri tom i krouzky, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
18.1.14 12:18

@Furling Jasně, pořádají tam i různé kurzy. Mrkni sem http://www.gokids.cz/…centrum-brno
Jen si myslím, že teď už bude plno. Jsou to vždy bloky o 12ti lekcích. Pak nabírají nové děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
18.1.14 20:02

@monikek diky moc, mrknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
19.1.14 18:45

@Furling Ahojky byla jsem dneska s maličkou naproti vojenské nemocnici…jak si se ptala :) v koutku jmenem Naše hřište.. a abych pravdu řekla myslela jsem si že tam toho budou mit vic pro menší děti… hlavne mě to znepříemnil jeden snad cca 2,5 letej klučík.. kterej na moji Verůů pořád házel balonky.. kopal do ní a matka (babička??) mu jen řekla „nekopej do té holčičky“ a stejnak to delal dál… takže jsem měla znechucenej den… :? a to jsme byly v takovem koutku poprvé.. :D ale aj tak že tam Verůů byla omlacovana… :) byla nadšená a domů sme odchazely s brekem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
19.1.14 21:42

@darinka23 tak to je skoda! Ale snad to bylo ojedinele a priste to bude bez obdobnych incidentu :-) a je to spis teda pro vetsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
20.1.14 11:29

@darinka23 Bohužel to se může stát kdekoliv. Na venkovním hřišti se tomu taky nevyhnete :( Mě nedávno taky jeden asi tříletej klučík schválně shodil dceru ze skluzavky a i přesto, že dostal od tatínka ihned vynadáno, tak se přihlouple usmíval a za nic se neomluvil. Dcera si naštěstí „jenom“ rozkousla ret. Mohlo být hůř kdyby spadla na hlavu.
Je pravda, že to hřiště je už asi pro větší. Taky záleží, jak jste na tom s chozením. Dcera chodila od 10ti měsíců, tak teď už řádí jak drak, má to už naběháno. Ale potkali jsme na hřišti holčíčku, která byla stejně stará a byla ještě strašně nejistá. Všude jí pomáhala maminka. Prý začala chodit až ve 14ti měsících.
To je potom jasný, že takový hřiště by pro ni ještě nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
24.2.14 12:15

Ahojky, taky jsem ze Židenic (Vaškova), mám 2 kluky 6/2008 a 11/2011, mě je 35, takže proti vvám pěkná stařenka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
24.2.14 13:06

@katy211 Ahojky, kolem tebe jsem musela dnes s malou jít při procházce :mavam: A stařenka, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
24.2.14 13:38

@Furling příště hulákat pod oknem :lol: no zrovna si připadám jak stařena nejstarší, ten náš starší měl angínu, tak byl 14 dní doma, pak týden ve školce, zas týden doma že byly prázdniny a dneska jsme byli u doktorky, má aftovou angínu, tak budem zas 14 doma…venku nádherně a mě už z chlapečků fakt hrabe :roll: přítel chodí z práce až večer, když se mu podaří dorazit v 5 tak to slavím, ještě že se nahlásily babičky na návštěvu, jinak nevím nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
24.2.14 14:25

@katy211 Tak ju, budu hulákat a hulákat, třeba vykoukneš :) S těma nemocema je to hrůza, byla jsem s Eli doma 3 týdny, za celou dobu jsem se dostala ven asi na hodinu a už jsem myslela, že mě fakt odvezou :zed: nejdřív střevní chřipka, pak kašel a sedlo to na průdušky, tak si to Eli vybrala a já to všechno chytla s párdenním odstupem od ní… Taky slavím, když se vrátí přítel před pátou… dneska dorazí až někdy pozdě, jel z Brna do Ústí nad Labem a Loun, tak nevím, jestli ho vůbec Eli dne uvidí :? A babičky máme přes půlku republiky, tak jsme spíš samy s Eli…
Tak hlavně ať je líp a jste brzy fit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
24.2.14 15:20

@Furling koukám, že s těma tatínkama je to všude stejný, ale jak budem zdraví, tak bysme mohli společně na procházku, Mareček bude ve školce a Sama bych možná ještě nacpala do kočáru, abysme pokecaly. Už v něm nechce být, nejraději je na motorce, ale to se neprocházím, to běžím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
24.2.14 15:26

@katy211 tak to by bylo fajn :) Eli jeste nechodi, teprve se zacala stavet, takze my se toho kocaru asi dlouho nezbavime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí