Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
jsem 27ti-letá maminka 4 měsíční holčičky. Ráda bych tu našla nějakou kamarádku pro společné procházky. Jsme ze Židenic. ![]()
Ahojte holky, bydlíte někdo popřípadě znáte někoho na ulici KONRÁDOVA v Líšni? Díky moc
Ahoj maminky Brňačky,
jmenuji se Žaneta, bydlíme v Husovicích a moje holčička se jmenuje Eliška ![]()
Ahoj my jsme taky z zidenic mne je 23 a male je 7 mesicu…pokud budes mit zajem tak muzeme nekam vyrazit…jsme tady novi a nikoho nezname…Andrea
Ahoj my jsme taky z zidenic mne je 23 a male je 7 mesicu…pokud budes mit zajem tak muzeme nekam vyrazit…jsme tady novi a nikoho nezname…Andrea
Ahoj mne je 23 a male 7 mesicu…jsme taky z zidenic…a jsme tady novi takze nikoho nezname, kdybys ještě mela zajem tak by sme s vama třeba nekam mohli vyrazit. Andrea
Ahoj,
jsem ráda, že se někdo ze Židenic ozval. Určitě bychom se mohli setkat. Jsme z Karáskova náměstí, odkud jsi ty?
No my sme tak na pul my sme z julianova a bydlime u tesca…to by sme mohli… budu rada když tady nekoho pozname ![]()
![]()
@Andrea157 píše:
No my sme tak na pul my sme z julianova a bydlime u tesca…to by sme mohli… budu rada když tady nekoho pozname![]()
to není zase až tak daleko
chodíte někam do parku?
No my chodíme jenom tady, na Bilou horu, jinak to tady moc nezname…ja si taky myslim, ze to neni daleko, zvlast kdy se chce clovek s prckem projit…kam chodite vy??? ![]()
@Andrea157 píše:
No my chodíme jenom tady, na Bilou horu, jinak to tady moc nezname…ja si taky myslim, ze to neni daleko, zvlast kdy se chce clovek s prckem projit…kam chodite vy???
My se motáme buď na náměstí nebo v okolních ulicích. Je tu klídek. Na Bílé hoře jsem ještě nebyla. jste čerstvě přistěhovaní do Brna nebo jste jen změnili městskou část?
V Brně bydlíme od července, takže nově přistěhovaní, takže to tady ještě moc neznám…Aha a jak často chodíte ven? A kolik je prckovi? ![]()