Maminka kuřačka, nedaří se přestat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
18.3.10 22:51

Nevadí mi názor kuřáka.
To spíš tobě lezou nekuřáci na nervy, vidno dle tvých reakcí.

Já jsem fakt nepochopila, proč jsi mi napsala, že strkám všechny do jednoho pytle, a proto nejsem asi normální.
Ty už si asi docela mimo, tak si ke spoustě příspěvků domýslíš i to, co v nich není.
Na jednu stranu tě chápu, tohle asi nebyla jediná diskuze, ve které se do tebe nekuřáci obuli.
Na druhou stranu nechápu, že si nedáš říct, asi takové situace vyhledáváš, možná ti dělá dobře, když proti tobě stojí tábor zatvrzelých nekuřáků, máš pak důvod, proč ze sebe dělat chudáka.

Obdivuji tvou odvahu, že jsi se přiznala k tomu, že kouříš.
Nejsem naivní, vím, že maminek kuřaček tady chodí spousta, ale nechápu, proč to tady zbytečně víříš.
Opravdu nechápu, proč jsi to tady zase rozohnila.
Ten příspěvek s těmi blijícími smajlíky sis opravdu mohla odpustit.

A ještě máš nevhodné poznámky (viz tvá odpověď pro Beckie).

Ty seš prostě ten typ, který potřebuje kolem sebe spoustu pozornosti.
No, tvoje věc, ale mohla sis vybrat lepší způsob jak zaujmout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.3.10 22:58
Anonymní píše:
náplati v těhu používat nemůžu,mudra radu nemá..ty jsem to už říkala

Náplasti používat nemůžeš a kouit jo?? co to je za logiku jako?

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
18.3.10 23:00
Viking píše:
Jo, a velkou motivaci pro mě znamenalo i to, že jsem si uvědomila, jak STRAŠNĚ jsem smrděla :oops:

jo taky nechápu jak jsem mohla kouřit fuj …

• Citovat
  • Upravit
24320
18.3.10 23:06

me vadi urcitej tip nekuraku.
A dobre mi to nedela ale neschovavam se a nehraju si ze mam svatozar.Ja nic virit nezacla.
Odpovidala jsem Beckie na tohle.
To se možná tazatelka sice na něco jiného ptala, ale pokud sis nevšimla tak mezitím se diskuse vyvinula trošku jiným směrem a žije si dál svůj život. Tak jako spousta jiných diskusí. Problém?? Tak to nečti. :wink: :wink:
A promin ja ten tip rozhodne nejsu zaujmout spoustu pozornosti.mysli jsi to ale dal.Ale jsu tip ktery se nehraje na to ze mam svatozar kdyz ji nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.3.10 23:07
agy píše:
S cigárama jsem skončila,když jsem si uvědomila,že chci dítě,dodnes se mi zdá o tom,že kouřím,myslím,že nikdy nepřestanu mít chuť aspoň v podvědomí,ale kouřit už nikdy nechci,je to droga,jako každá jiná.A myslíte,že drogy do mateřství patří?? :?:
Naše sousedka má ročního chlapečka,hulila celé těhotenství a při kojení v tom pokračuje.Malý je sice v pořádku,ale neustále brečí,já se mu nedivím,když si představím,jak je to nikotinové mléko asi dobré a zdravé…

mluvíš mi z duše já sice přestala až v 7 měsíci a to ze dne na den a ted si nedokážu vysvětlit jak jsem toho svýho drobečka mohla ničit! chut mám a zdá se mi o tom ale ta pedstava že bych si zapálila a začla by se mi motat hlava a uděalo zle a ten smrad co jde kuřákum z pusy, který jsem ucítila až když jsem přestala a jak smrdí rukávy od bund a mikin no už nikdy nikdy na cogára nesáhnu!

• Citovat
  • Upravit
24320
18.3.10 23:08

A rozhodne nevim proc bych se mela schovavat.Za nejaky cas clovek zapomene a nebude vedet a vetsina ani nevi ted a aji kdyby tak je mi to uplne jedno..........

Příspěvek upraven 18.03.10 v 23:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.3.10 23:13

jo a ted ZAKLADATELKO: třeba si uvědomíš že doopravdy přestabeš kouřit až dyž uvidíš svoje dítě a uvědomíš si že se mumohlo něco stát je to opravdu o silné vůli a podpoře okolí a rodiny nechci tím říct, že tě do přestání musí nutit ne ty sama je můžeš poprosit aby ti pomohli pokud máš v rodině ještě jiné kuřáky poprosit aby v tvé přítomnosti nekouřili a zbytečně nevyhledávej místa kde lidé kouří… Já jsem si uvědomila až potom co jsem přestala jak jsem asi musea ošklivě vypadat s cigárem a břichem! :poblion: ale to už nevrátím :-) Přeju ti aby jsi ten svůj boj CHTĚLA VYHRÁT! NE MUSELA VYHRÁT!!PROTOŽE DĚLAT NĚCO KDYŽ TO SAMA AČ JEN V HLOUBI DUŠE NECHCEŠ JE ZBYTEČNÁ NÁMAHA A ZTRÁTA ČASU ty sama musíš vědět jaké životní hodnoty jsou pro tebe důležité :-)

• Citovat
  • Upravit
6093
18.3.10 23:27

Sorry, to s tou Beckie jsem špatně pochopila.
Myslela jsem, že jsi narážela na to, že taky není normální.
Mám radši, když se odpovídá pomocí citací, to pak člověk ví, na co kdo reaguje.

Myslíš, že je dobře, že jsi na emimi vypustila, že kouříš?
Nemyslím to zle, jen si myslím, že by asi bylo lepší, kdyby sis přede všema hrála, že právě ty máš tu svatozář.

Třeba na mě to tvoje vystupování působí, jako bys hájila práva kuřáků, jako by ses jich zastávala

Jsem nekuřák a zřejmě jsem tedy ten typ, který ty nemusíš, ale žíly mi to netrhá.

Ať si kouří, kdo chce, jak chce.
Ale když už, ať to dělá tak, aby o tom vědělo, co nejméně lidí, opravdu se totiž není čím chlubit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.3.10 23:49

Ja vetsinou tu citaci zapomenu dat :oops: .
Cappy: ale proc to budu delat kdyz to neni pravda s tou svatozari?
Prava kuraku jestli se tomu tak da rict tak hajim.A nekdo se ozvat musi :wink: .Me je tohle fakt jedno.Emimino ma x.uzivatelu kolik uzivatelu tohle cetlo a cte?
Treba i proto je mi jedno co si kdo mysli a i stech stalych kolik jich to cetlo co jsem chodi kazdy den?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
19.3.10 00:26

Když jsi chtěla jít se svým nešvarem na veřejnost, nu dobrá, je to fakt tvoje věc.
Narovinu řeknu, že já bych se styděla za to, že jsem matka a kouřím a ještě se tím veřejně „chlubím“ - někomu to opravdu může přijít až skoro jako chlubení.

Tohle téma jsem po očku sledovala od začátku a přišlo mi správné, že se tady na zakladatelku sesypaly nekuřačky a v dobrém i ve zlém se ji snažily přesvědčit, že by s kouřením měla opravdu přestat.
Protože jsem měla pocit, že zakládající chce přestat, jen potřebuje jakkoliv nakopnout.

Naopak mi přišla docela nevhodná tvoje nabídka, aby se připojila do uzavřené skupiny kouřících maminek.
Promiň, prostě si myslím, že tam ji těžko někdo přesvědčí, aby cigarety zahodila.
Třeba se mýlím, nevím, jak to tam chodí.

A na můj vkus jsi opravdu docela až moc ostrá, když se do podobných diskuzí zapojuješ.

Hele, obě dvě víme, že tohle je nekonečné.
Vždycky budou tací, kteří si budu své zlozvyky obhajovat a tací, kteří jejich počínání nebudou chápat a už vůbec ne tolerovat.

Ty určitě víš, jaký má na celý tenhle problém názor, takže je zbytečné to tady psát.

Pojďme to celé nějak smířlivě ukončit.
Být tebou, tak se v podobných diskuzích moc neprojevuju, akorát se rozpoutá až příliš vášnivá diskuze.
Tebe štve, jak je na kuřáky pohlíženo, mě zase štve, že kuřáci existují.
Přeji ti (třeba někdy v budoucnu) život bez cigaret - promiň, tohle jsem si nemohla odpustit :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
19.3.10 00:27

taky tak prvni těhu jsem se snažila nakonec jsem z 20 kouřila 3 denne ano je to hnus ale bohužel ted při druhem bhužel sem kouřila celou dobu a bohužel hodne proste sem si nemohla pomoct každopadne děti jsou nastěsti zdrave a ja jsem moc rada mala ma 5 mesicu a ja 5 mrsicu nekouřim a to nekojim byla kojena jen 3 tydny syn byl kojen rok a tyky jsem nekouřila pak jsem začala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
19.3.10 00:37

Nevadí mi nijak, že se někdo „přizná“ ke kouření. Nepřipadá mi ani nic tak špatného na hájení práv kuřáků, pokud je ovšem respektována zásada, že tato jejich práva končí tam, kde by svým chováním omezovali práva někoho dalšího (tedy např. ve veřejném prostoru). Mám dojem, že kuřáci si tohle často nějak neuvědomují (já si to třeba neuvědomovala a zapálila si klidně na ulici).

Další otázkou ovšem je, jestli má nenarozené dítě nějaká práva. Svému nenarozenému dítěti jsem je přiznala celkem bez váhání jako samostatné bytosti, ale vím, že někdo to cítí jinak a má dojem, že dítě je součástí jeho těla, se kterou si může dělat, co se mu zachce - kouří nebo pije či bere jiné drogy, skáče s padákem atd., v extrémním případě se dítěte snaží rovnou zbavit. I takové ženy tu možná jsou, ale zakladatelka k nim nepatří, tak proč jí za to nadávat.
Jestli to správně chápu, zakladatelka (a pár dalších zde) dobře ví, že dítěti škodí, a mrzí ji, není schopna ctít jeho práva. Závislost na nikotinu je prostě nemoc, jako třeba deprese, na kterou jen dobrá vůle mnohdy nestačí. Dá se ale léčit, nejlépe pod odborným dohledem. Lepší řešení nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
19.3.10 00:38

Kattko
zakladatelka se na něco ptala a odpovědi dostala. To co se tu rozvíjí dále je diskuze na téma jak nám nekuřačkám připadá kouření v těhu hloupé a zcestné.
Ano, házím kuřáky do jednoho pytle, protože pokud si někdo zapálí už tím ohrožuje nejen své zdraví, ale i zdraví okolí a je mu to jedno.
A práva kuřáků? :lol: Směšné! Ano, máš právo si zapálit, ale udělej to prosím na místech k tomu určených, v soukromí a nebo v prostředí dalších kuřáků, protože my nekuřáci máme právo na vzduch bez cigaretového kouře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
19.3.10 00:40

Jo a ještě jedna věc. Jsem z Děčína, v naší nemocnici až do nedávna nebyly na každém rohu výrazné cedule o zákazu kouření a když těhotná maminka zde ležící šla na vzduch na místa k tomu určená a chtěla po kuřácích, aby jí nečudili pod nos, tak byla poslána někam, že tam není žádný zákaz a tudíž si můžou dělat co chtějí.
Tak kde to jsme? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.3.10 00:45
Cappy píše:
Když jsi chtěla jít se svým nešvarem na veřejnost, nu dobrá, je to fakt tvoje věc.
Narovinu řeknu, že já bych se styděla za to, že jsem matka a kouřím a ještě se tím veřejně „chlubím“ - někomu to opravdu může přijít až skoro jako chlubení.

Tohle téma jsem po očku sledovala od začátku a přišlo mi správné, že se tady na zakladatelku sesypaly nekuřačky a v dobrém i ve zlém se ji snažily přesvědčit, že by s kouřením měla opravdu přestat.
Protože jsem měla pocit, že zakládající chce přestat, jen potřebuje jakkoliv nakopnout.

Naopak mi přišla docela nevhodná tvoje nabídka, aby se připojila do uzavřené skupiny kouřících maminek.
Promiň, prostě si myslím, že tam ji těžko někdo přesvědčí, aby cigarety zahodila.
Třeba se mýlím, nevím, jak to tam chodí.

A na můj vkus jsi opravdu docela až moc ostrá, když se do podobných diskuzí zapojuješ.

Hele, obě dvě víme, že tohle je nekonečné.
Vždycky budou tací, kteří si budu své zlozvyky obhajovat a tací, kteří jejich počínání nebudou chápat a už vůbec ne tolerovat.

Ty určitě víš, jaký má na celý tenhle problém názor, takže je zbytečné to tady psát.

Pojďme to celé nějak smířlivě ukončit.
Být tebou, tak se v podobných diskuzích moc neprojevuju, akorát se rozpoutá až příliš vášnivá diskuze.
Tebe štve, jak je na kuřáky pohlíženo, mě zase štve, že kuřáci existují.
Přeji ti (třeba někdy v budoucnu) život bez cigaret - promiň, tohle jsem si nemohla odpustit :oops: :kytka:

Kdyz ono to ani nejde se neobjevovat. :wink: .A jinak souhlasim od zacatku vety pojdme.
Jinak nebudu pokracovat pac bychom zde mohli stravit i mladi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky