Maminka Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4062
28.3.14 09:20
@Kominicka píše:
Ahojte maminky,
omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze. :)
Mám skoro 1,5 staré dítko a hledáme maminku s dítětem/dětmi na procházky, povídání, návštěvu hřišť apod.
Těšíme se na setkání :)

A z které části Brna jsi? Já mám rok a čtvrt starou dceru a občas bych společnost uvítala. Jsme ze Šlapanic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
28.3.14 10:05

@Furling díky, vůbec nevím, kde k tomu přišel, nejspíš ve školce:-( no jak budem o. k tak musíme tu procházku konečně naplánovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
28.3.14 10:32

@katy211 Jj, to musíme :)Tak hlavně ať jte brzy fit a Sam to nechytí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
21.5.14 18:20

Ahoj, hledame nejake nove tvare :-))) Davidek ma 2,5 roku a jsme z Bohunic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
5.6.14 14:51

Ahojky maminky kdysi jsem semka psala :) hledáme kamaradku maminku a kamarada/ku pro malou :) mě 25 mala 19 měsícu jsme z části Brno-obřany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.2.19 15:31

Obnovuji diskuzi

Ahoj :mavam:, hledám maminku z Brna na procházky, výlety, ale i kafe a třeba i víno bez dětí 8) Je mi 32let, mám dceru-13měsíců. Jsme relativně aktivní, očkuji, nejsem biosupereko, dceři se snažím věnovat na maximum, ale taky jdu ráda sama ven…Pokud jsi podobně laděná, budu ráda, když se ozveš a spojíme volný čas na mateřské ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.4.19 09:59

Ahoj

Ahoj, zdravím, je mi 37, jsem doma s mimcem, ale máme ještě 6 leteho školáka a ráda bych s někým pokecala, zašla s dětmi na kafe nebo jen tak na hřiště. Jsem z Králová pole a ty? Jo a žádnému eko bio také neholduji ;). Prostě normální rodina, co si zajde ráda na zahrádku na pokec a pivo i s dětmi. Tak se ozvi jestli je to ještě aktuální. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí