Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, já už mám sice taky po porodu, ale mně se malý narodil přesně měsíc po mých 21. narozkách
![]()
@Misulka P píše:
To je fakt hrozný… já se nedivím, že jako Češi jsme označováni už jako menšina, když cikánů je tu dvakrát víc… hlavně že oni nic nedělaj, nepracujou, devastujou byty ale žijou si nad úrovní. Jim prostě dají všechno, a nám nic. Fakt toho mám dost, když to vidím
![]()
prootže oni nikdy nepracovali (většina) tak jsou počítání z průmerného platu čr 33tis ![]()
Tohle nemá cenu řešit ![]()
ke jménům- pro kluka bylo jasný, po tatínkovi i když mě se vůbec nelíbilo, teď už to beru -Luboš a pro holčičku jsme měli Leontýnku, protože jsem chtěli od L
@Lemonkas píše:
Tohle nemá cenu řešit
ke jménům- pro kluka bylo jasný, po tatínkovi i když mě se vůbec nelíbilo, teď už to beru -Luboš a pro holčičku jsme měli Leontýnku, protože jsem chtěli od L
Přítel si taky nejdříve trval na svým-že bude mít jméno po něm, jenže! on sám už má jméno po tátovi-Jaroslav, a jelikož by měl stejné jméno jako on, tak by byli 3 Jaroslavové Pitruškovi, což je strašné
navíc, bydlejí za našim městem a pošta už takhle plete dopisy, takže ani omylem
nakonec i on sám usoudil, že by to byli jen problémy, takže tak
vidím to tak, že až přijde z garáže (staví konečně psovi boudu na zahradu
) tak si sednem ke kalendáři se jmény ![]()
@Reinka píše:
Ahojky, já už mám sice taky po porodu, ale mně se malý narodil přesně měsíc po mých 21. narozkách![]()
Ahoj
tak už jsem po dnešku klidná
myslela jsem si, že jsem moc mladá a že mě lidi budou odsuzovat, ale tak 15 mi není, tak je to dobrý
a jak se prcek jmenuje?? řeším zrovna jména
![]()
@Misulka P nebo každý vypište své jména na papír a pak o nich diskutujte
Tohle jméno má taky přítele táta a to bydlí pár baráku od nás, ale prostě to tak chtěl…a mám pro tebe jednu radu, nejez před porodem makovec a nepij medunkovej čaj
@sibi píše:
@Misulka P nebo každý vypište své jména na papír a pak o nich diskutujte
Děkuju, to je dobrej nápad ![]()
@Lemonkas píše:
Tohle jméno má taky přítele táta a to bydlí pár baráku od nás, ale prostě to tak chtěl…a mám pro tebe jednu radu, nejez před porodem makovec a nepij medunkovej čaj
No, ono by to ještě šlo, kdyby se tak nejmenoval i přítele táta, přece jenom, 3× Jaroslav Pitruška v rodině,..
přistoupil mi na to, tak to už nemusím řešit
makovec nejím, ani medunkovej čajík nepiju, ale proč nedoporučuješ? ![]()
@Misulka P Daniel… koukala jsem, že se ti to jméno taky líbí
u nás se tak jmenuje přítelův synovec, ale on se s tou sestrou moc nestýká, takže jsme to vůbec neřešili, to bylo jediný jméno, co se mi pro kluka líbilo
Ne, ještě se mi líbil Andrej a Patrik, ale ty mi zavrhl ![]()
@Reinka píše:
@Misulka P Daniel… koukala jsem, že se ti to jméno taky líbíu nás se tak jmenuje přítelův synovec, ale on se s tou sestrou moc nestýká, takže jsme to vůbec neřešili, to bylo jediný jméno, co se mi pro kluka líbilo
Ne, ještě se mi líbil Andrej a Patrik, ale ty mi zavrhl
Jo, kdyby se tak nejmenoval jeho malej bráška, tak máme jasno
ale aby se moje dítě jmenovalo uplně stejně jako jeho brácha, to by nešlo ![]()
@Misulka P píše:
No, ono by to ještě šlo, kdyby se tak nejmenoval i přítele táta, přece jenom, 3× Jaroslav Pitruška v rodině,..přistoupil mi na to, tak to už nemusím řešit
makovec nejím, ani medunkovej čajík nepiju, ale proč nedoporučuješ?
kamošce díky tomu po porodu našli opiáty v moči a pak i u malý takže z ní udělali feťačku a od toho se odvíjí další-nahlasili to sociálce a hlavně ji malou dva dny nenosili na kojení a ted bojuje s rozkojením rodila ted v úterý, ale doktor se jí byl dneska omluvit ![]()
@Misulka P píše:
@Lemonkas
No to si děláš srandu?
kéž by, doktor jí tvrdil, že z toho maku to být rozhodně nemůže, ale jestli snědla celej plech tak to asi roli hrálo
@Lemonkas
to je hrozný, že ji takhle ponížili a dítě ji nedávali na kojení, to bych chtěla nějak vynahradit od nich!