Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kominicka píše:
Ahojte maminky,
omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze.
Mám skoro 1,5 staré dítko a hledáme maminku s dítětem/dětmi na procházky, povídání, návštěvu hřišť apod.
Těšíme se na setkání
A z které části Brna jsi? Já mám rok a čtvrt starou dceru a občas bych společnost uvítala. Jsme ze Šlapanic.
@Furling díky, vůbec nevím, kde k tomu přišel, nejspíš ve školce:-( no jak budem o. k tak musíme tu procházku konečně naplánovat ![]()
@katy211 Jj, to musíme
Tak hlavně ať jte brzy fit a Sam to nechytí ![]()
Ahoj, hledame nejake nove tvare
Davidek ma 2,5 roku a jsme z Bohunic
Ahojky maminky kdysi jsem semka psala
hledáme kamaradku maminku a kamarada/ku pro malou
mě 25 mala 19 měsícu jsme z části Brno-obřany ![]()
Ahoj
, hledám maminku z Brna na procházky, výlety, ale i kafe a třeba i víno bez dětí
Je mi 32let, mám dceru-13měsíců. Jsme relativně aktivní, očkuji, nejsem biosupereko, dceři se snažím věnovat na maximum, ale taky jdu ráda sama ven…Pokud jsi podobně laděná, budu ráda, když se ozveš a spojíme volný čas na mateřské ![]()
Ahoj, zdravím, je mi 37, jsem doma s mimcem, ale máme ještě 6 leteho školáka a ráda bych s někým pokecala, zašla s dětmi na kafe nebo jen tak na hřiště. Jsem z Králová pole a ty? Jo a žádnému eko bio také neholduji
. Prostě normální rodina, co si zajde ráda na zahrádku na pokec a pivo i s dětmi. Tak se ozvi jestli je to ještě aktuální. Ahoj